Ако искаш да си елегантна дама захващай се с Дюкан-а - 221

• 38 741
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Леле, дюканки, много бързо пишете Laughing Ето защо сваляте всеки ден, то колко калории горите по таз` клавиатура Laughing Laughing Едно лека нощ от мен имате и дано утре имате минусчета и усмивки по лицата Sunglasses гуууууууууушшшшшшшшшшшшш Hug Hug Hug

# 286
Здравей Сиси  Hug
Първият ми въпрос ще бъде дали кърмиш, защото, ако бебето още суче ще трябва да караш трета олекотена за кърмачки.
Триците са "Oat bran" на английски има ги във всеки голям ( то тука малки няма почти де  Laughing) магазин.Аз си ги купувам от Сентрал маркет насипни.Киселото мляко (plan yogurt) всичкото, което е фет фри или до 1% става, извара няма, но има котидж чийз пак без мазнини или до 2%, друго, което може донякъде да замести изварата и е подходящо за тричави бисквитки и хлебчета е рикотата, но и там гледай мазнините и много внимателно съдържанието на захари.Трябва да е без добавка на захар.Аз лично до трета фаза я избягвах рикотата, а за бисквитки и хлебче замествах с кис. мляко.Сега се сетих да ти кажа, че аз не им харесвам кис. мляко и си го квася.Писала съм за закваската по-назад на два пъти и няма да се потретвам  Laughing можеш да видиш старите ми мнения в профила, а и друго там може да ти е полезно  Wink
Отговарям ти тук, защото може и други да се възползват.Можеш да питаш и винаги ще получиш подкрепа от мен, а сигурна съм и от Зорана, която е също тук в Щатите.
Успех! 

Възползвам се да честитя празника на рожденничките  newsm59 мили момичета - Бачи,Дари и Едира  smile3525 желая ви да сте много здрави и обичани!

За абсолютно всички  lovekiss + пожеланието от подписа ми   bouquet

# 287
  • Пловдив
Зорита, четеш ми мислите. Тъкмо за комуната си мислех тия дни, след като постоянно чета разни неща. Примерно:

"Не яж готовите пържоли, имат не знам си какво"  - ами според мен и замразените пържоли имат вътре сто неща. И бутчетата, и бялото месо, и ... ако не си го излюпиш пилето от кокошката гаранция няма, че ще е чисто. Ама и тогава не се знае какъв ще е фуража, трябва да си отглеждаш и житото. Та ... стигаме до комуната.

"Не яж киселото мляко, има добавени мазнини" - ми ... има, ако е 0.1% е с такава гъстота, че е невъзможно да няма добавки. Ако е 2 или 3% не е режимно ... да не говорим, че е пълно с нишестета, независимо от процента ... Трябва да си го произведеш - доиш кравата, обезмасляваш млякото и ... ми комуната.

"Не яж шунката от магазина, има вътре не знам си какво (тук и аз съм съгласна)  Mr. Green Извод - отглеждаш пуйки и правиш домашна пуешка шунка ... комуната де

"Не вземай готова кайма (и тук съм съгласна)  Sunglasses Щото в нея само месо няма. А ако си смелеш не се знае какво ще е месото - така че, давайте да гледаме и телета в ... комуната.

"Не яж пангасиуса, той е от Виетнам и е пълен с отрови"  Mr. Green Тук съм абсолютно против - това е най-върховната риба. Всъщност съгласна съм - не я яжте!!! Пращайте я на мен!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green За вас ще гледаме басейнче с домашни шарани  Whistling  Къде ли? Ми как къде ... в комуната естествено Wink

"Не яжте от хляба, той е само оцветен" (за трета фаза)  Naughty Ми ... пак комуната - оре, сади, тори, жъне, мели и пече  Mr. Green

Само едно е лошото на комуната. Че миналия път като я предложих имаше мераклии за озвучители, за аранжори, за културно масова дейност, за отговорници по развлеченията, тук там за готвене. И нямаше нито един мераклия да сади, тори, жъне, гледа животни, да дои крави и да обезмаслява и подквасва мляко Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 288
Цитат
И нямаше нито един мераклия да сади, тори, жъне, гледа животни, да дои крави и да обезмаслява и подквасва мляко     

