АктОален списАк на ОниЖтожителни те прЪвописТни простотиЙ - 39 броИ

• 32 126
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
немой бара ляба с мундар ръки,зъ ти се даде! smile3508

# 556
  • Бургас
пос коро Те този вариант не го бях срещала  Laughing

# 557
здравейте!Имам въпрос с съпруга ми от 4 месеца се опитваме да забременея,но без оспех.Посетих генеколог и ми предписа витамини А И Е(ГЕРИКАПС)и при настъпила менструация ми предписа ДУФАСТОН от 11 ден.Дойде ми на 18 ноември.Пия ги вече 9 дни по 2таб.От два дни забелязвам ,че зърната на гърдите ми са страшно чуствителни чак до болка и болка ниско долу,както и в левия яйчник.Попринцип цикала ми варира долу горе между 29 и 32 дни,по това разбирам,4е е още рано за цикъл.Много искаме бебенце и НЕИСКАМ да си въобразявам.въпроса ми е следния:Може ли ДУФАСТОН да предизвика тази чувствителност в гардите и болката ниско долу или това може да са симптоми за бременност????!!!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 558
  • Italia
Цитат
хубаво е да се спазваш от вредни навици

Не разбрах - хубаво е да "спазваш вредни навици" или "да се опазваш от вредни навици"  Thinking

# 559
Цитат
хубаво е да се спазваш от вредни навици

Не разбрах - хубаво е да "спазваш вредни навици" или "да се опазваш от вредни навици"  Thinking
Ти пък сега, поТробности  Mr. Green

# 560
медиити Heart Eyes -част от заглавие на тема Heart Eyes

# 561
  • София
От една от любимите ми потребителки:

"Чудя се от толкова много съставки не може ли,да проявят тези хора малко повече въображение. 

Едва ли моето мнение може, да бъда критерии,изчакай,да се включат и други или поне тествай.
Затова може би трябва,да се тества няколко пъти.

нека тя,да се включи

нищичко няма,да купувам,че портфейла ми  не е бездънен.  Ще трябва, да почакам по-добри времена. 

и не мога,да разбера

Искам,да знам,иначе е разкош особено за след душ.

Снощи дори си сложих малко преди,да си легна,защото си измих косата.

Някой може ли,да опише тези двата?

Да бе да,сега остана и свещи,да започна да купувам.

# 562
Харесвам пунктОацията й  Mr. Green

# 563
Това е култово, да ме прощава авторката, а и съвестта ми е гузна, защото го откраднах. Но ровя навсякъде за моя си въпрос и попадам на какво ли не. Освен грешките, вникнете и в съдържанието, моля.

"ПРИ НАС Е СЪЩОТО ПОЧВА АМА АЗ СЕ СТАРАХ ТОЛКОВА МНОГО ПИСЪХ И ВНИМАВАХ А ГОСПОЖАТА ПАК НЕДОВОЛНА КАЗАЛА И МОЖЕШ И ПО ДОБРЕ.А ТЯ КОЛКО ПО-ДОБРЕ ОТ ТОВА.дАЖЕ ДА ВИ КАЖА ЧЕ ЕДИН ДЕН МИ ПИСНА И НА МЕН И РЕШИХ ДА И НАПИША АЗ ДОМАШНОТО НЕ ЧЕ НЯМАМЕ 6 АМА МНОГО СЕ СТАРАЕ И НЯМА И ЕДНО БРАВО ТА ИМАХ 20 ГРЕШКИ НА РЪКОПИСНО ;Н; А КАЖЕТЕ СЕГА МАЙ И АЗ НЕСТАВАМ ЗА 1 КЛАС."  ooooh! newsm78

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 564
От една от любимите ми потребителки:

Творчеството й е неизчерпаемо  Whistling

# 565
Цитат
стволови склетки
Цитат
спалин човал
Цитат
Винаги радвайте се!
Що за изказ? Thinking

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 16:18 от Мрън

# 566
  • Бургас
Аз поучи отговор  на писмото,но е и на жъпросите ми,но както и да е!?  rotfImbo То стил на писане, то пункту(о)ация, то смисъл... ум да ти зайде  hahaha

# 567
Извинявам се според мен е съкратената разговорна форма на Аз се извинявам на Вас

# 568
  • София
Цитат на: ...
убидата от изневярата

# 569
  • Казанлък of all places
Цитат
В един ъкаунт

Общи условия

Активация на акаунт