Ако искаш да си елегантна дама захващай се с Дюкан-а - 221

• 38 740
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Морска приказка
Здравейте дюканки-фиданки-ветеранки Hug. Въпроса ми към вас е може ли да хапвам дивеч, и по-точно от глиган месце? Вижда ми се доста сухичко без тлъстинки, но все пак е прасенце  newsm78.

# 241
Добър ви ден и от мен Hug От днес отново влизам в периода на П, и след 8 дни диета най-после се добрах до кантар. Очаквах да съм свалила най-много килограм, първо защото през ПЗ периода наблягах доста на зеленчуците, и второ защото ми се случи 2-3 пъти да си купя нещо за ядене от магазина, което 100% беше готвено с мазнина. Но резултата е -3/4 кг (кантара се колебае между 56-7) и направо щях да падна като видях. #Crazy От радост естествено де. Money Та от днес вече съм си в къщи и спазването на диетата ще бъде напълно стриктно, много се амбицирах като видях резултата.  newsm76

# 242
Здравейте!  Laughing
Нахлувам, без да съм чела, защото сега няма време, а искам да ви се усмихна!
Похвал-похвал, олекнах с още едно килце  Laughing И пак похвал, днес при един непредвиден шопинг тур се сдобих с два нови панталона, тъкмо навреме, че старите, веднъж свивани, вече ги събувам без разкопчаване и ги придърпвам нагоре, като вървя. Единият от новите е елегантен, с едни копченца, мани-мани  Laughing И освен туй, имам за задача да вляза в едно сако, уцелих промоция и просто нямаше как да устоя, сакото и без това е пролетно, 48-ми номер е и не ме стига с 3 пръста. Което изобщо не е много и усещам как напролет ще се кипря с него  Laughing Понеже чета 7-8 страници назад, не знам дали някой го е предложил, но по повод рецептата на Тумбичка за дюканския сладък салам да препоръчам  комбинация от нескафе и шоколадова есенция. На мен ми е много любима, дори и в недиетични времена честа смесвах какаото с кафе.
Гушкам ви всички!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 243
  • Велико Търново
браво! така се стимулирам като чета такива неща само минуси Hug

# 244
  • София
Здравейте дюканки-фиданки-ветеранки Hug. Въпроса ми към вас е може ли да хапвам дивеч, и по-точно от глиган месце? Вижда ми се доста сухичко без тлъстинки, но все пак е прасенце  newsm78.
Дискутирахме преди известно време този въпрос, ама нали съм амнезирала дюканка не си спомням какво в същност беше крайното мнение.  newsm78 А пък и аз нали бях на олекотена, та много много не му обърнах внимание. Рових се в блога, ама нищо не открих за дивеча.

Jijafka,  newsm74 Бъди 100 % стриктна и скоро вече ще си в 3-та фаза. Wink
miss Marple newsm10,

# 245
Здравейте,
Аз сам Силвия много бих искала да започна тази диета, но понеже съм в Америка трици незнам как да си намеря, също така незнам коя извара или сирене става за тази диета а и нискомасленото кисело мляко ми е под въпрос.
Някои ако може да ми помогне с имена или линкове на гореизброените ще бъда много благодарна.
Преди две години бях на тази диета и свалих 15 кг. за 4 месеца после далго поддаржах килограмите но забременях. Сега се радвам на малкото ми мишле но и на 20-тина кг отгоре  

# 246
Аз да попитам 1-2 супени лъжици соев сос позволени ли са? Става въпрос за марината, а не да го ям направо...

# 247
Абе прасе, прасе, ама 300 пъти по-чисто и по-диетично, разбира се обелваш всякакви мазнотии....
Аз лично отслабнах предимно с консумация на див глиган, диво свинско  Animal Pig и производните им малки......плюс диви патици, нищо че са плоскоклюни, човки не съм яла  newsm57, и зайци и диви шарани и толстолоб...........месо от магазина рядко купувах..........сега удържам фронта с риби   Animal Tropical Fish   и морски мекотели....пак намазах...........  smile3532

Дори сега в четвърта фаза не си позволявам кой знае какви хранителни подчертавам волности.

Мис Марпъл,  4470

Zorana
,  smile3501

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 17:57 от zorita

# 248
Аз да попитам 1-2 супени лъжици соев сос позволени ли са? Става въпрос за марината, а не да го ям направо...
newsm78
Ми аз бих го избягвала.....Не е позволен!

# 249
  • София
Прочети това: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/05/02/%d0%b7%d0%b0%d1% … e%d1%81/#comments
 В блога ще намериш отговори на почти всички въпроси. Peace

И аз си мисля, че дивечовото месо  е доста по-чисто от към мазнини.

# 250
Ами ще си мина без соевия сос тогава, благодаря ви за отговорите. Hug Отивам да си готвя, че днес трябваше да имам изпит (не се състоя, защото нямало свободна зала - това само в България може да се случи) и цял ден напред-назад, почти нищо не съм яла.  newsm22

# 251
  • Морска приказка
verche   и zorita Благодаря ви за отговорите Hug Hug Hug. Понеже зимата се понатрупа доста месце във фризера, от преди знам, че става много хубаво /прилича ми на телешко/ като го задуша/4-5 часа  Rolling Eyes/, та се присетих и май утре това ще си готвя, че то само пиле и риба не се яде. Тези тел. кюфтенца дето си ги направих на фурна станах като пържени и нарочно ги препеках ако може да им изтече всичко в тавичката  Laughing и понеже съм с нова фурна и не съм и свикнала денс ядох телешки чипс  Joy

# 252
Скок и аз тука.
От утре  съм на диета Simple Smile
За П ден съм си избрала пилешко филе и яйца. Мога да ги смеся нали?
А поради липсата на скара мисля пилешкото да е свалено

След като родих (06.01.2009) бях 110 кила сега съм 90 искам да съм 65 Simple Smile
Висока съм 180 см

# 253
Привет, момичета!!! Така и аз днес похвал -800гр за 1 ден  Shocked Явно доста ме прецакват млечните, тъй като по принцип се движа на горната граница, но вчера си направих сладкишчето на Лео и не съм злоупотребявала(просто не мога без сладко, т.е. мога, но доста често се прецаквам заради него) и резултата не закъсня...А сега виждам, че питат и за дивеч...и още по-добре, че може да се хапва, тъй като целия фризер ми е пълен!!! Аз сега започнах ПЗ и тия дни не очаквам спад, но знае ли човек  Rolling Eyes Може пък да се изненадам...

# 254
Alizarina, честито бебче, да ти е живо и здраво Hug Пилешкото може и да го свариш, може и да го смесваш с яйца, но само ако не кърмиш. Ако кърмиш обаче, виж олекотената фаза.

Общи условия

Активация на акаунт