Чакаме да го измислят онлайн  Mr. Green Като вица за оня дет питал на тая мотика къде и е копчето  Joy Joy Joy

# 289
Sisa84  welcomeМного се радвам ,че нашата скромна "американска" групичка се увеличава
Тяна вече ти е отговорила,мога само да добавя ,че спокойно можеш да си купуваш Turkey or Chicken Breast-има ги навсякъде вакуумирани,аз много често си носех от тях в офиса,супер са за закуска и междинни хапвания.Има кисели краставички на Mt.Olive-sweet gherkins,no sugar added,можеш да си накълцаш по малко за овкусяване,ама по малкооо Peace Горещо ти препоръчвам да се запасиш и с Калций,магнезийй,цинк-има ги навсякъде и хич не са скъпи,аз винаги пия по 1 таблетка от тях в П дните и много ми помогнаха за крампите,които получих в началото на режима.Успех и питай,не се притеснявай Hug
Благодаря на всички момичета,които  харесаха последните  ми снимки,голям стимул сте ми вие,решила съм да ви се отчитам с фотоматериал за всяка месечинка и като се поотпусна малко и се замисля,че идва момента да се фотографирам,и взема че се стегна..мдааа..тежка е борбата в Четвърта,ама не се предаваме newsm44
с голямо закъснение-Честито на рожденничките,много сбъднати мечти ви желая Hug
Бачиии Hug Hug
Гледам нещо Фоли се е завърнала в "правата вяра" Joy..нали е същата Фоли с вълшебната пръчка или бъркам нещо ooooh!Ако е тя-ами това си е жива легенда,аз като се подготвях да започвам режима/3 месеца настройка ми трябваше!/изчетох всички теми от съвсем първата,много бях впечатлена от нейната личност.Добре дошла отново,радвам се че си сред нас,бързо и приятно сваляне ти желая Hug
Днес съм на П,досега всичко е под контрол-много риба,много вода,браво на мене newsm19

# 290
  • София :(
          Добро утро  Hug
     ДЪл` нИ моЕ да е цяла верига рИсторан`и  newsm78 Че нас като нищо вече ще ни изгонят от Дивака  Laughing Аз, ако не друго, кафе поне мога да сервирам  Wink Ето и доказателството

Аз продължавам да си влача 80.100. Дългичко ще е, ама сама съм си виновна  ooooh! Ако ви е кипнало за нещо - вадете тигани, точилки, тупалки, мухобойки - аз ще си трая, щом е за правата кауза  Embarassed
         Хайде от мен слънчев, усмихнат и режимен ден и много  Hug Hug Hug за всички.

# 291
Добро утро  Simple Smile   bouquet
Отчет - днес килограми - 61.600 ...бива положението. Simple Smile
Мименситкааа, така ме е яд за теб  ooooh!, точно те похвалих за визията и ти сгреши, ама голямо сгрешаване .Как можа да се поддадеш де?  Tired Считай се за дрънната яко с тиганя  Simple Smile Знаеш си колебанията и вариранията на кантара толкова дълго време и точно тръгна надолу и оцапа всичко, ееххххх....
Фоли, привет! Simple Smile Желая ти успех, ще  се справиш сигурна съм! И дори ще ти е  от полза това занапред-вече няма да го допуснеш. За хората които са доказали воля не се страхувам .
Хубав ден на всички Simple Smile Ама много студен бейййй  ooooh!

