Мъжете,чувствата и секса!

• 20 013
  • 118
  •   1
Отговори
# 15
ПиПче, това че ти не си правила секс без чувства, не означава че и другите го правят. )
Едно е да си с някого известно време, да се породят някакви чувства и тогава да правите секс. ) А съвсем различно е да е първо секса....а после я има чувства, я не. )
Не виждам смисъл да се обобщават подобни неща с приказките - "мъжете са безчувствени, а жените правят секс само с чувства", пълни глупости.
Когато няма чувства всичко е много по-лесно...и практично. ))))

# 16
Повечето мъже автоматично разделят жените - на "Искам само секс" или "в нея има нещо..повече"..Според това, в какъв момент са - избират дно от двете..

Не по-различно е и при жените..
магията е, когато се улучат на една вълна.. Sunglasses

# 17
  • Galaxy 13197853088
мацката греши.

# 18
  • Linz
Мъжете много по-често от жените правят секс просто заради спорта. В повечето случаи дори няма значение с коя, важното е "да забие нещо".

# 19
  • София
А тези мъже, които правят, правили са или правят секс с чувство без да имат чувства, като какви ги определяш?

# 20
Освен всички изброени причини за мъжките''бройки'' бих добавила избиването на комплекси-''дали все още ставам?''.

# 21
А тези мъже, които правят, правили са или правят секс с чувство без да имат чувства, като какви ги определяш?
Според мен не е с чувство...по-скоро се отдават на еротиката.
Мъжете могат да правят страхотен секс с някоя жена и на другия ден да не си спомтнят името й.
Т.е. за нея страхотен,за него-нормален,какъвто прави всеки път.

Повечето мъже изобщо не влагат чувства...ако "им връзват" могат всеки ден да са с различна.И ще са на върха на ...планината.   Mr. Green
Както съм срещала и мъже,наистина са много малко обаче,които са казвали,че искат и нещо друго в жената да ги провокира,не само гърди и дупе.

# 22
  • Варна
Че то винаги има някакво чувство, когато правим секс (и мъжете, и жените): привличане, желание, сладост...Ако говорим за нещо, близко до любов, близост, отдаване, секс правим и с него, и без него (и мъжете, и жените). Жените по-трудно допускат продължителна връзка с някого, базирана само на сексуалното привличане. При мъжете се случва сякаш по-често.

# 23
  • Варна
Според личният ми опит - мъжете го могат много повече това със секса, заради самия секс. И жените го могат, но като процент по-рядко.

Това е и моето мнение. Смятам, че при мъжете чувствата идват след нагона. Ако жената е успяла да го заинтригува и с нещо друго.
При жените сякаш е по-сложно, играят много повече фактори.

# 24
Ako под чувства се има предвид любов, то аз с повечето мъже, с които съм правила секс е било без чувства. Ако се има предвид някакво привличане , мисля че и при мъжете и при жените е задължителен елемент, за да правиш секс с някого. Нали трябва да го пожелаеш. Не съм срещала мъж да иска да прави секс с жена, която определя като противна и отблъскваща.
Разликата според мен е в това, че жената в повечето случаи иска да се чувства желана, докато мъжете искат да правят секс с жена, която те желаят. Не че не искат да се чувстват желани, ама не им е толкова важно, щом все пак са успели да съгласят мацката.  Laughing

# 25
...
Мъжете могат да правят страхотен секс с някоя жена и на другия ден да не си спомтнят името й.
Т.е. за нея страхотен,за него-нормален,какъвто прави всеки път.

Повечето мъже изобщо не влагат чувства...ако "им връзват" могат всеки ден да са с различна.И ще са на върха на ...планината.   Mr. Green
Както съм срещала и мъже,наистина са много малко обаче,които са казвали,че искат и нещо друго в жената да ги провокира,не само гърди и дупе.

тук съм напълно съгласна с краси.мира.

# 26
  • Талант на 2012,2013 г.
Мисля си аз... никак не им пречи да правят секс и без чувства... Да ги води чисто животинското, нагона. Но пък какво ако има чувства? - това хич няма да им попречи... И в двата случая крайния резултат за тях ще бъде един... Joy Joy Joy освободени и щастливи... smile3501

# 27
Според личният ми опит - мъжете го могат много повече това със секса, заради самия секс. И жените го могат, но като процент по-рядко.

И аз съм на това мнение... Mr. Green

# 28
  • Варна
"Не всяка усмивка е нежност,
не всеки наш поглед е зов.
Когато те търсим, те виждаме,
дори да те няма, Любов."

Важи и за двата пола, предполагам, всеки го е изпитал, когато е копнял за близост.

# 29
 Naughtyне мисля,че мъжете са..роботи!!!...винаги има някакво чувство Hugдруг е въпроса как го възприемаме ние жените
 Mr. Green Mr. Green Mr. Greenзащо трупат бройки....защото някой им е вързал Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт