СЕПТЕМВРИЙСКА мама чака с нетърпение,сърчице да чуе с умиление!

• 19 776
  • 699
  •   1
Отговори
# 480
desunique Поздравления, радвам се че прегледа ти е минал страхотно, дано все така да е  Hug

# 481
  • Словения
Благодаря ви за подкрепата, милички Hug
Аз няма, няма и сядам малко пред компа да ви почета писанията, за да се поразнообразя от ученето Rolling Eyes
Tommelise, с теб явно сме на една и съща дата на следващ преглед. Аз вече се чудя как ще изтрая дотогава #Crazy. Чак тогава ще ми правят кръвни изследвания, а пък за ФМ не знам още, може би скоро след това ще ми назначат.

Lara Croft-Lady, ще чакаме утре добри новини от теб Wink

# 482
desunique, eeе жалко, че не е пуснала звука да го чуеш. Аз бях на прегледа ми с една приятелка и тя вика: Лелеее, ето го сърчицето! А аз нищо не виждам. После доки ми го отбеляза в син цвят и го видях ама то пак нищо не се разбира. Като ми го пусна вече да го чуя се просълзих. Още не мога да свикна с идеята, че в мен тупка сърчице.  Heart Eyes

# 483
  • Словения
mixilena, много се радвам, че сте се сдобрили с мъжа ти, сега със сигурност имаш нужда от подкрепата му. А за изпита недей да изпадаш в съмнения, нали поне всички мамчета съфорумнични дружно ще ти стискаме палци и просто няма начин да не го вземеш fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Адреналинка, не се притеснявай толкова за кистата, важното е, че са я открили и ще я следят. Мисли за бебчето и всичко ще си дойде на мястото  bouquet

# 484
  • у нас
ех че хубави новини Heart Eyes супер Hug

Eva2010
- така си е със заплащането и вниманието Peace но със сигурност първо е работил в някоя болница за без пари докато изгради име и чак след години- частен кабинет и да капят парички Peace

Мама на Део
- надникнах в октомврийки и видях че си ме цитирала по отнощение за прегледа и пикочния мехур. радвам се че информацията е била полезна Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 17:15 от Tommelise

# 485
Ще ви задам мноооого тъп въпрос ама все пак: когато ходите на преглед взимате ли и таткото  newsm78  По-точно пускат, ли го и него "да гледа шоуто"  Laughing Така ме попита моя мъж и аз  #Crazy ама като не знам реших да се консултирам с вече миналите

# 486
Пускат го. Даже много му се радват. Mr. Green

# 487
  • у нас
е как няма да го пуснат- нали и той се кефи там. При мен таткото беше много моя близка приятелка Joy душата тамън беше заминал на очни baby_neutral

# 488
Ще успокоя шоумена  Joy

# 489
Tommelise, да полезна си. Аз явно имам проблем с цитирането ( не ми излиза в отделно прозорче като при вас и аз не знам защо) та затова излиза като свободен текст.
Относно лекарите си е до човек. Аз ходя при лекарка, която работи със здравната каса, а в същия кабинет приема и частно. Отношението й е перфектно (още при първата си бременност я открих и беше такава). Съгласна съм и с  това "- така си е със заплащането и вниманието Peace но със сигурност първо е работил в някоя болница за без пари докато изгради име и чак след години- частен кабинет и да капят парички Peace"
ето пак не излиза цитат , моля някой да каже как става номера.

# 490
Моят мъж е идвал с мен на много прегледи, но никога не е влизал в кабинета. Казва, че няма смисъл да се пречка там, имал желание да си види бебето, след като се роди, а не да го гледа по разни ехографи  Simple Smile

Между другото да ви кажа един майтап с приятелка. Нейния мъж голям мераклия да влезе в кабинета, а тя в ранна бременност, съответно я прегледал лекаря с вагинален ехограф. Мъжът й издържал стоически процедурата, но след това не спрял да я пита как така по филмите винаги преглеждат жените през корема, а този лекар тук прави друго  hahaha

# 491
  • Щастлива мама на 3 слънца
Ще ви задам мноооого тъп въпрос ама все пак: когато ходите на преглед взимате ли и таткото  newsm78  По-точно пускат, ли го и него "да гледа шоуто"  Laughing Така ме попита моя мъж и аз  #Crazy ама като не знам реших да се консултирам с вече миналите
а да аз си взех моя татако с мен да види сакчето и той мн се зарадва Simple Smile)
като отидох преди време  за 1 път на гинеколог той седеше до мен и ми държеше ръката ,а аз плачках.Голям майтап

# 492
Хммм, как вкарвате картинки в постовете?

Исках да ви почерпя с една тортичка, че моето татенце днес е рожденник, но не се оправям с картинките.  Laughing

# 493
  • Щастлива мама на 3 слънца
Хммм, как вкарвате картинки в постовете?

Исках да ви почерпя с една тортичка, че моето татенце днес е рожденник, но не се оправям с картинките.  Laughing
честит ви празник ,мн щастие късмет и любов
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4830.0
виж тук за снимка

# 494
Jani4ka  честит ти рожденик   ura
за картинките мисля че е първата иконка на втория ред над прозореца в който пишеш текста/ пише "вмъкни изображение"/ но не съм пробвала до сега

успяяяяяяях

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 18:03 от rosi_m5

Общи условия

Активация на акаунт