*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 2!

• 74 057
  • 870
  •   1
Отговори
# 855
  • Русе
Те затова искат да га съсипят

# 856
Аз съм изненадана, че няма отделна отворена тема по т.нар. проблем "Козовски". За къде по-глупави неща се пускат теми, не и за това. Аз няма да пусна, защото достатъчно съм натоварена от собствените си тревоги.... но така ми се иска този човек да научи колко зловредно е отблъскващо е поведението му!

# 857
  • София
Аз пък си мисля, че този "дребен" човечец не заслужава чак такова внимание, с което само ще го провокираме да си излива злобата по медиите. Тук мисля да призова и много момичета, които непрекъснато критикуват фонда( имам предвид критики от сорта : защо не ми се обаждат, клатят си краката, аз им плащам заплатата и т.н) да се замислят дали и те не допринасят за всичко , което евентуално се случва сега, което забавя работата на фонда, клиниките и съответно нашите опити.

# 858
Аз пък си мисля, че този "дребен" човечец не заслужава чак такова внимание, с което само ще го провокираме да си излива злобата по медиите. Тук мисля да призова и много момичета, които непрекъснато критикуват фонда( имам предвид критики от сорта : защо не ми се обаждат, клатят си краката, аз им плащам заплатата и т.н) да се замислят дали и те не допринасят за всичко , което евентуално се случва сега, което забавя работата на фонда, клиниките и съответно нашите опити.

202uu

# 859
Да не искате да кажете - съвсем кратко, доколкото мога да проумея - че фонд скоро няма да има?

# 860
Не вярвам да стане така.

# 861
  • София
Да не искате да кажете - съвсем кратко, доколкото мога да проумея - че фонд скоро няма да има?
Къде прочете такова нещо? Коментираме Козовски и проверките във фонда. Надявам се, че фонда ще си съществува още дълго време и ще сбъдва мечтите на такива като нас

# 862
Къде прочете такова нещо? Коментираме Козовски и проверките във фонда. Надявам се, че фонда ще си съществува още дълго време и ще сбъдва мечтите на такива като нас

Много пространно го коментирате, пък на мен ми трябва по-простичко обяснение, Wink.

# 863
  • София
Kolin , просто пусни в Гугъла "Козовски ин-витро" и ще прочетеш хиляди статии  Hug

Аз повече вярвам на това:

Правителството обещава 24 млн. лв. за ин витро през 2010 г.

Кабинетът „Станишев” е отделил само 10 млн. лв. за ин витро оплождане, а не обещаните 20 млн. лв., стана ясно на срещата между премиера Бойко Борисов с председателите на фондация „Искам бебе” Радина Велчева и на сдружение „Зачатие” Анна Зашевa. „Въпреки това за тази година са осигурени още 8.2 млн. лв. и те ще бъдат предоставени от нашето правителство на двойките, които имат такъв проблем”, каза министърът на финансите Симеон Дянков.

Според премиера Борисов „няма по-добра инвестиция от това да се раждат повече българчета”. Затова фондът за ин витро оплождане, създаден от предишното правителство, ще продължи да съществува и през 2010 г., а средствата за него ще се отпускат целево всеки месец.

Около 160 хиляди семейства имат проблем със стерилитета, средно на месец около 400 жени правят опити да забременеят по изкуствен път. „Това означава, че ще бъдат нужни около 2 млн. лв. на месец, а като прибавим и необходимите средства за изследванията, правителството ще отпусне нужните за фонда 12 млн. лв. за 6 месеца, което прави 24 млн. за 2010 година.”, обеща Бойко Борисов. И разпореди „министър Божидар Нанев и председателите на организациите Радина Велчева и Анна Зашевa да следят дали отпуснатите пари се използват по предназначение”.

Източник http://doctoronline.bg/view_article.php?article_id=370

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 10:54 от desi_ivanova

# 864
дано обещаното от премиера бъде изпълнено.а,такива като козовски и карбовски,който също се изказва"компетеннтно"за инвитро процедурите,трябва най сетне да млъкнат!тези хора не са се зблъсквали с нашия проблем и сигурно затова толкова злобно говорят!фонда трябва да продължи да съществува!!!!!11 Praynig

# 865
Ехооо - днес ми се обадиха - 633* е одобрен за втори опит! Laughing Laughing Laughing В началото на септември ще си взимам заповедта! Ха дано ми е на късмет този опит Praynig

# 866
Току що получих обаждане от фонда- № 6374 отива за заповед на 25.08.2010 г. Втори опит.
Успех на всички!

# 867
  • София
Честито на всички! Ние сме 6372, датата за получаване е 27 август newsm44 Стискам палци на всички чакащи!

# 868
  • София
Момичета, темата отдавна е минала50-та страница, някой е пуснал нова тема, нека пишем там, за да не ни заключат модераторите
Ето линк към новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512355.0

# 869
Здравейте момочета!На номер 638* му се обадиха и на 26.08.10. отива за заповед!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт