Почитатели на Майкъл Джаксън 22 - DEAR MICHAEL...

• 19 397
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,момичета,абе осъзнайте се!!!!Какво правите!!!!Не се карайте!!!Вижте си предишните постове и ще видите,че спора е бил безмислен!!!Всички знаем,че не може без спорове,различни сме,нормално е.Но,когато нещата започват да излизат от контрол и си наговаряте неща,от които всички ще ви заболи,това вече не е хубаво!!!На това ли ни учи Майкъл?!Хайде,днес е страхотен ден!Някои от вас ги очаква невероятна вечер!Ще отидете на едно хубаво място с много хора,които се обичат без да се познават!Ще се хванете за ръце и ще пеете от цялата си душа!!!И...всичко ще си дойде на мястото!!!Хайде,хванете се ръце още сега, виртуално, и си простете глупавите приказки!!!Не забравяйте, IT'S ALL FOR LOVE- L.O.V.E. Не го забравяйте!!!!

# 106
  • BG
Вижте сега, това са съвсем нормални неща, които се случват (за съжаление все по-често).
Напоследък липсват новини и събития, свързани  с обекта на нашето почитание. И затова , в съвсем естествен ход,
се намират неволно поводи за други разговори и спорове. Както скоро казах - колкото хора, толкова и мнения. А особено, когато става въпрос за жени, събрани на едно място. Знаете, че ако са две - добре, но ако се появи още една, непременно двете се съюзяват срещу третата. Human nature! Няма логика всички да искаме едно и също и да постъпваме по един и същи начин, все пак не сме стадо овце. Но когато се оплакваме, че темата заскучава и някой даде добра идея как да я разнообразим, с молба за спазване на определени и то не непосилни  условия и почти веднага друг ги наруши - хайде няма никаква нужда после да се извинява, нали Верунчик? Не е ли по-добре да се обмисли постъпката предварително, вместо след това да се извиняваме, което не върши особена работа....Да, добре е да се отличаваме и да имаме собствено мнение, но не и да пречим на другите с това. Все пак никой тук не е дошъл насила и остава толкова, колкото му харесва, без да дава дълги и безсмислени, изпълнени с обиди обяснения защо го прави, нали Фльор? Нима очакваш (ама то е нормално за прекрасната ти възраст), всичко в живота да е цветя и рози, всички да са мили, добри,винаги любезни...? Нееееее, няма да е така, и тук не е така понякога и който не издържа и не може да се пребори, системата го изхвърля.Винаги в една общност е имало лидерско звено и сателити. Разбира се, че и тук е така...И навсякъде ще е така. Или се стараеш да те приемат в центъра, или ако не успееш, кръжиш мирно и тихо наоколо, или се отделяш....Това,  което определено се опитвам да възприема като своя философия и го предлагам на всички тук, е да се опитаме да сме по-търпеливи една с друга и по-смирени. Всеки се дразни понякога на поста на някой друг, включително и аз, а всякак и вие на мен, но ако се стигне все пак до спор, няма лошо, нека си го кажем, но не виждам защо трябва толова да се драматизират нещата. Всичко да отминава, да си прощаваме и да продължаваме нататък. Ами Фльорче, след време като се омъжиш и скъпият ти започне да те дразни и ядосва, пак ли така ще постъпиш, с "....ти не си моят човек и това не е моето място!..."  Трябва да има прошка, защото винаги ще има грешка. Трябва да има спор, защото в него се ражда истината. Нека се опитваме да спазваме някакви правила, да не се дразним, доколкото можем.......Хайде да свършвам, че нещо не ми тече мисълта гладко тази вечер....

# 107
Какви новини, какви различни хора и различни мнения... въобще прочетохте ли аз за какво писах и вникнахте ли в идеята?! Или всеки говори каквото си иска?

Значи това, че казах каквото ми е на сърце - каквото мисля за отношенията между хората тук и каквото смятам за правилно да направя предвид светогледа и принципите си е дълго, безсмислено и пълно с обяснения? Та нали искахте всеки да казва свободно това, което мисли! А това, че се говори с недомлъвки, че се казва тук едно, а на друго място друго, че еди-кой-си иска да строява другите и да ги вкара в правия път и го дразни някой и не може да го търпи, е много правилно и хич не е обидно?! Това, че някакви си снимки толкова много пречат, че някои хора спират да пишат в темата, обидени и разядосани от факта, че се пускат снимки! Толкова много има да се обсъжда, че, чак няма място от снимки! И естествено, не трябва да се забравя да се обсъди надълго и нашироко в чата...
И защо пак намесвате личното мнение и различието между хората??? Това, за което говоря няма АБСОЛЮТНО нищо общо с тази тема, а е свързано с това кое е честно спрямо другите и не прекаляваме ли с приказките си.
И, за да дам още по-конкретен пример, че май все не се разбира кой какво има предвид,  моят коментар беше така обиден за вас, а това, че kloi само няколко поста над мен говори със заобиколки за това кой бил безумен и коварен и кой издигал прегради , та чак Библията цитира, за да се защити, е супер сладко и готино, нали така! Въобще не знам кой с кого се познава и какво знае по случая, за който говоря (тоест случките, то да не е само сега?!)
Ако на някой му пречи истината, проблема е в неговия телевизор. Бенисима, никой не ме дразни и ядосва, заради самия себе си или мнението му, а защото действа НЕЧЕСТНО и НЕСПРАВЕДЛИВО (мамка му, колко пъти трябва да го повторя?!)
Говори се за пеперудки, сърчица, уважение и не знам си какво, а иначе "дай ся ще правим напук", "дай няма пиша, че тоя не ме кефи"
Еми давайте като ви е готино, за мен не е!
Е, пак стана дълго, безсмислено и ненужно, ама кво да се прави! Живот! Едни се приемат, други - не. Неее, толерантни сме всички. Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 21:45 от Фльор

# 108
Скъпи Майкъл!Прости ми за това толкова закъсняло писмо...
Ще бъде кратко.!Благодаря,че ме научи да търся любовта в себе си и да я споделям с другите!Благодаря,че ме научи да търся детето в себе си и да не го забравям!Благодаря,че ме научи винаги да търся доброто в себе си и в другите!Може би не всеки път успявах,Майкъл,но знам,че ми прощаваш и ме научи и аз да прощавам!
Благодаря ти,че беше себе си докрай,каквото и да струваше това!Благодаря ти за красотата и насладата които внесе в живота ми!
Всяка вечер те търся в небето,там при Луната,най-ярката звезда.Дали съм луда,че да вярвам,че ме гледаш понякога от там?Едно желание само-моля те,навестявай ме по-често в съня ми,искам да срещам топлината на очите ти,имам нужда да чувствам присъствието ти!
Последна молба!Кажи на Господ,че съм му благодарна,че те прати във света ни!Дар,който твърде късно оценихме!

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 23:03 от Gita

# 109
  • BG
Моля те, Фльор, мила, недей да крещиш, проглуши ме...!!! Личи си, че си бясна....И си права донякъде...С никой не се познавам. Не знам за другите места и какво се говори там. Клои наистина беше доста остра, но ти даде добър повод и май ще минеш всички в това. И дай да разберем все пак - тук ли си с нас или не си, защото преди няколко часа каза, че напускаш, много добре осъзнавайки, че това май не е толкова лесно....Затова казах, че е безсмислено! И какви са ти принципите и какво смяташ за правилно, след като все още си тук? ОК, остани, никой не те гони, но не декларирай обратното! Изпадаш в парадокс. И не крещи така...! Успокой се! Ще ти мине! Разбира се, че снимките не пречат, напротив, но любезно бяхме помолени за обратното, за да се види дали можем да напълним 5 страници с думи, а не само със снимки...А готино ли е "Дай ся ще си лепна 100-ина снимчици, макар че се разбрахме да не го правим!"...? Е, доказахме, че можем и с думи, но не по правилната тема...Всички уж само си казват мнението, уж никой с никого не се кара, а какво се получава накрая? По дяволите и мамка му, не виждате ли, че се опитвам да потуша някак страстите и да обясня, че не е нужно да се превръща всичко в такава драма невиждана....!
Моля никой друг да не приема тези думи лично, това е между мен и Фльор! Давай, Фльорче, ти си наред!

# 110
Жалко... края на този ден е и мислех, че вече сте престанали.

Не знам дали все още се пращат писма... Май вече няма настроение за това, но аз тази вечер не спирам да мисля за Майкъл и просто исках да му кажа нещо...

