Великобритания-тема 29

• 58 637
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Не, никакви момчета Crazy Аз съм виновна, защото отложих много плануването, като питах в една зала до нас, казаха, че имат дати за май месец (да не говорим, че искат луди пари, за да сервират замразена пица). Та, спестих, а и те са точно на възраст за артс/крафтс, ще се оправим.

За твоята градина: добре е да пипне професионалист, най-малкото да каже какво да садиш. На мен ми се свиди този разход, но нито мога, нито имам време, и си личи, градината ни е много измъчена (но пък е малка)  Mr. Green

Уиуи, аз бих го пратила без рамка, ама зависи и колко е голям и тежък. Ако е нещо малко, увий добре и пъхай в багажа (не е проблем с митници, а със счупени стъкла).

(личи ли си, че днес нямам работа)

# 616
Голямо е колкото картичка и не е никак тежко. да си го рамкирма значи без притеснения и да пращам. Благодаря за отговора  bouquet

# 617
Биляна, свеки идва към 27ми. Тръгва от Пловдив.

Мишолина, много забавно звучи партито. Ех, защо не съм 5 годишна  Heart Eyes Личи си, че няма много работа днес Simple Smile Лошо няма и такива дни трябва да има.

Моето момче е с над 38.5 градуса температура от събота вечер. Вчера баща му си седя с него у нас, днес аз съм си при него и уж работя отвкъщи... Дано до утре е добре и да ходи на градина, че ми е мъчно да го гледам какъв е тъжничък и по цял ден почти само спинка Sad

# 618
Биляна, маика и татко идват на 28 март, кацат на Лутон.            Моми4ета имам 1 вьпрос4е Thinking Искам да си пратя дипломата от Бг за да е преравнят на Ук стандарт. Може ли да ми дадете адреса, бях го мернала тук преди време PraynigТо да си кажа диплома нямам, завьрших семестриално навремето преди да доида тук и така и не взех дьрж. изпити. У4их химия и физика, педагоги4ески профил, и сега ми се вьрти 1 идея в главата Rolling Eyes Дали не мога тук да се дипломирам или по-скоро да поу4а о6те малко химия за да работя в лаборатория да кажем, а не да сам у4ител по химия и физика. Никога не сам искала да ставам у4ителка newsm78. Моля ви, ако някои може да ми каже нещо по вьпроса , нека пише PraynigБлагодаря Hug и лека ве4ер !

# 619
Здравейте!Някой знае ли за колко става британски паспорт за бебе с услугата чек&сенд?Мисля да пътувам към средата на април и се чудя дали да си купя билета предварително?А,и друго.Ние с мъжът ми сме с постоянни визи.Трябва ли съгласието на бащатата ако отида с бебчо на гости до България за дже седмици?Благодаря ви предварително. Hug

# 620
Здравейте!Някой знае ли за колко става британски паспорт за бебе с услугата чек&сенд?Мисля да пътувам към средата на април и се чудя дали да си купя билета предварително?А,и друго.Ние с мъжът ми сме с постоянни визи.Трябва ли съгласието на бащатата ако отида с бебчо на гости до България за дже седмици?Благодаря ви предварително. Hug
Ние получихме паспорта една седмица след пращане на документите с чек§сенд. Но по принцип мисля казваха, че отнема около 2-3 седмици. Можеш да питаш за статуса на апликацията по емаѝл и много бързо отговарят.
До колкото знам съгласие от другият родител се изисква само ако не сте женени.

