Почитатели на Майкъл Джаксън 22 - DEAR MICHAEL...

• 19 383
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • BG

А пък ако някой не го кефи отзад, ето малко и отпред....!!

Само не ме бийте много, плийййййййз.....!!!!

# 76
Аз не се джафкам,
просто изразявам,мисли и чувтва.
И Лили м/у другото,страницата е 6та.

# 77
# 78
Майкъл, обичам те.
Пази децата си- Принс, Парис и Бланкет и винаги ги закриляй!
Принс вече е голямо момче, скоро ще стане мъж, а Парис става все по-хубава млада дама. Бланкет все повече напомня за теб Simple Smile

Момичета, тази вечер по VH1 ще дават мейкинга на THIS IS IT.

Michael Jackson's This Is It Tomorrow, Saturday, January 23, be sure to watch a special program on VH1 All Access, Making Michael Jackson's THIS IS IT. Program airs at 10PM and again at 12:30AM on VH1, VH1 Classic, and Palladia! For more information see the link below.

# 79
link=topic=464835.msg13891713#msg13891713 date=1264252546]
Мацки, хайде не се джафкайте,
 ами дайте да поревнуваме съвместно ей от тая кака тука.....!!!![/size]

Опааааа, това не е Лиса?  newsm78
Хм, той имаше навика да се снима с гаджетата си, ама коя е тая мадама?  Разследването да започне  Laughing

# 80
  • На брега на реката

# 81
Момичета искрено съжалявам ако с нещо съм ви ядосала по повод снимките на страница втора. Исках просто да ви зарадвам. Много добре прочетох това, което Клой написа на първа страничка, но не се стърпях и ги постнах. Още веднъж съжалявам Praynig Tired  smihesorry smihesorry smihesorry smihesorry smihesorry

# 82

Не им харесва, че поствам снимката ти. Защо?

# 83
Здравейте!!!Ние тука в Пловдив днес си направихме поредната майкълска среща!!!Беше много приятно и мило да сме заедно!!!Благодаря ви момичета за страхотното време,прекарано с вас!Искате ли да ни видите?Ето ни!

От ляво надясно- Lenitta,Kati-p,Tinkerbell

# 84
Три красавици. Супер сте момичета  Hug Two Hearts dancing Kissing Heart Като истински сестрички сте

# 85
Скъпи Майкъл,
 ето, виждаш ли тези три усмихнати момичета на снимките? Те изглеждат щастливи. Твоята светлина наднича през очите им.
Майкъл, Майкъл, какво ни даваш? И оценяваме ли го? Достойни ли сме изобщо за теб?

Майкъл, тези момичета знаят истината. Те не се дърлят, не се хващат за дребната дума и жест накриво, не се обиждат, не разсъждават "ако аз така, значи и всички трябва така..." Те просто са разбрали и толкоз.

Виждаш ли ги, Майкъл? Очаквам ден, в който ще можеш да видиш така прегърнати и обединени всички момичета, които пишат тук. Заедно. Единни.
 А момичетата в темата са прекрасни, повярвай ми. Аз ги познавам. И ги обичам.    

# 86
  • На брега на реката
Скъпи Майкъл,

Толкова ми се иска и аз да прегърна момичетата от Пловдив Hug
И да знаеш,  силно  завиждам за топлото чувство, което струи от усмивките им. На следващата среща ще сме поне 5 , ако ни приемат и нас Heart Eyes
martinka и аз ще се присъединим, ако ще и на гръб да я нося,
 за да я заведа  newsm47

# 87
  • Под тепетата
Момичета-браво-страшни сте.Бени,няма нужда да ме носиш-идам Peace
Скъпи Майкъл,Обичам Те!

# 88
P.S. И Майкъл, толкова ми е мъчно, че рядко има диалог в темата. Има говор, но не и диалог. Сякаш всяка от нас е застанала в отделна стая на един огромен блок и вика ли вика, за да бъде чута от съседките си в другите стаи, но някак все не се получава.

Майкъл, искам стените да паднат и най-после да се озовем в една стая всички. 7 месеца чакам, за да видя това.

Дали пък наистина ние не трябва да се опитаме да съборим стените, вместо да ги чакаме самички да си паднат?
Как мислиш ти, Майкъл?

# 89
P.S. И Майкъл, толкова ми е мъчно, че рядко има диалог в темата. Има говор, но не и диалог. Сякаш всяка от нас е застанала в отделна стая на един огромен блок и вика ли вика, за да бъде чута от съседките си в другите стаи, но някак все не се получава.

Майкъл, искам стените да паднат и най-после да се озовем в една стая всички. 7 месеца чакам, за да видя това.

Дали пък наистина ние не трябва да се опитаме да съборим стените, вместо да ги чакаме самички да си паднат?
Как мислиш ти, Майкъл?

Хубаво казано,а идея за изпълнение,ще дадеш ли?
Момичетата от Пловдив,страхотни сте...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт