Като да:
отидете да раждате с една чанта със чаршафи, нощници...бързовар с който да си преваряваш смрадлика за компрес на епизиотомията, детето да ти го дават на 3 часа за по 15 мин. и яло, не яло..спяло през това време да го взимат..През нощта да му дават ВОДА, за да не плаче..от глад...
Родих в Селена и на 3-ия час закърмих сина си.
По мое искане, през целия му престой там той не получи нито вода, нито АМ.
През по-голямата част от престоя той си беше при мен, като го взимаха само когато миеха с препарати стаята всяка сутрин. Като тогава и предлагаха и чисти чаршафи и нощници..
Не мога да не изкажа и одобрението си от грижите по тоалета на всяка родилка..а не я чакат сама като успее да стане, тогава да се измие ..
Първият ден , съпругът ми беше при мен около 2 часа...след това като ме преместиха в стаята, пуснаха сестра ми, която седя около 4 часа...На другия ден ме радвижи физиотерапевт, и отидах сама до стаята за посещение...
Да , мен ме изписаха на 5-ия ден сутринта, въпреки желанието ми още на 4-ия да ме пуснат...
Всеки израждащ, решава за родилката която е изродил според състоянието и..
За мен беше важно, да имам доверие на лекаря, в чийто ръце съм поверила както моя живот, така и на бебето си...
Няма повече да се намесвам в темата ви

п.с. Дано никога не ви се наложи да чуете : стига си охкала МА, гледай кво си оклепала всичкооо МА, ....тоя сапун ще ти трябва ли още МА, ...и в тоя ред....Това бяха думи отправени към мен при първото ми раждане..в една друга болница...
.
...ненужно роптаенето, че не всеки ден е сменяно спланото бельо и ношниците не били чисто нови
Чудя се дали да коментирам това.