Скъпи Майкъл,

всички чували са за теб, но колко познават те? Всеки виждал е твоя снимка, но колко разбраха душата ти?!
С твоята доброта ни показа как да бъдем Хора..
С твоите дарове ни направи щастливи.
С твоята усмивка все още топлиш ни...
Но там има океан от хора, които знаят колко много ни даде.
Ти Любов си... и мечта.
И все така приказно гледаш към Земята, към света.
Виждаш ли  всички тези очи, които за теб се оглеждат?
Виждаш ли всички тези сърца, които любов даряват ти.
Всички тези ръце, които все към теб протягат се...
Ти виждаш... и усещаш.
Затварям очи и виждам... летиш сякаш с разперени сребристи криле и от тук чувам сладкия ти смях.
И продължаваш любов да ни даряваш. Та ти Любов си.
Сърцата знаеш да докоснеш. Очите умееш с щастливи сълзи да изпълваш. На милиони души трепетни вълнения причиняваш...
Защото Любов си.
Детска, невинна усмивка щом пратиш ни.. сякаш дните мрачни - слънчеви ги правиш. Когато своя велик, грациозен танц покажеш ни.. сякаш караш слънцето и луната своята светлина заедно да отдадат. А кажеш ли "Обичам ви" започваме да вярваме, че не сме сами, сякаш винаги си с нас. Щом запееш... слънцето огрява луната и луната осветява слънцето. Небето и земята в едно се сливат. Хората сплотяват се и с прекрасния си глас ни показваш истинското величие...
Летиш... даряваш... и отново летиш.
И това, което виждаме едно е. Любов.
Радостно лети във въздуха унесен,
запей свободно волната си песен...

Скъпи Майкъл, само да знаеше какво се крие в сърцата на всички нас… Просто лекичко надникни в тях, за да се увериш …какви чувства… мечти… любов… болка. Всяко искрено ти казва с нежен шепот „Обичам те”.

С най-съкровена любов: Твоя Тереза

Малко е като ода с наченки на фантастични елементи.. хах, но смисъла е не толкова пряк. (дядо Вазов и Х.Ботев са виновни, прекалих напоследък с творбите им май  Blush  Grinning) Между другото, slaveto75, страхотни стихотворения. браво, хубаво е, че ги споделяш.

И бтв, преди да продължите с това, което продължавате - може да пощракате малко:
http://tweeter.faxo.com/Top_Michael_Jackson_Nation
http://www.msg.com/photos/100-best-madison-square-garden-shows-final-10/slide/1/

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 23:50 от Tes

# 111
Добра вечер!
Добра ли е?
Убедена съм, защото аз се връщам от Майкълско парти. И съм готова да пусна едно писъмце..
Майкъл,
колко пъти съм ти писала писма, само аз си знам. Щеше да е невероятно ако можеше да ми отговориш , но .......
Няма  ти пиша колко те обичам или колко ми липсваш, вече виждаш всичко и знаеш всичко. Това което бих искала да ти кажа  е неписано, то е скътано само в мен и в теб. Но пък ще ти разкажа как "празнувахме" (стана модерна тази дума) твоят живот днес. Почувствах се така все едно съм 20 години назад, във фен клубовете, след всяко гледане на Мооnwalker. Беше забавно, а и се видях с момичетата. Ще ти пратя и снимки да видиш Leidi_08, тя се крие , но пък аз я снимах.
Радвам се  как беляза живота ми, никога не съм съжелявала за това. Когато си отиде , бях смазана, объркана и  дълго време отказавах да разбера какво се случи. Знам колко вярваш в Бог прочетох нещо и от тогава то ми се наби в съзнанието и  не знам дали не ми стана по леко за теб.
Сега ще го напиша:
"Кой човек ще живее и няма да види смърт? Няма да намерите такъв в огледалото си. От Божия гледна точка смъртта не  е печална.Когато предстои погребение, Небето се радва с реакции като тези в родилното отделение. Ангелите следят погребването на телата по същия начин, по който баби и дядовци сноват пред вратите на родилното отделение. "Всеки миг ще се появи". Нетърпеливо чакат да видят новодошлия. Докато ние се обличаме в черно, те окачат сини и розови плакати и раздават бонбони. Ние  не страдаме, когато бебетата дойдат на бял свят. Небесните жители не плачат, когато ние  го напускаме."

Искаш ли да го обсъдим? Ако искаш пиши ми, знаеш ли колко хора чакат отговор от теб. Може би тази вечер в съня ми.
Май писмото ми стана странно, ама понякога ме избиват едни такива....
Лека нощ ,Майкъл!

# 112
Скъпи Майкъл,
Тази вечер няма да подлагам момичетата на поетичен тормоз, но ако пак започне да пише химикала сам...направо ще изхабя на детето тетрадките.Милата Тес ме е похвалила за стиховете, за което й благодаря много, и искам да кажа, че това което е написала е просто страхотно, извира направо от душата й, написано с много любов, и най-искрени чувства, както и написаното от всички останали момичета(и момчета, ако има такива).
Скъпи Майкъл,
Моля се всички да бъдем сплотени, и да няма повече нападки и обиди.Събра ни обичта към Теб, и нека така да си остане.Всички сме толкова различни...но в това няма нищо лошо.Важното е да има разбиране и споделяне на чувства, мисли и идеи.Не на последно място искам да кажа, че много ги обичам, и много искам да се запозная лично с всички някой ден.

