Почитатели на Майкъл Джаксън 22 - DEAR MICHAEL...

• 19 384
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Скъпи Майкъл.....

Dear Michael,

Why  you"d  leave  the  stage
in  the  middle  of  a  song !!?

# 91

Как не разбраха, че рецептата да общуваш е толкова проста? Просто трябва да чуваш, а не да слушаш. Тогава ще знаеш и какво да отговориш. Съгласен ли си?

# 92
  • На брега на реката
Скъпи Майкъл,

Като добре изразено рогато, не търпя закрити хоризонти, камо ли стени.

Но знам, че много често коварство и безумие могат да издигнат невидими прегради, в които извиднъж се удряш болезнено, точно когато ти се иска да полетиш устремно напред, а скършените от удара криле зарастват дълго и  белезите личат до края.

Твоите стени, които те правеха така самотен, не бяха ли стените на неразбирането?

Ако мисълта е единна, тя би ли позволила да има прегради?  Кой и защо издига преградите?

# 93
  • Под тепетата
Скъпи Майкъл,,много бих искала  тук да е топло и уютно каквото трябва да е,а не е-имам нужда от огромно търпение[/i]

# 94
Скъпи Майкъл,

kloi e много права. Стените можем да си ги издигнем само ние. Те са само в съзнанието ни.
И само ние самите можем да се оградим със стени или да разперим криле и да полетим към открития хоризонт.

# 95
# 96
Скъпи Майкъл,
нека продължа по традицията с писмата... защото... "така трябва"?!
Както и да е,
това, което искам да ти кажа е, Майкъл, че това е място, "изпълнено с толкова любов"... @#$%... каква любов?!
Това място, Майкъл, вече не ми харесва. Твоята тема е не твоя, а място за препирни и междуличности борби...
В началото бе така интересно да влезеш и да четеш коментарите на всякакви хора. После малко по малко взеха да се отделят от темата един, после втори.. и после и трети..
После, почнаха не да се отделят, а да бъдат отделяни...
Остана контингента задружен, само дето и той се яде отвътре вече...
Майкълското място е вече просто рутина, а не е място, за разговори за Теб.
Нужно ли е въобще да продължаваме, Майкъл???
Не мислиш ли, че трябва да си направим равносметка и да си зададем въпроса:

Защо сме в темата???

Но въобще има ли смисъл?!

Като завършек на писменцето си, искам да кажа, но не на Теб, това, което трябваше да свърша по-рано и се извинявам, че чистата ти душа трябва да чете това...

Имам чувството, че това място е пълно не с хора, а с кокошки със всичките им гротескови качества...
Проблемите не ви ги създават другите, а си ги търсите сами и сами си ги създавате.
Това, което правите е много грозно и въобще не мога да си обясня за няколко месеца как от сладки мами се превърнахте в толкова дребнави и, дори бих казала, ужасни в отношението си към другите.
Стига с тези глупости, със всичките заобиколки, тайни разговори в чатове, вражди, Библии, притчи, професори и разни други пеперуди, защото си вкарвате чист автогол.
Аз отказвам да бъда част от това, мисля, че го изтърпях достатъчно дълго.
Не ми носи тази тема и чата нито наслада, нито успокоение.
Всеки път, влизайки в темата ми се свива сърцето, защото се чудя какво ли ще е този път.
В момента ми е супер тъпо да си стоя в събота вечерта, да си слушам музика на Великия и, разбираш ли, да гледам в "Почитатели на Майкъл Джаксън" някакви словесни атаки, като всеки плюе другия, само дето му капе отгоре, а третия си мълчи и си обсъжда нещо на друго интернет място..
Можете да имате претенции за големи, успели, умни, учени, само че връзката с "брата и приятеля" куца много здраво.
А щом ви го казва едно 17 годишно момиче от провинцията, значи има защо и за какво да се тревожите...

Майкъл, мисля, че никога не съм наранявала досега някой от почитателите ти тук, не съм го обиждала, освен, ако не е имало за какво и никога не съм говорила срещу него. Всички хора ги приемах като едно общо семейство, създадено от Теб, само дето прекрачва всякакви МОРАЛНИ граници и това трябва да СПРЕ!
Съжалявам, Майкъл, но оставям едно твое местенце с надеждата да открия друго, на което няма да ми става лошо при вида на отношенията между хората.
Goodbye, dear Michael.... в бг-мамма.

Много жалко, наистина много жалко........

# 97
 Lenitta,Kati-p,Tinkerbell прекрасни сте момичета с толкова хубави усмивки и  толкова лъчезарни!Надявам се ,че все някога и аз ще успея да се запозная с вас на живо както и с всички останали прекрасни момичета от този форум!Обичам Ви всички много!Изпращам ви хиляди целувки  тук сред всички вас се чувствам великолепно !  mrstraetzБлагодаря ти Майкъл ,че ме събра с тези невероятни момичета и се надявам и се моля да бдиш и да пазиш всяка една от тях !!!

