Почитатели на Майкъл Джаксън 22 - DEAR MICHAEL...

• 19 388
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • Linz
А моето мнение по въпроса за отношенията на Майкъл с баща му е следното. И то е продиктувано на база не само на това, което съм чела и гледала, като мнение на Майкъл към баща му, а и на това, което е в отношенията ми със собствения ми баща. Първо за да съм ясна ще ви кажа, че, когато бях малка се ужасявах от баща си и го мразех от цялото си сърце. Той беше груб с мен и редовно ме удряше. Веднъж дори ме би с колан и остави по тялото ми грозни лилави ивици. Наказваше ме за щяло и нещяло. Ъм..това са спомените ми за него от детсвото. После нашите се разведоха и аз сведох контактите си с него до минимум. Сега от разстоянието на годините, си давам сметка, че поведението му е било непростимо, но макар и да помня тези неща, аз не мразя баща си. Дори напротив - обичам си го. Кеф ми е да се виждаме всяка седмица и да си пием ракията заедно. Той всъщност е добър човек, но трудно показващ любовта си. Съжалява за много от нещата, които ми е причинил. Повярвайте, че въпреки лошите спомени от детството, той ми е баща и аз наистина го обичам. Пък и никога не съм мразила човек в живота си.
Бих написала нещо много подобно.
Моят баща продължава да ме наранява, вече без шамари, а с думи или с безразличие. Не го обвинявам- това е той, такъв човек е, не мога да го променя, но ми е баща и продължавам да търся контакти с него, макар и рядко.

Аз съм на път да спра да пиша и в тази тема, и въобще във форума. Вече няма нормално общуване, няма приятни дискусии. Всеки гледа да надвика другите, да направи впечатление, да блесне с мъдра мисъл, да изпъкне.
А пък тук влизат разни гости, които ги води не Майкъл, а идеята да създават дразги и да подклаждат огъня. Вместо такива да се игнорират, те стават център на вниманието и наистина постигат целта си. Защо трябва цялата аудитория да се занимава с междуличностни отношения, като темата е за друго?!
Не знам дали ще пиша повече, това виртуално общуване психически ме изморява и затормозява, но ще продължавам да следя темите, които ме интересуват. А тази е на първо място.

# 226

Вижте го само!!!!Най-сладкия човек на света!!!Мисля,че в този момент иска да ни каже ОБИЧАМ ВИ!!!!

# 227
Добре , мили момичета всички тук сме различни хора ! Естествено , че нещо , което на една би и харесало , на друга не би.. !   Нали трябва да се съобразяваме  една с друга ,мисля...   Ето  в къщи ме обявиха първо за сектантка след това за луда , заради това ,че пиша писма на починал човек !  Да никой не ме е карал на сила - така го чувствам и просто исках да съм съпричастна !  Спорове ще има и винаги приемам различното мнение  , но то не бива да бъде натрапено Peace         lenitta   Hug 

# 228
# 229
Да си дойдем на думата... снимките Wink
Ситуацията е леко комична.
Нека да ви кажа защо и не си и помисляйте да се хвърляте да се защитавате, защото в момента пишещите не сте виновни за каквото и да било в темата. Но, естествено или не, бяхте оставени вие да се оправяте.
Докато вие от толкова време не сте изказали и една дума и сте си мълчали от уважение /може би/ относно снимките, от другата страна стояха хора, които от 10 теми сигурно не годуват срещу снимките, само че вместо да кажат откровенно и очи в очи тук в темата, че със снимките се прекалява, хвърляха огън и жупел и се заканваха, че няма да пишат в темата вече, хвърляха коментарчета за тоз и за оня как му било малко сивото и не може ли да се осъзнае и да се усети, че прекалява. Изклюючително... Майкълско! Уважение и почит от навсякъде! И докато вие слагахте снимки пост след пост и в същото време ги защитавахте, ... сещате се, нали Wink Още чудите ли се какъв е протеста на Лили с "Миличък, сладичък, Майкъл. Те разбират ли?" и т.н. и снимка от долу? Wink
Но, нека да си мълчат и да се надяват всичко да отмине и да си продължи по старо му. Действията на част от колектива и изсипаните нерви по редица хора, изпити и т.н. бяха показателни преди няколко дни, някои от тук се сещат за какво говоря...  Wink
И да не го задавам като въпрос, защото са си факти, да кажа и затова, че някой спомена и да не остане неказано - твърдите, че никога в чата не са били обсъждани хората тук / в момента се сещам за Стела2910 мисля, че беше ника, че нещо не и било наред и пишела небивалици в темата/, че е нямало коментари за снимките, пълни с негодования и въпреки това отказ да се каже тук, че е нямало там сръдни, заради снимките, че нямаше период, в който Дари и беше забранено да добавя нови хора в публичния чат, че дори и снимката на чата не можеше да се сменя / предварително трябваше да се пита/ , че преди няколко дни нямаше "изпит" кой да остане в новия чат?, че още в началото, когато се създаде чата, всеки, който влизаше в чата трябваше да бъде "проверен" дали е от темата, чеееее, в момента защо ли не се сещам. Или броя е голям или се опитвам да ги забравя, все едно. Все красни приказки.
И Демокрацияяяяя
Сега се надявам някои хора да ме разберат правилно. baby_neutral
Най-лошото е, че за момент и аз се бях поддала и се съгласявах с тоя или другия. Само, че си го признавам и се извинявам.

И моля не ми пишете лични съобщения, защото заставам зад всяка една моя дума.
Излизам през вратичката и я оставям отворена, не за друго, свеж въздух да влезе

П.П. Може да ме пишете към списъка, стават 59 човека.

# 230
Fleur   - аз така и не мога да разбера , защо толкова от момичетата , които са били от самото начало тук  са се отказали .  Заради снимки ли , неприемане на мнение ли ?   Peace Peace Peace

# 231
По време на едно от посещенията ми до Neverland, един мексиканец от персонала по поддръжка на градините, ми сподели на испански една шокираща история за това как хората се възползват от Майкъл, манипулират го, изпачават истната и разправят отвартителни лъжи за него, само за да се доберат до парите му.
Работникът шепнеше, страхувайки се, че някой може да го чуе и да го обвини,че не е разправил тази толкова интересна история на целия свят.
Един ден през 92/93 година, преди турнето Dangerous, Майкъл организирал барбекю край басейна за свои близки приятели и техните деца.
След известно време, Майкъл излязъл от басейна и се запътил към душовете да се изкъпе и после преоблече. Работникът забелязъл,че малко след него от басейна излязло и едно момче. Човекът тръгнал да го търси и го открил в банята, където Майкъл се къпел. Не под душа с него, а шпионирайки го през вратата на банята. Работникът веднага извикал "Какво по дяволите правиш тук!"Майкъл чул вика и видял момчето в банята да наднича. Но просто казал да отведе момчето обратно при басейна...неподозирайки какво го очаква.
Когато момчето се върнало, хвърлило един бърз поглед на майка си, която лежала край басейна. Сякаш и давало знак да разбере, че задачата е изпълнена. Всъщност, работникът бил забелязал още преди момчето да излезе от басейна, как майка му хвърля предупредителен поглед, да действа, защото Майкъл излиза и отива под душа.
Същото момче,по-късно, през август 93 година, обвинява Майкъл, че го е малтретирал сексуално. Името му е Джорди Чандлър.
Момчето без задръжки разказало на полицията точни детайли от външния вид на Джаксън, и по-точно гениталиите му, като сигурно доказателство за света, че Майкъл е замесен в тези гнусни деяния.
Естествено, момчето е знаело как да опише петната по кожата и белезите на интимните части на Майкъл, тъй като вече го е било виждало гол под душа. Това му осигурило солидна основа за чудовищното изопачаване на истината, точно планирано от семейството му- професионални изнудвачи.

История, разказана от Taymoor Marmarchi, който работел заедно с Майкъл по благотворителни проекти

# 232
Хей, какво правим?Вместо да си споделяме, ние си вадим очите.На мен лично не ми пречат нито снимките( дори ми е приятно във всеки пост да виждам ликът на Майкъл), нито мнението на другите.Освен това вчера прочетох нещо, и то тъкмо навреме:"Не се скъпи на думи и съвети!Ако не слушат двама, слуша трети."Аз това и правя-слушам.Не вземам участия в спорове и кавги, защото просто не ги обичам, и не ми е приятно да се карам с когото и да било.Не съм от хората, които искат да бъдат в център на внимание и да блестят пред другите.Старая да не бия на очи.Такава съм си.Сега до някъде ме е яд, че почти разголих душата си тук.Вече не намирам разбиране и споделяне на мисли, чувства, интересни факти, снимки, клипове и др. неща свързани с Майкъл.
И нека, който иска да се сърди,  аз ще постна снимки на Майкъл,  txtloves има какво да се гледа

# 233
Точно това винаги ме е измъчвало Ленита.
 Peace
Кажи ми,ти как разбираш цялата тази история?

arween44, вече ме е срам само да го повтарям, ама не мога довярвам,че може да има такива безскрупулни хора!!!!Не мога да повярвам как ще искаш да вкараш някого в гроба /защото според мен това направиха тия!!!/ след като този човек ти е спасил детето!!!!Направил е невероятни неща за твоето дете- и Джордан и Гавин/ най-вече Гавин/, и ти вместо да си благодарен на този човек, храм да му построиш, ти...го позориш и оскверняваш!!!
За тази конкретна история, чудя се, къде е бил тоя работник, когато се е готвело дело срещу Майкъл 93 година?! Да излезе и да каже, така и така, това видях...Все се чудя как живеят тия хора с тези тайни в сърцето си  Confused Но нали казват, даже и Афродайт пише, че по това време да си про-Майкъл било направо лудост!
Знам, че на някои от вас вече е омръзналатая тема за децата, но исках да го споделя и ще го споделям, когато имам нужда  Peace

# 234
Ленита,
за тези хора знам и не ги разбирам,мисля дори,че не е бил само този човек,а за  мръсниците използвачи няма какво да говорим.
Някой за пари са готови на всичко.
Майкъл не разбирам,защо им го позволи и им даде възможност?
Ще пусна постта си тук и после ще го преместя в другата тема.

# 235
Момичета, снимките са супер, давайте в същия дух!!!Все пак сме малък форум с много обединени в себе си теми. Няма тема само за снимки като в другите форуми, а е общ. За това нека слагаме и снимки, но....и да си споделяме.Аз във второто съм по-добра, но се радвам и на всички снимки от всички вас!Обичам ви!!!!Стига с тия критики!!! Stop

Пъ.Съ. И децата на Майкъл нямам нищо против да гледам....Защо пък не,а?! Grinning

# 236
Здравейте, понеже и аз видях имет си в списъка на ОМ реших да пиша. Не съм го правила от излизането на филма, още и преди това бях разочарована от случващото се тук когато започна спора около книжката с тесктове, за снимката на корицата за фона й и ала бала...които и аз не знам защо изчетох и си казах край това е нямам какво да намеря тук повече....и след филма съм влизала тук само когато ми стане мъчно и гледах всички линкове които намирах в постовете без да чета и ред от тях и най вече снимките които си копирам на компа и ще си запиша на диск, защото и представа си нямам от къде ги намирете и то все такива които не съм виждала никога - Благодаря Ви за което!
Не разбирам защо в последната страница прочетох че трябва да се спре постването на лика които топли душите ни...не искам и да се връщам назад да чета за това! Това е право на всеки да пише и слага каквото иска. Аз тогава споделих личните си спомени дори и снимки е само няколко, но все пак исках да ви направя часто от спомените си с Майкъл.
Не превръщайте темата във връждебна арена...койк кого обича или не, обвинява или не..не за това сме се събрали тук а заради него Майкъл....тук бих сложила снимка ама не знам от къде  Mr. Green
 Peace Peace Peace

Благодаря на Ом че не ме е забравила стана ми много драго!

# 237
Ленита,
за тези хора знам и не ги разбирам,мисля дори,че не е бил само този човек,а за  мръсниците използвачи няма какво да говорим.
Някой за пари са готови на всичко.
Майкъл не разбирам,защо им го позволи и им даде възможност?
Ще пусна постта си тук и после ще го преместя в другата тема.

Да ти кажа и аз съм така, как не се усети на време?!Юри Гелар, в едно интервю, след смъртта на Майкъл, казва,че са говорили по този въпрос. Казал му е "Добре, аз съм сигурен,че си невинен,че нямаш нищо общо с тая мръсотия,че си слагал децата да спят в леглото ти, давал си им бисквити и си ги приспивал, нищо лошо. Но...ти си мислиш,че светът мисли по същия начин като тебе, че вижда в този акт само нежност.Но не е така!!!Светът е мръсен!!!!Защо тогава не се съобрази с това, знаейки,че няма да те разберат?!Защо продължи?!"
Просто Майкъл беше наивен и вярващ до идеализъм в доброто у хората....

# 238
Лееее, тук сме като малките деца в детската градина,защо трябва да разнищваме кой какво е написал-нека всеки изразява обичта си по начинът, по който иска Heart Eyes Peace И знаете ли- въпреки всичко, в нашата тема има много повече топлина ,отколкото в някои други ,които съм разглеждала във форума Flutter         
 Мир! Hug Two Hearts Flowers Bouquet

# 239

Grinning Grinning Grinning Laughing Laughing

Тази негова усмивка е за всички вас..Да спрем с кавгите!Който не харесва снимки...да не гледа!Който не харесва написаното ...да не чете.....който не иска да пише....ами да не пише.!Нека всеки прави това което му е на сърцето и да не кара другите да се съобразяват с него.Всички тук сте СЛАДУРАНИ /и сладуранчовци...ако има скрити такива!/ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт