*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 2!

• 74 080
  • 870
  •   1
Отговори
# 75
аз вече чакам 6 месеца и половина но още нищо.Обадих се да питам дали съм одобрена във фонда и ми отговориха положително ,но още заповед нямам.Номера ми 3521.

# 76
Здравейте и от мен! На 03.02. разбрах, че съм одобрена -3940 номер съм

# 77
zdraweite! nqkoi prawil li e IVF ili  ICSI v Plewen  v klini4niq Institut za reproduktiwna medicina.4akam otziwi .Blagodarq predwaritelno.Uspeh na wsi4ki .

# 78
# 79
Здравейте момичета,

Някоя от вас борила ли се е с проблем със забравен входящ номер? Спомням си, че много внимателно подредих бележката на място, където няма да се изгуби... явно мястото е било достатъчно скришно, за да не мога и да го намеря   Sad

Днес звънях на телефона за справки - 895 31 46. Много нелюбезно ми съобщиха, че след като съм го изгубила, значи вече нямало да ми дават нищо. След призива ми за малко повече солидарност, казаха да отида на място. Ако някой вече е имал подобен проблем, ще се радвам да сподели какво да очаквам като отида.

Иначе казаха, че са стигнали до номер 3450, но в темата виждам, че вече са звъняли и на по-големи номера...

# 80
Здравейте и от мен! Аз също чакам своя ред!?Интересно ми е че Еlgrima, която е номер 3940 е одобрена а от фонда днес ми казаха че са до номер 3500.
Еlgrima, не ме разбирай погрешно, радвам се за теб и за всеки който е одобрен, но защо от фонда от две седмици ми отговарят че са до номер 3500????
Аз съм номер 380. .

# 81
  • София
Здравейте и от мен! Аз също чакам своя ред!?Интересно ми е че Еlgrima, която е номер 3940 е одобрена а от фонда днес ми казаха че са до номер 3500.
Еlgrima, не ме разбирай погрешно, радвам се за теб и за всеки който е одобрен, но защо от фонда от две седмици ми отговарят че са до номер 3500????
Аз съм номер 380. .
Има разлика между одобрени и тези с готови заповеди.
Одобрените са около номера 4000, а получилите заповеди около 3500. Явно зависи на кой попаднеш на телефона или какво питаш точно, затова отговарят различно.

# 82
  • София
[Има разлика между одобрени и тези с готови заповеди.
Одобрените са около номера 4000, а получилите заповеди около 3500. Явно зависи на кой попаднеш на телефона или какво питаш точно, затова отговарят различно.
Мда това ясно, а на кой да звънем да ни каже дали сме одобрени. Заповедта когато тогава. За нея не бързам, но ми се иска да знам ако има проблем с документите да се действа  Rolling Eyes Да не стане накрая така че да трябва наново да се подават и на ново да се чака Sad

# 83
  • София
Мда това ясно, а на кой да звънем да ни каже дали сме одобрени. Заповедта когато тогава. За нея не бързам, но ми се иска да знам ако има проблем с документите да се действа  Rolling Eyes Да не стане накрая така че да трябва наново да се подават и на ново да се чака Sad
Не знам  Rolling Eyes
За мен това е единствения недостатък на фонда, служителките са изнервени от постоянното звънене, ние се нервим че няма кой да питаме. Аз разчитам на форумите за информация за номера, чакам си търпеливо и това е.
Доколкото знам ако има проблем с документи звънят в клиниката за да ги оправят.

# 84
  • София
Не знам  Rolling Eyes
За мен това е единствения недостатък на фонда, служителките са изнервени от постоянното звънене, ние се нервим че няма кой да питаме. Аз разчитам на форумите за информация за номера, чакам си търпеливо и това е.
Доколкото знам ако има проблем с документи звънят в клиниката за да ги оправят.

Аз ако съм сигурна че съм одобрена и всичко е наред и за това не звънят ще си чакам. Аз на пример не съм звъняла до сега чакам да ми дойде реда и тогава мисля да се обадя, за мен няма смисъл да звъня при положение, че знам че не съм разгледана. А за това дали звънят в клиниката не знам  ooooh! Аз преди 3 седмица лежах за малко в Щерев, с мен имаше едно момиче в стаята, която каза че е около 3000 номер (не помня точно кой но беше от номерата, който би трябвало още декември да са разгледани) каза момичето че никакво обаждане не е получила  Rolling Eyes

# 85
  • v. turnovo
Това с проблема и звъненето в клиниката не  еточно така. При мен имаше проблем,но нито от Фонда ,нито от клиниката някой ми звънна.Просто моето любопитство надделя и като се обадих разбрах защо всъщност ме бавят.Така че моят съвет е да звъните и да питате

# 86
Момичета, 40г. ли е максималната възрастова граница за кандидатстване за процедура по фонда?

# 87
Момичета, 40г. ли е максималната възрастова граница за кандидатстване за процедура по фонда?
43години.  Peace

# 88
Здравейте, дойде ми време да пиша и тук .Като гледам до кой номер са стигнали , искрено се надявам да не подминат и моят 419* . Имам щастието да съм при др.Тимева в клиника "Щерев" и не достатъчно големия късмет да стана мама от 2-те инсета ,през които минахме, докато чакаме одобрението от фонда.Борбата ми ,като цяло е от почти 15 години и от 2г. желанието за бебе огромно,защото намерих истинската си половнка.Във фонда съм писала ,че се боря от 2 години ,а можете да си преставите какво се случва в сърцето ми през всичките тези 15 години,които не желая никому,защото никой не заслужава такава болка,бреме и  псхически товар. Желая на всички ви с цялата си душа да гушнете собствената си рожба след дългото чакане,мисли ,тревоги  и безсъние...и нека този ден е по-близо от всякога !Определено ще звънна и аз тия дни , вместо да броя минутите надежда ,който всъшност, едва сега започват да минават бавно.

# 89
  • София
Това с проблема и звъненето в клиниката не  еточно така. При мен имаше проблем,но нито от Фонда ,нито от клиниката някой ми звънна.Просто моето любопитство надделя и като се обадих разбрах защо всъщност ме бавят.Така че моят съвет е да звъните и да питате
Никита би ли обяснила за какво става въпрос, не пълни документи или объркано нещо  Rolling Eyes Аз почти не съм срещала постове на върнати момичета, човек остава с впечатлението че няма такива  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт