Расте и хубавее, ЯНУАРЧЕ като слънце грее

• 69 446
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Как сте, момичета? Честит празник на патерица  bouquet

# 617
  • Madrid
Здравейте  Simple Smile

Мале,Люси,направо ме разби с този албум,летииии,лети това времееее.....

Добре сме,Мишленце,всичко по реда си горе-долу.Умрях от смях на сравнението на Неда,че Камен е за помощно училище спрямо твоите,защото и аз леко гледах така  Shocked  Laughing
Браво на децата,все така да продължават!!

Новото в тази връзка при нас е,че Сами вече може да чете горе-долу и на български.На испански го прави доста по-лесно,но нищо,има време.  Simple SmileДругите българчета нямат и хабер от майчиния ни език,поне тези,които аз познавам.За писане специално.

Друго какво-ходим си по кастинги със Сами,но се случва веднъж на 2 месеца примерно.Тази седмица обаче бяхме на 2.На първия ми се обадиха и ми казаха,че Самуил е избран на финал с още две дечица и ако го изберат,ще ми се обадят,е,не се обадиха,но все пак си е успех.Всъщност дори не става въпрос за красота,просто за определена визия,която се търси,а Сами е артистичен и това му личи,много се забавлява като го водя  Simple Smile,пък аз май най-много  Heart Eyes

Пожелавам бързо оздравяване на всички болни дечица!  Heart Eyes

# 618
Илиндичка, здравей Hug Липсваше ни тук напоследък Heart Eyes Браво на Сами - вече чете на 2 езика Heart Eyes На какви кастинги ходите - за реклами ли? Желая му успех Heart Eyes

За развитието на децата честно казано не мога да направя сравнение какво е нормално за възрастта и какво не, сравнявам си ги такива каквито бяха преди предучилищната и сега и промяната ми харесва Grinning Ники вече успява да прочита думички. Миналата седмица ги водихме в зоопарка и прочете евроазиатска мечка Shocked Ели засега пасува Whistling Тя обаче като прочете първата и втората буква и обикновено връзва коя е думата без да си дава зор да я чете цялата Laughing

# 619
Вчера направихме имунизацията Тетраксим - боцка се на крачето  Simple Smile

# 620
  • София
На Ками му я поставиха в ръката в петък, държа се много мъжествено. Аз го питам "Видя ли, че беше като комарче все едно те е хапнало", а той "Ами като пчеличка си беше"   Wink

# 621
На Ками му я поставиха в ръката в петък, държа се много мъжествено. Аз го питам "Видя ли, че беше като комарче все едно те е хапнало", а той "Ами като пчеличка си беше"   Wink
Heart Eyes Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

# 622
  • Madrid
Как сте,момичета?

Все пак се оказа,че избраха Сами за рекламата на Червения кръст,от снощи е в ефир,въртят я постоянно,ето я :

http://www.youtube.com/watch?v=PU0tN_Ireg8

# 623
Хах... Страхотен! Някак по-мъничък изглежда в това легло  Confused
Добре, че е само реклама.  Grinning

# 624
Браво на Сами.....Но ilindi4ka ,двете ти деца са родени за това....

# 625
Ilindi4ka, браво на Сами! Голям сладур! Да ти е жив и здрав! И да получи скоро още ангажименти! Wink
Аз пък да се похваля с първото паднало зъбче на Еми. На 9 май, докато си миеше зъбките, клатещото се, се търкулна в мивката. Първоначално се натъжи и разплака, че го е загубила в канала. Но след като го намерихме, я обзе радостна еуфория и оттогава се хвали на всеки срещнат. Показва малката дупчица като доказателство, че вече е много порастнала, щом си сменя зъбките... Mr. Green

# 626
Илиндичка, много е сладък Сами Heart Eyes Виждам че вече има горни постоянни зъбчета Hug

JiM, честито паднало зъбче, да излезе ново и по-здраво Wink

Новините от нас са че с мъжа ми се развеждаме, надявам се децата да го приемат по-леко, но вероятно няма да им го кажа директно... Ники поиска да е в отделен клас от сестра си, така че той ще е с информатика и математика, а Ели с английски от 1 клас. На 7 сме на родителска среща,надявам се да е една за всички класове (поне първата)и също да се класираме за безплатната занималня, че иначе ми е спукана работата Rolling Eyes

# 627
  • София
ilindi4ka Много се радвам, дано това е само началото!   bouquet
mishlentze  Hug Кураж и късмет, от тук нататък само напред и нагоре!  Peace
Камчо се оплаква, че го убива венеца зад последното зъбче. Възможно ли е да му никне 6-тото зъбче? newsm78

# 628
mishlentze ,браво на Ники,че иска да учи в друг клас.Навремето майка ми и тя така посъветва сестра ми за близначките,но тя НЕ,записа ги заедно...Сега едната мъкни чантата на другата заедно със своята....И Сашка  винаги ще е в тежест на Симонка.....голям са образ двете....
Желая ти лек развод и дано не се травмират децата...
Ние имаме сам две долни зъбчета сменени.

# 629
  • Madrid
Добре,че е само реклама,наистина....той като се видя и плака,било му мъчно за него  Simple Smile,за бабата и за дечицата,и музиката била много тъжна,но след дълъг разговор се разбрахме.И на другия ден като взеха да му подвикват приятелита в училище,че са го видели и той съвсем се ухили  Grinning

Мишленце,окончателно ли е ??Как се чувстваш?

Сами има 4 паднали зъба,два извадени кътника и пет поникнали зъбчета,но пак ще ходим на зъболекар,на всеки три месеца.Сега новите зъби забелязвам,че дори да ги мия щателно,някак стоят като неизмити,та ще трябва да се консултирам. Confused

Общи условия

Активация на акаунт