# 98
Грешно си разбрала, клои, не е ирония. Wink И мисля, че достатъчно добре си личи, така че, не пиши като да не е без хич.
И не става дума въобще за играта с писма.
Да се слушаме, да се четем са хубави мечти. Ама това нещо не е еднопосочно. Трябват две страни.
Докато обсъждате тоя и оня в чата как ви дразнел, а тука си правите мними протести със снимки, срещу които иначе ревете от няколко теми, не очаквайте подобрение.
Естествено, не мога да проспусна да отбележа факта, че очакванията ми се оправдаха. Вижда се изведнъж как рязко ти се сменя тона. В момента пишеш все едно съм MJ. Браво, това е честно! Aз обаче не мога да бъда толкова директна към хора, които съм уважавала толкова време и съм била заедно на едно място, съжалявам. Толкова лицемерна не мога да стана. Атаката е най-добрата защита както казват хората. That's the way it should be.
Понякога се радвам за MJ, че направи ония глупости преди 5-6 теми и се изнесе. А ако не се вясва тук се радвам още повече за нея.

Аз си отивам тихо и кротко от тук и от чата.
Очаквам също да няма коментари и зад гърба ми след като се махна.
Това поне го направете от човешка гледна точка.

Нямам на никого какво повече да кажа, затова спирам да пиша.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 18:54 от Фльор

# 99
Мили Майкъл, защо те няма? Липсваш ни!

# 100
Имам един-единствен въпрос: защо не оставите сънуващите да си сънуват съня? На тях може би им харесва да си спят.

Няма да споменавам никакви имена. Всеки си знае от коя страна на будното/спящото състояние е. И коя повече му допада.

# 101
Прочетох поста ти,Вержи,
не мисля че това е правилно.
Няма да обличам мислите си в парни слова или библейски притчи и ви казвам направо:
Различното мнение тук не се търпи и всичко което не е рев и споли се игнорира.
Какъв диалог искате да направите,ми е чудно.
Всеки пост,който се направи и той е с някаво отношение,веднага се набеждава за спор или скандал.
Игнорира се всяко нещо което не ви хареса.
Говори се с намеци и недомлъвки.

Винаги когато съм искала нещо да кажа съм го заявявала директно и открито,заставам зад всеки мой пост.
И будна съм Вержи,може да си сигурна в това и виждам,че има и други будни като мен.
Жалкото е,че ще си тръгнат.

# 102
...а точно различното мнение е солта на живота. Толкова обичам, когато някой има различно мнение от мен Wink Не за да се карам с него, а за да видя какво мога да науча от него и гледната му точка. Това много обогатява. 
Може и е хубаво да сме с различни мнения. Хич не е лошо. Лошото е, че се сърдим на различното мнение.
Напротив, лошо е ако всички мислим еднакво, гледаме еднакво, вървим в една посока. Така ще стане филмът "Матрицата" наяве. Всъщност това вече не се ли случва?

# 103
Много мислих преди да пиша. Мисля , че каквото и да кажа нищо няма да се промени.
Днес в цял цвят е международния ден на феновете на Майкъл. И ние се скарахме....
Недейте , пишете всички и всички казвайте каквото искате. Всеки от Вас е оригинален по свой собствен начин. Ние не делим нищо тук само добри чувства и приятелство. Та в началото бяхме само никове, а вижте какво стана ... вече се познаваме.
И се виждаме често и не сме безименни. Всеки има свой характер и всеки е различен от другият. Но когато си толерантен и великодушен нещата имат добрата страна. Няма да пиша повече , повечето ме разбраха.
Истината е в Свободата. Нека не я настъпваме. Хайде нека отново е онова уютно място тука. Можем ли?

# 104
Защо пак се започва тази тема свързана с  предишните ни спорове Tired  Нека всеки пише каквото иска и изразява чувствата си  така както прецени,че е редно Heart Eyes Ние сме различни и това е най-хубавото!

Мислим по различен начин,изразяваме се различно-дори сме на различна възраст-важното е,че има едно нещо,което ни доведе тук- любовта и един човек- Майкъл Hug Аз обичам това място,през каквито и трансформации да преминава то- ще продължавам да влизам в темата, ще продължавам да пиша и да слагам снимки-защото това местенце се превърна в нещо важно за всяка една от нас Peace  Heart Eyes

Днес беше един прекрасен ден-изпълнен с много хубави емоции и усмивки-благодарение на lenitta  и  kati-p Hug Hug  Heart Eyes  Следващия път се надявам kloi и  martinka да дойдат с нас  bouquet

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 20:48 от tinkerbell07

Общи условия

Активация на акаунт