АктОален списАк на ОниЖтожителни те прЪвописТни простотиЙ - 39 броИ

• 32 086
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • София

А ти имаш един бисер в подписа си  Wink

Мерси много, сега го видях - грешка на ръката е, направо ми се преплита погледа като започна да пиша на латиница. Ей сега отивам да го оправя.  Simple Smile

"щипка сол, щипка бакплуверг"

# 616
Из творчеството на един автор:

Педиатър в М.ръдник (Мръдник звучи добре  Laughing )
предружава
недостик
повръщяше
разтрийство
разтроиство
обеснявам
неиното
да ли е правлно веднаха след млякото да давам пюре
дяали е норманло това
жив и здваж
братовчета
педиатърките сущо шрепоручват
лапа руцето смъче си пруста
кисоло млкяо
искренни почетания 
вагинтол
сотуен

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 17:05 от Mamma

# 617
  • Пловдив
 Ох да се оплача и аз от моята мама-свекърва. Понякога незнма дали да се смея или да се съдря на нейните разсъждения. Тези дни започнала да ми обяснява за умните жени. Ние сме две снахи, аз съм по голямата и имам висше образувание.Та свекървата ми обяснява,че тъй като съм била висшиска и разбирам от компютри имало  по-голяма вероятност да зарежа съпругът си заради друг мъж. Влизала съм в разни сайтове, тя не разбирала, ама там имало мъже дето харесвали такива умни жени "чакали само да ги излъжат". Аз и зададох въпроса какво ще каже ако нейните синове зарежат съпругите си заради други жени? Отговорът беше:
   -Моите синове няма да ме посраят.
   За пореден път се уверявам,че тя непознава децата си. Незнам дали да се радвам,че ме е похвалила, че съм по-умна от всички от фамилията? Или да се сърдя, че ме е подценила и ми няма доверие? А за малката снаха, каза,че тъй като има само едно средно просто образувание, тя не била толкова умна и не разбирала от компютри и затова нямало да зареже синът й.
  Неискам да пиша повече, че се нервя само като си помисля,за този тъп разговор който водихме. #Cussing out

ooooh! 

# 618
  • София
perah, пропуснала си поне още толкова  Laughing
Mamma - толкова материал на едно място е умопомрачителен, но сотуен ме разби  smile3544

# 619
  • софия
Цитат
ето това е фризиора на Анелия
Laughing

# 620
  • Пловдив
perah, пропуснала си поне още толкова  Laughing
Mamma - толкова материал на едно място е умопомрачителен, но сотуен ме разби  smile3544

Нямах нерви за повече  Mr. Green

# 621
  • София
Цитат
И плаводете, и зеленчуците мия само с вода.

# 622
Цитат
Вместо да си гледа живота, бифшата е решила да си отмъщава

# 623
  • Казанлък of all places
Цитат
35 Кокошинка и ти ли поръчваш от тук аз чакам от 08.01 и 13.01 спокойно ще дойдат тук се чака много  35

Това с липсата на препинателни знаци никога не съм можела да го разбера. Като видя такъв пост и ми иде загрижено да викна :"Дишай! Дишай! "

# 624
  • София
Цитат
цитонна маска

Shocked Joy
Нееее, не е от подфорум "Красива мама"  Naughty
Иде реч за добрата стара цитонамазка.

# 625
  • Стара Загора
Цитат
Продавам фигурални пласмасиви кънки за лед ползвани две седмици номер номер 42 но са много по малки дъщеря ми носи обувки 38-39 номер. За 60 лв.
Някой по-нагоре каза "Дишай,дишай "  Whistling

# 626

hahaha Такова изписване не бях виждала.  Мислех, че цитуна маска е единственият вариант.

# 627
  • София
Аз имам обратния проблем. Доста съм разхвърляна,предпочитам си хауса. Нямам предвид,че съм мърлява,не обичам и да мятам дрехи из хола и масата да е затрупана с боклуци,но в стаята ми е моя малък хаус. А мъжа ми е обратното-нон стоп като падар върви след всички и подрежда, у тях  е като в аптека,всичко е наредено,прибрано лъснато. Изпитвам тих ужас от това
Та не знам,не мога да ти отговоря на въпроса защо разхвърлят

# 628
"имаше мода полувината коса да е черна другата руса..."

ПолУвина, полУвина - кой ти я дава, Simple Smile.

# 629
  • софия
Цитат
Здравей те,ако сте от Варна може да се свържете с нас.Занимава ме се с...
Joy

Общи условия

Активация на акаунт