АктОален списАк на ОниЖтожителни те прЪвописТни простотиЙ - 39 броИ

• 32 099
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Не смятам, че здравословни или каквито и да било други проблеми може да са оправдание за неграмотността им.

# 586
Аз пък смятам,че не е тактично и забавно.

# 587
Аз пък смятам,че не е тактично и забавно.

Лили, скъпа, аз също имам проблеми и затова съм се регистрирала тук. Чета и попивам всяка една изплакана съдба.

Влез в темата "Предстои ми лапароскопия" в клуб "Проблемно забременяване" и прочети какво и как съм писала.

Хубаво е да се внимава - преди публикуване на отговор има възможности за това, Simple Smile.

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 15:07 от Kolin

# 588
"еи супер сте по принцип си мислих даго слагаме след 5 6 месец а сега само дамуго купим"

Думичката "дамуго" много ми харесва. Ще взема да я ползвам и аз, дамуго...  Twisted Evil

От същата авторка:

"здравейте мами имате ли представа защо постоянно са студени рацете на бебчето ми питах лекър каза ми че е нормално"

"ние ядем обикновенният нан на него не пише че е хипоалергичен а знаетели дали мога да мажа тялото,,само засегнатите части,,с ексипиал бадемово масло това ни изписаха но неми казаха дали мога даго мажа навсякъде"

# 589
От Продавалника:
много топъл космунафт, после става яке за порлетта

# 590
Йеее, не знам дали изобщо е възможно, но ако може космунафтът и чержавите да влязат в заглавието на следващата тема?  Joy Аз лично никак не мога да ги свържа, но ако на някого му хрумне нещо...  Laughing

# 591
Йеее, не знам дали изобщо е възможно, но ако може космунафтът и чержавите да влязат в заглавието на следващата тема?  Joy Аз лично никак не мога да ги свържа, но ако на някого му хрумне нещо...  Laughing

Нещо такова ми проблесна - когато му дойде времето, някой може да изплагиатства, Wink:

"РаздавЪт се иСпрани чЕрЖаВи и топли космУнаФти за поРлетта.
СписАкА продАлжава дамуго".

# 592
 Joy А 'порлетта' може и да е с едно тъ.  Laughing

# 593
Joy А 'порлетта' може и да е с едно тъ.  Laughing

Ваша воля, аз само споделям брилянтно изплувалата си мисъл,  Joy hahaha

# 594
Цитат
Аз поръчах по грешка две такива, правилно виждаш, от двете страни няма шеф.

# 595
Цитат
Жижи как така разбра, че това не е добре за моите години "не говори добре нито за теб,нито за него".За 6 години съм му ударила 3 шамара,демек се счита на две години по един шамар и той ме ударил веднъж у айдеееее, и двата сте за лудницата, не сте добре не ви отива на годините и т.н! Чак слагаш и такъв "емотикон" Shocked като чели е нещо крайно ненормално,мисля че много прувеличваш!Искам да си отида при  майка ми и баща ми и да му дам време да си помисли за постъпката!Проблема ми че нашите  са от БлагоевГрад,пък аз работя в София и живея при него и няма как да пътувам от там до София за работата.Пък и нямам да отида на квартира,че са ми много скъпи,при прятелака също не мога да отида,защото повечето ми приятелки са от БлагоевГрад!И сега мисля,че нямам избор и трябва да остана в тях ,тоест в София или ако нещо вие не ми предложите като вариант при положение,че остана в тях как трябва да реагирам!
И пак от същата авторка:
Цитат
Аз усещам че и той не е такъв,даже се чуства пред себе си виновен че е го е строил ,даже и мисля че се чуди как го е направил това,познавам го много добре,по скоро се сърди на себеси от колкото на мен,той и за това излезе ,може би се чуди сега как да си изкупи вината!Между другото чете изключително много психология и психотерапия от 2-3 години, все такава литература,просто се опитва да си помогне на себеси че си има много вътрешни конфликити,много е начетен в тази насока,но явно теорията и практиката се разминават и затова днес се случи подбно нещо.И отлично знам,че знае какво е сторил и затова излезе навън,може би се опитва да се пребори със себе си!Той е много чуствитлена личност и подобно нещо го преживява доста!А принципно аз се чуствам зле от това което стори днес!Ама чак да го оставя ми се струва малко прибързано,най-добре да му дам шанс и да направя това което каза "милинка "
evoto точно това се опитвам да кажа!

ooooh!

# 596
  • София
Йеее, не знам дали изобщо е възможно, но ако може космунафтът и чержавите да влязат в заглавието на следващата тема?  Joy Аз лично никак не мога да ги свържа, но ако на някого му хрумне нещо...  Laughing

Нещо такова ми проблесна - когато му дойде времето, някой може да изплагиатства, Wink:

"РаздавЪт се иСпрани чЕрЖаВи и топли космУнаФти за поРлетта.
СписАкА продАлжава дамуго".

Към чержавите и космУнафтите може да добавим и

"Пулочвер Манго и подарък ..."
отново от Продавалника

# 597
Цитат
Да аз ти казвам!На мене много ми отиват..А ако те е страх за косата ти си направи матирани кичури за да не е овредиш .. но пъ те държат по малко време  Wink

Crazy Малиии, колко съм убава!!!

# 598
Цитат
Майнич дом
Joy

# 599
отново от Продавалника

Продавалникът е невероятен извор на бисери.

Ето някои подбрани:

данкено
дънкено
дънчени
дънкаво
дънтелено
джинсино, джинсини
риска и блуска
блузка с дълак ръкав
Лайкики
съндалки
дебело яки
детцки
мрежени обувки
топленки
велирани ботушки
горништи от грат Шумен
дрежки
гащти
вишнави
случер
суйтчлер
пончито
кълъвка
чършав
кайщки
лятна куличка
охльоф
анцонг
жирав
пльошковци
вело аргуметър
кистънява перука

И един неправописен бисер от раздел "Продава се": "неизползваем розов слон, заемащ само място"

Общи условия

Активация на акаунт