Великобритания-тема 29

• 58 729
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • London
 Mr. Green Aniji - пак ли броим дните до Коледа? Дай поне Великден този път, че като помисля Коледа кога е, ме хваща депресията. Mr. Green

# 196
Bean ама въобще не съм обърнала внимание да знаеш утре ако не забравя ще сменя

# 197
 HugПривет на всички вас мамчета в UK!!Аз пък съм баба  тук Embarassed на 45 г.Надявам се да ме приемете  Laughing за мен си е разнообразие ,а и все нещичко се научава тук при вас!!  bouquet

# 198
  • UK/София

Nikoli64, добре дошла! byeНадявам се да се чувстваш добре тук!Ти наистина си мнооого млада баба Simple Smile

Мерси за отговорите за препаратите, ще ги пробвам.

Bean, видя ли, че Ани не си смени лентичката защото трябваше да се раздели и с аватара й, а той й е много ценен.  Simple Smile

Ани, преди доста време беше поместила снимка на препарат за фурна който ползваш.Пишеше, че няма миризма и чисти много хубаво.Споменаваше и магазина, би ли ми припомнила?

Последните два дни като, че се усеща малко по-пролетно време.Вие къде се изпокрихте, добре ли сте всички?

# 199

Nikoli64, добре дошла! byeНадявам се да се чувстваш добре тук!Ти наистина си мнооого млада баба Simple Smile

Мерси за отговорите за препаратите, ще ги пробвам.

Bean, видя ли, че Ани не си смени лентичката защото трябваше да се раздели и с аватара й, а той й е много ценен.  Simple Smile

Ани, преди доста време беше поместила снимка на препарат за фурна който ползваш.Пишеше, че няма миризма и чисти много хубаво.Споменаваше и магазина, би ли ми припомнила?

Последните два дни като, че се усеща малко по-пролетно време.Вие къде се изпокрихте, добре ли сте всички?

GrinningДоброутро!!  bouquetБлагодаря за посрещането Биляна!!Ами не толкова млада колкото ми се иска ,но това е положението newsm12Надявам се все още и дядо да намеря newsm53 newsm62 newsm53Оптимистка съм!!!п.пИстината е всъщност,че ми писва понякога да се чувствам сама без половинка до себе си  ,но това е друга бира Tired

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 13:07 от Nikoli64

# 200
Биляна разбира се че мога:
http://www.lakeland.co.uk/oven-mate/F/keyword/oven+mate/product/4972
Ботилката е половин литър и стига за 3-4 пъти да си почистиш фурната.Моята фурна беше в много лошо състояние и ми се наложи да я почистя 2 пъти в един месец но свали всичко и сега я почиствам 1 път на месец.Ползвам доста продукти на Лейклан и съм много доволна.Купих си и Стийм мопа им и препарата за миялнии и още други неща.Сестрата на мъжа ми е също луда фенка на тази фирма ако има нещо друго което те интересува питай ако аз или тя го имаме и сме го ползвали ще може да дадем съвет дали си заслужава. Peace
При нас си е все още студено  Sad иначе сме тук и се подготвяме за 2 предстоящи рождени дни

# 201
  • London
Аниджи - тъкмо се възрадвах на твоя препарат и прочетох отдолу че не е за "самопочистващи се фурни"  Sad  Явно е доста силен препарат. От вчера ме боли всичко заради клечане 2ч пред фурната.

# 202
Момичета, моля за малко помощ. Подадох си онлайн годишната данъчна декларация - самоосигуряваща съм и понеже започнах август 2008, доходите на годишна база са ми под облагаемия минимум. Но въпреки това като финал ми излиза това:
View account
You have nothing to pay.

You have a total of £28.16 becoming due for payment. Your next payment is due on 31 Jan 2010. For details of the amount and the date of payment please select the figure of tax becoming due.

Как става това, че нямам нищо да плащам, а имам задължение 28.16 и ако наистина имам то бихте ли ми казали къде и по коя сметка трябва да ги преведа? Благодаря ви  Hug

Благодаря на отговорилите момичета!   bouquet Справихме се и ги преведох на 31.01.10, така че всичко е ок.

Видях, че говорите за препарати - откакто съм тук ползвам единствено Ariel  гел - този с капачката, която се слага при дрехите и съм страшшшнооо доволна.  Peace

# 203
Здравейте, дами!

Питанка имам относно конвертирането на номерацията на детските обувки. В нета намирам ето тази табела.
Та въпросът ми е, какво означават буквите след номера? Срещала съм детска номерация 4F, а тази табела съдържа в себе си само до С. Да разбирам ли, че F-ките са за огромни ходила? Grinning

Та, с две думи, ще съм ви благодарна ако можете да ми разясните загадката!

# 204
Момичета имам питане-как е животът в Манчестър? newsm78Ако има мами там биха ли ми отговорили моля!Цени на наеми ,добри квартали и т.н.,работа,транспорт?Много ли е напрегнат живота там?Благодаря !

# 205
Здравейте, дами!

Питанка имам относно конвертирането на номерацията на детските обувки. В нета намирам ето тази табела.
Та въпросът ми е, какво означават буквите след номера? Срещала съм детска номерация 4F, а тази табела съдържа в себе си само до С. Да разбирам ли, че F-ките са за огромни ходила? Grinning

Та, с две думи, ще съм ви благодарна ако можете да ми разясните загадката!
Това е широчината на крака. Срещала съм го обаче само при детските обувки на Кларкс и там освен дължината на стъпалото мерят и ширината и затова имат различни букви.

# 206
И аз да се включа все пак де  Mr. Green

След като сте захванали темата за препрати да питам и аз  Embarassed какво да купя за да изчистя мокет с напикано от куче Blush

Nikoli64-добре дошла  welcome

# 207
Благодарности!!!

# 208
Моми4ета, нещо  не спори новата тема. Пак има застои ми се струва Thinking Аз сам с  2 болни зьба. Ходих при моят дентист и каза 4е трябва роот канал триитмант на единия зьб- 285 паунда. Малко скапи4ко ми се вижда Crossing Arms А това сьрджари е и NHS i private. Някои не знае ли БГ. зьболекарка в Лондон? Мьжат ми ме сьветва да хващам самолета за БГ, но аз нещо не гора от желание. Малкия ми стана на годинка и като си представя 3 4аса в самолета с него се отказвам категори4но #Crazy  Тази ве4ер даваха Бат Боико бил на среща с Браун в Лондон. Много бьлгари ми се видяха там. Някои бил ли е на сьбитието?   newsm78 Лека  ве4ер! Peace

# 209
  • Манчестър
Моми4ета, нещо  не спори новата тема. Пак има застои ми се струва Thinking Аз сам с  2 болни зьба. Ходих при моят дентист и каза 4е трябва роот канал триитмант на единия зьб- 285 паунда. Малко скапи4ко ми се вижда Crossing Arms А това сьрджари е и NHS i private. Някои не знае ли БГ. зьболекарка в Лондон? Мьжат ми ме сьветва да хващам самолета за БГ, но аз нещо не гора от желание. Малкия ми стана на годинка и като си представя 3 4аса в самолета с него се отказвам категори4но #Crazy  Тази ве4ер даваха Бат Боико бил на среща с Браун в Лондон. Много бьлгари ми се видяха там. Някои бил ли е на сьбитието?   newsm78 Лека  ве4ер! Peace

285 паунда мисля,че и за частно е много скъпо...Мъжа ми ходи на частно, но не ми е споменавал за такива суми...или ми ги е спестил. Ти какъв пациент си? По NHS или на частно?

Общи условия

Активация на акаунт