Великобритания-тема 29

• 58 766
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Честит празник 3 в 1!
Трифон Зарезан, Св Валентин и Заговезни  Heart Eyes

# 271
  • Манчестър
За Мишолина - може и да си късметлиика в скоро време...причината - прочети тук.http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-02-15&article=313535

# 272
За Мишолина - може и да си късметлиика в скоро време...причината - прочети тук.http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-02-15&article=313535

И за мен Mr. Greenмного ми хареса тази новина Peace

# 273

Наздравеееее!!!!
 Party

А, дано е скоро! Мерси, А.

# 274
  • След завоя в дясно
Добро утро момичета,
Шу честита ти пораснала принцеса, много усмивки да ви носи.
Tzvetak ще погледна, мерси.
Мишолина я кажи какви работи ти говори тази джаджа Simple Smile ако са хубави и аз да си взема Wink
Да ви питам правихте ли адета с яйцето или халва вързани на конец? По различните краищата на БГ се казва различно при нас е хамкане. Ние го правим обикновено с яйце, много весело стана.

Усмихната седмица Ви пожелавам.

# 275
Mного благодаря за отговора merry надявам се всичко да мине добре. А медицинската ми сестра немога да я видя вече от 6 седмици все е или оф или холидей. тази седмица имам пак час дано вече да направим плана. А може ли да ми кажете дали наистина от NHS имам право на преводач аз разбирам горе долу английски но в такав момент може от притеснение нещо да не разбера.Мерси.

# 276
Здравейте,

извинявам се, че нахлувам в темата ви, но имам нужда от съвет от мамите, живеещи (или познаващи) Лондон. В момента планираме екскурзия и естествено си търсим евтин, но приличен (най-вече чист!) хотел.
Можете ли да ми кажете кой от тези три хотела е на по-централно и удобно място:
http://www.easyhotel.com/hotels/london_victoria.html
http://www.easyhotel.com/hotels/london_south_kensington.html
http://www.easyhotel.com/hotels/london_paddington.html
Това са единствените нискобюджетни хотели, за които не прочетох лоши отзиви от гледна точка хигиена. В сайта си пише, че стаите са супер малки (но за тези пари не очаквам повеч  Joy), но на нас ни трябва само чисто легло и баня. Ще пътуваме с малката, така че ще съм благодарна на всякакви съвети  Hug (на ЛС, за да не спамим темата ви)
Благодаря предварително  Hug

# 277
Гуспойци,

Не съм чела назад (уморено ми е*), ама тази "новина" за полетите до Пловдив е написана баш три -към-гъотура: заглавието е катeгорично, че ще има полети; текстът казва, че може да има, може да няма; а "първоизточникът" е не въпросната авиокомпания, а министърът на транспорта.

*Как се лекува безсъние?

# 278
И аз съм с едно питане newsm78

Исках да си купя нещо от Amazon и от там започнах да си правя регистрация при което накрая ми даде ,че ще ме проучат и до 2 сед ще ми дадат отговор мога ли да си го купя това нещо newsm78 което на мен ми стана много странно....
Някой имал ли е такива проблеми в началото и как мога да си закупя това което искам Whistling....
Трябва ли да чакам 2 сед??????
Ако може мишолина да се включи да ми даде малко инфо Blush Heart Eyes please

# 279
Ел, джаджата не показва нещо, което не можеш да си сметнеш сама (т.е. колко крушки х колко вата х по колко пенса), но е много нагледно. Теоретично, само заради awareness, би трябвало да намали използването на ток с около 10-15% на година (което за нас е може би 40-50 лири, не кой знае какво, но защо не). От два дни вървим с мъжа ми и гасим крушки (той е на път да ни връчи по едно фенерче, от онези самозареждащите се  Mr. Green). Цикъл на пералня = 30 пенса; сушилня = около 50-60 пенса. Миялната се оказа много икономична; имаме от тези лампички-лунички, които са като един змей (просто защото са много). Информативно и интересно (за сега поне), аз много обичам gadgets.

=================
Mimaa - не си спомням; аз имам регистрация с тях от много отдавна. Зависи също дали каквото си поръчала е директно от амазон, или е от продавач, който просто е регистриран с тях (трябва да пише: Dispatched from and sold by .....). Понякога продавачите отнемат много по-дълго време; самите амазон са много бързи. Две седмици звучи страшно много; да не си се регистрирала за тяхната кредитна карта, и това да е по-дългото време? Регистрацията им е като на всеки друг онлайн магазин.

=================
Не можах да намеря официално това за полетите, но щом падат цените на пловдивското летище, все ще се усети някой; еййййй, нямам търпение. Предпочитам да е изиджет, даже, че ми е по-близо Гатуик от Станстед (знам, нахална ставам).

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 19:35 от мишолина

# 280

Mimaa - не си спомням; аз имам регистрация с тях от много отдавна. Зависи също дали каквото си поръчала е директно от амазон, или е от продавач, който просто е регистриран с тях (трябва да пише: Dispatched from and sold by .....). Понякога продавачите отнемат много по-дълго време; самите амазон са много бързи. Две седмици звучи страшно много; да не си се регистрирала за тяхната кредитна карта, и това да е по-дългото време? Регистрацията им е като на всеки друг онлайн магазин.

Направо незнам ..... ooooh! искам да го купя -ново - но постоянно дава да си направя карта амазон иначе не ме допуска да продължа да купя това което искам #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 281
  • Манчестър
Ел, джаджата не показва нещо, което не можеш да си сметнеш сама (т.е. колко крушки х колко вата х по колко пенса), но е много нагледно. Теоретично, само заради awareness, би трябвало да намали използването на ток с около 10-15% на година (което за нас е може би 40-50 лири, не кой знае какво, но защо не). От два дни вървим с мъжа ми и гасим крушки (той е на път да ни връчи по едно фенерче, от онези самозареждащите се  Mr. Green). Цикъл на пералня = 30 пенса; сушилня = около 50-60 пенса. Миялната се оказа много икономична; имаме от тези лампички-лунички, които са като един змей (просто защото са много). Информативно и интересно (за сега поне), аз много обичам gadgets.

=================

=================
Не можах да намеря официално това за полетите, но щом падат цените на пловдивското летище, все ще се усети някой; еййййй, нямам търпение. Предпочитам да е изиджет, даже, че ми е по-близо Гатуик от Станстед (знам, нахална ставам).

И  какъв е тази джаджа,че маи пак съм пропуснала нещо.

# 282
На предната страница, поста на Мишолина-Бритиш газ ти говори  Crazy

Мен ме забравиха с тази сметка за газ.
Трябваше да дойде около 22 януари, още няма..
А ще е тлъста и ми се искаше да знам, ама като няма, обувки за пазаруване-ехеейй.

Имам питанка.
Искам да направя едно прочистваща диета с жито.
Казват, че най-добре било с жито за покълване.
Знам ги думичките на английски по отделно.
Но ако някой има на идея къде и какво да търся, ще съм благодарна за съвета.
Като за начало ще проверя всичкото турски, индийски и прочие магазини.
Мисля и айлчетата с храната за птички да погледна  Mr. Green

Дали някой ден ще дойде лятото...

# 283
Не говори, дееее, изписва на екранче, в лири на час ги смята  Mr. Green
https://www.britishgas.co.uk/products-and-services/energy-savers … icity-Monitor.htm

# 284
  • UK/София
Искам да направя едно прочистваща диета с жито.
Казват, че най-добре било с жито за покълване.

Когато аз търсих жито не намерих никъде.За това влязох в един индийски магазин и попитах дали имат.Жената каза, че до 2 дни ще ми докарат, ако искам.След това девойките от форума ми бяха дали няколко линка за онлайн поръчка.Тъй, че имаш два варианта - до птичките няма да се наложи да стигнеш. Simple SmileПомисли хубаво дали има смисъл да я правиш.......

Що се отнася за Изиджет, моля се да ги пуснат.Не заради това, че Станстед ни е под носа.Но билетите тази година на останалите компании бият рекордите CloseОт февруари да искаш да купиш летни билети и да са на цени много по-големи от миналта година.Егати, като ходя на колеж и чувам как поляците постоянно се прибират за без пари до Поша, а на нас ни излиза супер солено и едно прибиране годишно.

Общи условия

Активация на акаунт