# 113

Икам да ти кажа че тази вечер на партито в твоя чест, изкарах много приятно.
Единствената ми забележка е, че нямаше нищо за ядене  Laughing останах си гладна... Confused
Но, духовна храна имаше в изобилие и много млади хора, който бяха невероятни и прекрасни.Искам да ти кажа, че винаги ми е било приятно да съм сред млади хора и по дух и по възраст.
Искам да кажа на Фльор само едно-миличка живота е низ от компромиси.
Напълно съм съгласна със Бенисима и това което, казва в последните си постове.
Не смятам, че темата върви към каквата и да била гибел или нещо подобно.
От нас си зависи как да продължим в нея.Няма какво да делим.Никой не налага забрани или налага мнение.
Бяхме помолени за нещо -е то не се получи мисля ,че трагедия няма.Махваме с ръка и продължаваме нататък.

Знаеш ли Майкъл, днес пак се убедих че всичко което по някакъв начин е свързано с теб е прекрасно.
Няма да спра да ти пиша и да ти благодаря-най-вече за прекрасните хора с който ти индиректно ме запозна.
Дори и понякога да спорим или да се дразним това по никакъв начин не означава че не се и харесваме.

Тази вечер освен лека нощ ще ти кажа с блестящи букви и....
.
п.п.Майкъл, би ли бил така добър да кажеш на Стелето да не ми слага нелицеприятния облик в темата -моля те...

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 02:40 от leidi_08

# 114
Скъпи Майкъл,

Аз също си идвам от парти...аз също си останах гладна.
НО - не се налага да стоиш гладен, ако си готов да се храниш с овча супа  и листа от ряпа.
Аз явно ще си остана гладна Confused Shocked Confused Sick Sick Sick
Но това си е моят избор.

Това беше моят дан към среднощните философствания на темата, към които за първи път се присъединявам.
                                                                                                                                                          (гладна при това).

# 115

Мисля.. не можах за заспя и мисля (също като патката която накрая се удавива) Laughing че повече не ми се гледат
българските игрални филми:
От нищо нещо
Време разделно
Опасен чар
Много шум за нищо
Окротяване на опърничавата
  последните два са опери май и определено не са български Laughing

и тн тн. излизам от киносалона....
Пак ще ти пиша-не се съмнявай, но чакам да почне
Живота е прекрасен.... Laughing
до скоро..... Peace

п.п.Имам търпение- ще чакам докато е необходимо!

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 04:09 от leidi_08

# 116
  • Бургас
Dear Michael, странно нещо е живота. Времето минава толкова бързо. Отават само спомените и топлите чувства...

# 117
Скъпи Майкъл,
Отново не спя!Отново човъркам в раните и слагам сол.Прерових цялата къща(защото като скрия нещо...трудно го намирам) и си открих тефтера(единствения оцелял) от "младите години"(от 96-97 г.) в който съм си преписвала стихове и други интересни за мен неща.Можеш ли да познаеш чий лик е залепен в тефтера?Естествено, че твоят, Майкъл!Е, и на Мадона се мъдри една снимка, както и на Освалдо Риос(тогава даваха филма "Вдовицата в бяло" и всичко живо беше луднало по Освалдо).Макар, че листите и снимката ти вече са пожълтели, за мен си остават безценни.Искам да ги споделя с теб,скъпи Майкъл, и с всички останали.Дано да ми простят, че ще сложа снимки, но това не са само снимки, а купища красиви и незабравими спомени от моя живот.И най-невероятното е, че когато съм си правила този тефтер аз съм била бременна с моята скъпа дъщеря, която също много те обича,мили Майкъл.
txtloves

п.п.Мили Майкъл, толкова се радвам, че момичетата се събират в твоя чест  Hug И аз бих искала да присъствам на такива събирания, но разстоянието ни дели.Все пак мислено съм с тях Peace

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 04:23 от slaveto75

# 118

... Но ти го знаеш, нали?

# 119
  • Под тепетата
Скъпи Майкъл,аз не съм от онези които умеят дълбкомислено да се изказват,само,че виждам,че и те които се опитват да поучават и да са неутрални-не успяват Peace
Майкъл липсваш ни на тази земя,много ни липсваш.Обичам те!

Общи условия

Активация на акаунт