# 621
Ние получихме паспорта една седмица след пращане на документите с чек§сенд. Но по принцип мисля казваха, че отнема около 2-3 седмици. Можеш да питаш за статуса на апликацията по емаѝл и много бързо отговарят.
До колкото знам съгласие от другият родител се изисква само ако не сте женени.
Благодаря ти много.Аз изпратих емайл,но ми казаха че ще се свържат с комшията и ще чакат оговор от него.Не ми казаха колко време ще отнеме.Много ме зарадва.Мерси.  bouquet

# 622
  • Bristol
Ана Му, с четенето на български започна майка ми през ваканцията, която е пенсионирана детска учителка. После продължих аз, сега отново тя се занимава, защото живее при нас за известно време. Не е никаква философия, просто трябва да купиш книжки от тези, с които в предучилищна учат децата да четат. Тя беше купила 3 от една поредица. В едната бяха буквите с пунктири за писане и картинки, в другата думички с дадената буква и различни игри, свързани пак с тази буква и в трета малък текст, който четяхме заедно отначало, а после тя сама. Само по една страничка за буква, така че на ден да не отнема сумарно повече от 45 минути занимания с това.
Де този късмет, баба учителка  Grinning Може ли да споделиш с нас имената на книжките, който майка ти е избрала за обучение по бг език? Flutter

# 623
Де този късмет, баба учителка  Grinning Може ли да споделиш с нас имената на книжките, който майка ти е избрала за обучение по бг език? Flutter
И аз това викам,  "Де тоз късмет.. "  Simple Smile Ние с мъжа ми сме решили, когато дойде време, дъщеря ни с още едно детенце на нейната възраст, да ходят при наша позната учителка по Български език и Литература, която е в Лондон! До тогава има поне две години още, но ние мислим от сега, че случаите на наши познати с деца без бъкел български език, са доста..

# 624
Здравейте , момичета ! От няколко дни чета форума , но понеже доста сте поизписали го правя малко по диагонал. Embarassed Интересува ме , ако разбира се имате информация за Честър и региона. Скоро и аз ще се присъединя към майките в UK . Поздрави все още от България!

# 625
  • Манчестър
Здравейте , момичета ! От няколко дни чета форума , но понеже доста сте поизписали го правя малко по диагонал. Embarassed Интересува ме , ако разбира се имате информация за Честър и региона. Скоро и аз ще се присъединя към майките в UK . Поздрави все още от България!

каква по точноп инфо за Честър?

# 626
Здравейте, дами Simple Smile
Нашият тати отскоро е в Лондон..
И в тази връзка искам да питам някои неща.. Ако може да дадете информация, ще съм много благодарна Simple Smile
Как най-бързо и евтино се праща багаж оттук натам? Имам предвид по тези куриерските фирми (като емпресата, ама те доколкото разбрах не карат обратно) .. БГ пощи ги знам Simple Smile
И знаете ли как мога да му пращам СМСи от и-нет? Сайт?

Hug

# 627
Багаж можеш да пращаш по бусовете- евтино и удобно. Има от Бг как Лондон и обратно. Ако те интересува ще ти дам телефон.
А относно смс-и , ако ти си в бг - в глобул има тарифен план с безплатни минути за УК , но са само за домашен телефон /т.е. От бг джиесем-към УК- стационарен/
иначе по-едно време от мтел можеха да се пращат по 10 смс, който бяха безплатни , сега незнам!!
Дано съм била полезна,ако има нещо питай Heart Eyes

# 628
Здравейте,
казвам се Мария,живея в Esher-UK и съм бъдеща мама.Нова съм тук и искам да запитам как стоят нещата тук с майчинските,детски,раждане и т.н.Много ще съм благодарна ако някои ми ги разясни тези неща,не съм съвсем на ти с английския  Sad и ми е малко трудно

# 629
  • Лондон

Честит рожден ден на Zlatnata Tolumba!  newsm59  ura  ura

Много щастие й желая от цялото ни семейство!

Къде ли се запиля това момиче, уж беше за малко до БГ, щеше да черпи, а никаква я няма newsm78 Дали ще се връща въобще...

Мария, погледни на първа страница, има много полезни линкове. И може би кажи повече за това какво си направила досега и какво ти се иска, иначе ще получиш много ненужни съвети  Wink

Много хубав уикенд на всички

Общи условия

Активация на акаунт