# 292
  • Морска приказка
Добро утро, mimensita   Hug благодарско за кафето, имам голяма нужда от него тази сутрин. Абе вие не спите ли американките , /не че знам колко е часа при вас де  Joy/
Иначе да се похваля тая сутрин тамън си очаквах кантара да покаже 60.00 и Изненада 59.500, ей направо ме разсъни от раз,  newsm44. Тамън мислех да си правя от тоз прословут салам дето го хвалите, ама сега като тръгнах надолу и не смея да хапна сладко  Sad та ще поизчакам.
pussycat направо си се мятам на самолета, ако е по-топло от тук  Laughing
И за комуната съм съгласна, ако я организирате някъде само  да е ТОПЛО моляяя, съгласна съм да садя и да копая, хем и калории ще горя...
музичка много ти е сладък аватара, да не някое пухче  от на mimensita   Laughing

# 293
  • Велико Търново
Чакайте че кафе нали може да се пие аз без кафе немога?

# 294
  • Пловдив
Може, само да е без захар.

# 295
Днес преди да изляза за работа сгънах само крайчетата на сладкия салам!!! Направо се гордея със себе си. Ама то мнооооого вкусно нещо брей!!!
Тук е определено доста по-топло от Бг. Направо си се пържиме на -1, какво да ви кажа  Joy
Днес кантарев ме застреля с 200 грама повече от вчера, но през нощта се напих много с вода, та си мисля, май чесънчето ми е дошло в повече снощи (такова от бърканче в марината без мазнина и захар), ма ще да ми е дошло по-соленичко. Здраве да е. Ще ги разкарам до утре Simple Smile
Кой се мята на самолета за при мен - яко готвене го чака  Joy    Аз ще папам послушно и великодушно шЪ ви оставям да се разхождате през деня. Само на обяд и вечер да има сготвено. И за "утре" да има  Heart Eyes Hug

Кой каза комуна? И аз искам на комунатааааааааа!!!! Ама на Дон ще му се разкаже играта с толкоз жени!!! Донеееее, д..е да ти е яко!
Сполай ви от мен. Ще пиша когато мога, ама съм тук да ви чета поне  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 296
Добро утро и от мен ,сладурки! Hug
Иска ми се да ви кажа ,че ми е слънчево и топло ама няма как .Уморих се да се свивам от студ ,че и за февруари тъй го дават . #Crazy Направо незнам как ще се издържа.Почвам да се нервя вече. Crossing Arms
Искам лятоооооооооооооо. smile3514
Между другото съм съгласна да копам ,да садя ,да жъна само и само комуна да има. Joy С Danili се нареждам и аз.
Днеска килограми -60,500 кг.Отразява ми се яко липсата на танци. Thinking Днеска да се метна на един домашен фитнес ли / newsm78
Дайте рецепта на тоз салам ,моля  Praynig
Лек ден от мен,ставам да хапвам. Hug

# 297
tonnny_bg, виж в линка с рецептите на Тумбето. Няма да се гърча само аз я  hahaha

# 298
Добро утро!Ей мацки много пишете бря,отне ми половин час да ви изчета. Hug
Благодаря на всички за пожеланията и хубавите думи newsm51  love001
А сега вадете тигани,тенжери,бухалки и какво там ви е под ръка #Sniper  341uu fight Опропастих си режима smile3511 smile3514 newsm45 Съгреших с парченце торта ,че и баница,ама така хубаво ухаеше.Добре поне,че алкохола пропуснах.
Сега какво да правя?Даси продължавам ли по схема(до петък ми е ПЗ),или да минавам само на П?
Много ме е яд #Cussing out newsm45 Banghead

# 299
  • Морска приказка
Едира   newsm66  341uu веднага получаваш. Според мен не си нарушавай режима ПЗ/П, но мисля, че прегрешението ти ще се отрази на кантара, т.е. може да очакваш задържане известно време. Поне прегрешението ти не е без повод  Wink ама да не се повтаря, хора сме не сме безгрешни ама ако искаме по-бързи резултати и по-малко  да се ограничаваме трябва да се спазва режима  Peace
Аз на последък изпитва неистов глад вечер не за  друго, а за шоколад и това ме стимулира да си лягам с кокошките преди да ме е застигнал  Joy към 21.00 и в леглото да си  го сънувам, без да ми вреди...

Общи условия

Активация на акаунт