Почитатели на Майкъл Джаксън 22 - DEAR MICHAEL...

• 19 363
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Летен дъжд,добре дошла! Hug

# 46
Добре дошла при нас, Летен дъжд !  Heart Eyes Hug

# 47
Скъпи Майкъл,
 просто бих искала да кажа:Обичам те.
Моят свят вече е друг,моето отношение към живота е друго,моите възприятия вече са други.Представата ми за любов е различна.Животът ми е жив.Благодарение на теб.Ти ме промени до неузнаваемост,промени всички хора ,които те допуснаха в сърцата си.Със сигурност- Светът е вече по-добър.Твоята мечта е изпълнена и продължава да се сътворява чрез хората ,които те носят в сърцата си.
Това е голяма сила,велика.Силата си ти.Духът ти е при нас,в нас.
Любовта,която ни завеща е чиста и искрена.Тя ни привлича и обединява-прави ни по-силни.
Ние сме твое творение.Може би не подозираш,може би ни гледаш отгоре,може би ни подкрепяш,може би ни вдъхваш вяра,може би всеки ден си с нас.Ние сме твоето семейство.
ТОВА Е ТО!
Истинско,вярно и любящо семейство.
 txtloves

# 48
Браво malak!    bouquet

# 49
Благодаря ти Gita.

# 50

Не съм ти писала много отдавна и не знам дали сега точно е подходящия момент да го направя,но ще опитам.
Майкъл, в мен е пълен хаос. Опитвам се да подредя чувствата и емоциите си и да не съм им подвластна, за да бъда реалист- такава каквато съм била винаги, но знеш ли, миличък, трудно е. Случи се нещо,което за сетен път ми даде да разбера колко сме малки и как живота може да се преобърне за секунди на 180 градуса без никакво усещане за това.
 Откакто ти си тръгна от нас в онзи слънчев юнски ден в мен е заседнал въпроса "Защо?" и колкото и отговори да му давам, аз продължавам да питам отново и отново.
Много ли те боля, ненагледни?
Усети ли нещо?
Как не успя да се пребориш със затихващия ритъм на сърцето си?
Питам, Майкъл...Не знам до кога?
Може би един ден ще открия отговорите. Не знам кога ще е той, но сигурно ще ги получа, когато те съзра облян в свелина и усмихващ се.
Вчера си представях едни много лоши неща, Майкъл. Много лоши. А съзнанието ми не можеше да ги приеме. Нямаше как да осъзная неподвижността ти, красивото ти застинало лице загубило бисерната си усмивка. Не можех...Сълзите ми сами дойдоха, миличък. Защото си отиде на прага на онова, което толкова дълго отлагаше. Сигурна съм, че щеше да ти хареса да се сблъскаш отново с цялата тази велика и всеотдайна любов, с която щяхме да те залеем.
Слушам новини как си събитието на 2009 година. На 2009 ли? Та ти събитие от мига, в който си взел първото си дихание за този свят. 50 години беше събитие. Доказа го.
Любовта, с която ни даряваше, любовта, която ти дарявахме е нещо, което обикновенните хора приемат с насмешка и подигравка. Как да ни разберат?! Знам, че е трудно. Дори невъзможно. За тях ти си избеления негър, който е педофил и откачалка. Отдавна спрях да им обяснявам, че не са прави. Те не ме засягат.
Ти беше смело мога да го твърдя най- обичаният човек на тази планета. Майкъл, ти не беше обичан по обикновен начин. Нашата любов към теб не познаваше общоприетите рамки. Не бяхме обикновенни фенове. Повече бяхме. Имаш ли идея какво бихме направили за теб, ако ни бе призовал- твоята милионна армия? Защо не го стори? Щяхме да имаме своето красиво място. Или може би ти ни го даде? Да, успя, скъпи.
Вярвах, че ще те има винаги.
Знам, че няма как да ме чуеш, но ако има шанс да го направиш искам да ти кажа: Обичам те! Прости ми!
Завинаги си с мен, защото без теб аз не съм себе си.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 03:01 от liliyyy

# 51
Не се сърди, но по младите момичета в темата са млади, сладки диви и необуздани и прокарват нова линия на ярка  индивидуалност.В нея няма нищо лошо но дали тя ще им е от полза или от вреда в самостоятелния живот незнам?
Иначе казано- можем ли да се съобразяваме с дадените правила и имаме ли достатъчно добра воля за ги спазваме?newsm78

No discipline Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

А е редно да има.... Laughing Joy
Не ограничения и налагане а взаимно уважение.
Според скромното ми мнение никое общество не е просперирало без някакъв очертан ред и правила.
Без него настъпва хаос и анархия. Laughing
Ха сега, кой как ме разбра  се чудя?
И за каво съ тюхкам и се мъча да ти кажа по поделикатен начин.... Laughing Wink

Та скъпи ми Майкъл такивати ми работи.....
Добре дошла Летен дъжд! Hug

Аби   bouquet

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 22:22 от leidi_08

# 52
Миличък Майкъл,
 толкова много неща ми се иска да ти кажа,но  може би истински важните са само две - Обичам те ...и Благодаря ти! От цялото си сърце! Ти направи толкова  много за мен ,без дори да подозираш...беше до мен в едни от най-трудните ми моменти,когато плачех,когато се чувствах сама,когато страдах-ти беше там..до мен,като един невидим ангел! Твоята музика,твоите думи,делата ти,невероятната ти душа...усмивката ти-всички тези неща ме промениха! Накараха ме да обичам по-силно, накараха ме да прощавам,да се усмихвам повече, да продължавам да вярвам и да се боря-дори,когато всичко изглежда безвъзвратно изгубено и невъзможно....направиха ме по-добър човек! Това,което съм днес ,го дължа  на теб,защото ти промени живота ми ...и в моето сърце винаги ще има място, което е само твое-запазено за теб! Изпълнено с обич,топлина  и признателност!

Никога не се съмнявай ,че направи света по-добро място! Никога не се съмнявай,че има милиони хора,които ти вярват и те обичат!Пази ни и ни обичай!

ОБИЧАМ ТЕ!
Two Hearts

# 53
Скъпи Майкъл,

какво да направя, като не обичам правилата. Това не значи, че не спазвам никакви правила, а просто че си спазвам моите си, или пък тези външни, които ми допадат.
Leidi, мила, ние сами си правим правилата. Така, както и Майкъл си ги създаде сам. Това не означава, че ще трябва да воюваме помежду си. А просто, че за всеки има всичко. Само трябва да отиде и да си го вземе. Wink

Ех, Майкъл...за колко необичайно поведение и мислене ме пробуди! И колко съм ти благодарна И за това!    

# 54
"Усмихни се и си пожелай, усмихни се и с отдай, усмихни се на това което имаш, усмихни се и търси отново, усмихни се и ще усетиш, усмихни се за теб, за мен, усмихни се за новия ден ЗА НОВАТА ГОДИНА!"

# 55
# 56
Скъпи Майкъл,
не се сърди на бунтарките,те движат света напред.
Разбиването на правилата и нормите и голямото любопитство са нещата който трябва да се уважават.
Прости на нас невежите и ни давай сили да продължим...... Peace

# 57
    бебчето Бланкет   Hug  passifier lovekiss

# 58
Летен дъжд   Hug  добре дошла       много сме миличък Майкъл ..........

# 59
  • На брега на реката

Общи условия

Активация на акаунт