Не искам да ме свалят такива...

• 15 379
  • 199
  •   1
Отговори
# 165
А и честно да ти кажа,една жена ,ако чака да я черпят по баровете, та да си хваща мъж...   отпиши я!    Peace

Точно така !  Peace

# 166
  • София
Недей така , синеоките са вървежни, но можем да включим като точка окосмяването Grinning

о дааа, само като видя на някой да му стърчат косми изпод ризата ( отпред на гърдите) и лошо ми става  Mr. Green...не знам защо...
но за годините, имам една приятелка, която до преди 4-5 години само с по-големи излизаше, сега като се е хванала с 4-ма с по 3 години по-малки от нея върти. Аз лично не съм се замисляла чак толкова, но май и аз предпочитам да е по-голям или поне на моите години, но пък, ако е много готин, като описания от Шанел, не знам   Heart Eyes

# 167
  • София
Не си падам и аз по по-малки... все още. Знам ли нататък какъв акъл ще ми дойде?

# 168
От една тема в ДИС, може би преди месец стигнахме до извода , че към 40тата си годишнина жените изтрещяват по "агнешко". Явно не ни е дошъл момента още:)

# 169
  • Smallville
От една тема в ДИС, може би преди месец стигнахме до извода , че към 40тата си годишнина жените изтрещяват по "агнешко". Явно не ни е дошъл момента още:)
А не Naughty Аз сега ги наближих,но отдавна си падам по агнешко,дори когато бях и аз агне Laughing

# 170
.И все пак,има ли други такива,които не харесват така нареченото агнешко?И дори да се поднася то само,вие да го бутате с досада настрани?
Chanel, аз също не харесвам  да ме сваля така нареченото агнешко! А ако се случи минавам в ролята на майка, силно загрижена към неговота личностно развитие и узряване! Ами така де, всички по малки от мен /дръзнали да ме погледнат като сексуален обект / от мъжки пол ги третирам като момченца - недостатъчно пораснали за мен мъдрата жена!  hahaha

# 171
Всеки с вкуса си,няма нищо странно.Едни харесват по-младичко,други търсят прошарени коси. Mr. Green
Преди време като обикаляхме дискотеките,повечето ми приятелки се оглеждаха за по-възрастни мъже от тях,на около 30-35,като се оправдаха с това,че тези мъже не били лигочи и знаели какво иска една жена. ooooh!
На мен пък винаги са ми били противни-тоест когато бях на 18 мъжете над 30 ми изглеждаха неприемлива кауза.Никога не съм си падала по по-големи от мене мъже. ThinkingАко някой такъв се застопореше до мен,режех с голямата ножовка. bowuu
То и затова си взех мъж,който е почти наборче-само 1 година по-голям,ама толкова преглъщам. Heart Eyes

# 172
Щастливо влюбена съм Simple Smile и изобщо не забелязвам другите мъже, освен като хора с които може да водиш някакъв разговор.

# 173
Дори, когато съм щастливо влюбена, обичам да ме свалят и да се заигравам. Предполагам сега ще прочета, че избивам комплекси. Може и така да е.

# 174
И аз не си падам по "агнешко", но защо пък да не пробвам  някой път newsm78
Ама да не вземе да ми хареса, че тогава ще оплескам работата  Mr. Green

# 175
Сетих се за един мой ухажор на времето, не помня къде се запознахме даже, май от някакви познати - това беше най-грозния мъж, който съм виждала. Все още е в съзнанието ми, пъпчив, мазен, нисък, плешив, кривозъб и за капак - малоумен. Беше ужасно.
Да не ви се случва никога.  hahaha
Не, че имам претенции, никога не съм държала мъжа ми да е красавец, но плешиви /или със склонност към оплешивяване/, ниски и с шкембета ужахори, бляя  Sick

# 176
Ем сърби, ем боли - женска му работа! Mr. Green

# 177
На мен ми е все тая на каква възраст мъже ме свалят, стига да се държат достатъчно възпитано и свалките да не са елементарно-просташки.
И от доста по-големите от мен съм виждала такива простотии, че да ти се обърне стомаха от погнуса.

# 178
с едно изключение, никога не съм харесвала по-млади мъже.
Освен ' агнешкото' никога не съм споделяла и възторга на някои жени към стегнатите задници на някои мъже:) например често съм гледала по филми ( а и тук) жени, които говорят като мъже " ау, глей къв задник, ако ми падне няма да му простя, въй, въй, тоя да ми падне", много ми е смешен тоя напън да точат лиги за секс , като мъже.

# 179
Ем сърби, ем боли - женска му работа! Mr. Green

При вас  не е ли същото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт