Предстои ми лапароскопия - тема 5

• 145 879
  • 1 158
  •   1
Отговори
# 1 080
малко ще ви досадя момичета,преди операцията ме успокоихте,сега пък имам още нещо да питам--вчера имах течение но по-скоро беше кафеникаво,а днес вече е доста по-силно и кръв червено.Док ми каза ако стане по-силно от М,тогава да отида и исках да попитам при вас как е.. Embarassed

# 1 081
vivi_v спокойно  Hug Hug Hug
и при мен беше така. Няколко дена след лапарото имах зацапване. Даже се и усилваше. Все пак трябва да се прочистиш

# 1 082
мерси много ивка,толкова се радвам ,че ви има Hug,радвам се ,че има много момичета които споделят и помагат на други, smile3525

# 1 083
На мен направо на следващия ден след лапароскопията ми тръгна цикъла. Казаха ми, че е нормално и така се получавало. При мен обаче отстраняваха и киста. Седем дни по-късно спря. Peace

# 1 084
момичета,аз пак да питам нещо Embarassed,досега ме дразнеше гърлото след опрерацията,а сега 3 ден след нея,гърлото мина,а ми се появи стршна хрема,то сополи... Shocked,температура нямам,но от хремта като кихам така ме е страх да не ми се пукнат шевовете,днес в аптеката ми дадоха само разтвор от морски соли,то и при бебета можел да се използва,но едва ли е толкова ефикасен,но като разбраха че съм след операция ми дадоха това,а иначе от първия ден съм на ибупрофен на 8 часа.Въпроса с лепенките и къпането мина снощи,не беше толкова страшно,но мъжа ми ,ми ги сменя,че аз немога даже да погледна местата,става ми зле,даже незнам колко шева имам Shocked

# 1 085
момичета,аз пак да питам нещо Embarassed,досега ме дразнеше гърлото след опрерацията,а сега 3 ден след нея,гърлото мина,а ми се появи стршна хрема,то сополи... Shocked,температура нямам,но от хремта като кихам така ме е страх да не ми се пукнат шевовете,днес в аптеката ми дадоха само разтвор от морски соли,то и при бебета можел да се използва,но едва ли е толкова ефикасен,но като разбраха че съм след операция ми дадоха това,а иначе от първия ден съм на ибупрофен на 8 часа.Въпроса с лепенките и къпането мина снощи,не беше толкова страшно,но мъжа ми ,ми ги сменя,че аз немога даже да погледна местата,става ми зле,даже незнам колко шева имам Shocked

Хахаххааа!Ужас!Не са те клали,много те моля!! smile3532!Но да хленчиш така е направо смешно!!!
Ами ако ти се наложи секцио?Във форума ,а и не само в него,има момичета,които са минали през огъня,както и такива,които са всеки ден на инжекции.Засрами се с твоите лепенки и кихания!Минали сме по този път и сме много наясно какво е диагностична лапароскопия.Много от нас на следващия ден са били на работа.

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 10:56 от ОРИДЕЛ

# 1 086
извинявай Оридел,но мисля,че този сайт е точно за това,за да може тези които имат повече опит да помагат със съвети на други,и няма нищо лошо когато питаш,а за мен ще ти кажа,че има хора които просто ги е страх и не се срамуват да си го признаят.И още нещо питах много,но по-добре така,защото имах страхове за разрезите и днес те се оправдаха,защтото раната на пъпа ми се е инфектирала,така,че по-добре питай отколкото после да е късно.А до това на следващия ден на работа-при всеки е различно.   Лапароскопията ми не беше само диагностична,но това съвсем не е важно. Naughty                                                                                                           

# 1 087
О,да,аз също изказвам мнение,може да прегледаш по-напред темата,че съм опитала и се надявам да съм помогнала.Но ти минаваш границите.Ся пък и със сополите си ще ни занимваш...
Колкото и да се правиш на засегната,ставаш смешна с лигавщините си и не смятам да коментирам повече.
За къпането те предупредихме.Последствията са си за твоя сметка!
Мога чистосърдечно да те посъветвам,ако си решила да вървиш по трънливия път,който си подхванала,да спреш да хленчиш и да се държиш по-мъжки.
Не ти прави чест такова циврене.
Не ме интересува колко си засегната и колко са остри думите ми.
Жени с коремна операция стават на следващия ден и не хленчат,засрами се!Не си направена от нищо по-различно от нас.

# 1 088
Не мисля повече да споря с теб,всеки си има своите страхове,и ако те дразни това просто не го чети,това е свободен саит и всеки има право да споделя своите страхове и притеснения без да се срамува.

# 1 089
Да,за съжаление-всеки им право да пише глупости!А някои дори да прекаляват.Както и да е!Спирам да пиша въобще в темата.В крайна сметка аз съм доволна от начина,по който минах изпитанието си и преборих страховете си.
Пази Боже жени като теб да ми дават успокоение и съвети!
Всеки,който е тръгнал да води битки за дете,трябва да знае,че се иска много сила и смелост!
Успех на всички момичета тук!

# 1 090
Аз се къпех с лепенките и те разбира се падаха. Нищо ми няма на шевовете. Почти не си личат вече.

# 1 091
  • София
Здравей те момичета Simple Smile Аз преди една седмица правих лапароскопия свалиха ми вече конците, но съм с лепенки. Дайте съвет искам да си сваля лепенките обаче ме е малко страх, защото на вън е студено да не навредя на раните !

# 1 092
Здравей те момичета Simple Smile Аз преди една седмица правих лапароскопия свалиха ми вече конците, но съм с лепенки. Дайте съвет искам да си сваля лепенките обаче ме е малко страх, защото на вън е студено да не навредя на раните !

Студът няма да навреди, пък и след седмица раничките вече са почти зараснали. Simple Smile

# 1 093
  • София
Да зараснали са Simple Smile Престраших се дори ги изкъпах ама само двете долни,че на пъпа не съм сигурна още Wink

# 1 094
Не се притеснявай, аз се изкъпах на следващия ден след лапароскопията. Бях с метални скобички, лепенките ми ги махнаха на изписването и повече не съм слагала.

Общи условия

Активация на акаунт