Отговори
# 420
Здравейте момичета  Hug
Вяра  Peace не бързай с самопоставянето не диагноза и пий повече течности.Надявам се да не е цистит.Аз имах такива проблеми наскоро  Sad
milli_vanilli намирам правота в думите ти дотолкова,доколкото това е твоят избор.Аз имам за дъщеря си някой неща от Джъмбо и от повечето съм доволна.Разбира се не са бебешки стоки,а и ги избирах много внимателно.Все пак работех там Simple Smile
  Сега почти всичко за бебето е от Некст,днес пристигна.  Grinning Ще кача снимки тези дни  Wink Всичко е въпрос на личен избор и преценка.Определено трябва да се внимава,когато не взимаш неща от позната и изпитана марка  Naughty
 Разгледах ви покупките и много ми харесаха Hug
По този повод аз комплект за изписване не съм взимала и не възнамерявам.Ще си го правя сама.Но оделаце не мога да си харесам.Мярнах едно хубаво  на tabu.Може ли да ми кажеш от къде е купено Simple Smile
  И аз много мисля за анни2002  Praynig

# 421
  • София
Здравейте,
Вяра, не се притеснявай излишно. Нека първо те види лекар. Може бебка да се е завъртяла така, че да ти притиска мехура. И на мен последните дни ми е така - често ми се пишка, не излиза по- много. А като се задържа по- дълго навън се прибирам на бегом и право в тоалетната  Mr. Green
Мили Ванили - в Цум са лекциите на 9 месеца. За февруари аз се записах за лекцията за кърменето и за къпането. Иначе тези в мола звучат доста интересно, но няма как да ходя/май са вторниците/.
Мен напоследък хич не ме притеснява раждането, каквото стане това  Wink има време да ме стегне страха  Laughing . По - скоро се замислям, че Тина Киркова ми е поне на 30 мин с кола, а Шейново на 15 мин пеша  Rolling Eyes
Марги, май Биляна ми харесва най- много/бих и казвала биби или буби, бубчо, може и ляна, ляни/, вместо Бояна по - добре Боряна  Wink
Хъни Бъни - за кашлицата на мен ми помогна Хустагил/сироп/ и най- вече инхалации/колкото и да ги мразя/, те помагат и за запушения нос. А киселините продължавам да ги моря с Зероацида.
Това клипче за кърменето ми хареса http://ameda.com/breastpumping/videos/popup_video.aspx?id=LatchOnEnglish

# 422
cveta80 оранжевото е от Джъмбо, а синьото от FOX в мол-а на Стамболийски.
Забравих да кажа, че от 5-6 дена започнах да мажа гърдите с Лансинох. Дано и този път нямам проблеми.
С риск да повторя повечето, и аз доста мисля Анни2002. Все поглеждам дали чете темата, но уви.

# 423
  • София
Марги, Бояна ми беше един от вариантите за име на бебето, после забих в друга посока. На чичо ми щерката е Биляна, та съм малко пристрастна към това име.  Peace Викаме й Бики или Биби (ние сме много Биби-та аз съм Кака Биби (Бранимира), тя е Биби (Биляна) и баба Биби (баба ни е Бонка)  Grinning.
Вяра - пий липов чай и да не е цистит (дано не е ), няма да навреди - даже напротив.
По повод стоките в Джъмбо има и боклуци има и качествени неща. Имам идентични бодита Дисни, купувани от Джъмбо и от бебешки магазин в Дортмунд, Германия - разликата е само в десена и цената - тук в Джъмбо е 5.99 лв за брой, а там купих 6 броя за 8 евро. Всичките са Made in China. Тъй, че гаранция - Франция. Next например шият и една фабричка до гръцката граница бивш обор на ТКЗС, само с излят бетон на пода, платовете пак са от изтока. Една приятелка също беше наплашена от боите и алергените в тях и до 6 м. обличаше бебето си само в бяло от глава до пети, на мен това ми идва туу мач, ама всеки си знае. Просто обобщението не е съвсем коректно.
Тини- Мини, евалла.Нашата шейна е чук и гек и няма опасност да я счупя, ама, ако се кача мъжът ми ще опъне вратни жили като на Сивушка и Белушко  Mr. Green и ще се срути някъде в снега, а след това ще трябва да го карам и някъде спешно или на невролог или ортопед.  Joy
Пак не харесах корито - нито едно не седи стабилно на стойката. Едно в Бейби мол харесах преди 2-3 седмици, ама е много широко, щото аз предвиждам да стои постоянно разпънато в банята, която пък не е много голяма. С каките го носихме в стаята и там ги капехме и оливахме всичко с вода. Сега се питам защо съм я правила тази дивотия ?  Rolling Eyes Май пак ще опра до моя приятел Недялко (собственик на Пигис хаус и Пакостник). Не го приемайте като реклама, ама там съм намирала все в неща по мой вкус, на най-добри цени и винаги съм била компетентно обслужена, а което го няма в наличност се поръчва и ми го карат до вкъщи. Най-вече в Пакостник, Пигис нещо не ме кефи и като персонал и изобщо. Днес в Хиполед попаднах на едни младежи супер неориентирани - за всичко ходеха да питат управителката, докато жената не излезе да се разберем лично, а въпросите ми не бяха с повишена трудност а от типа - работят ли си ваучери за подаръци  или защо стойката се клатиАко някой вече е купил корито и е доволен -  моля, да даде съвет.
Лека нощ!  Hug

# 424
Биби, една акушерка все ни повтаряше, че колкото и да изглеждат нестабилни стойките, като се напълни ваничката с 20-30 литра вода и се постави 4-5 килограмово бебе вътре, няма начин да стане фал. Все пак аз държах да е възможно най-устойчива на клатене и мога да ти кажа, че след като харесах модела, правих доста дълго време всякакви комбинации от винички и стойки, докато намеря такива, които да си паснат. Имах предпочитания за цвят, но накрая ги зарязах, само и само ваничката да легне стабилно върху най-равната стойка. С други думи бая време откарах в магазина. Нашата баня е нестандартно миниатюрна и дълго време изнасяхме ваничката, за да не пречи, но после мъжът ми я окачи високо на стената и колкото и да бях против, се оказа доста удобно.

И аз често проверявам дали Ани 2002 е писала някъде из форума и тъй като не е, силно се надявам да има някакъв проблем с нета. Може би тези невиждани студове и снежни бури в Англия, са причина за лоша връзка. Rolling Eyes

# 425
Маргарита, Бояна от трите най-ми допада, макар че не са от моите фаворити. Те моите топ 10 и на мъжа ми топ 10 също не се засичат, така че  Confused Не искам да е името на някой роднина или познат, не искам 'галеното' име да е по-популярно от цялото име и само на галено да й/му/ казват, така че не сме избрали още и не знам какво ще правим.
За ваничката - подкрепям напълно, със стойка, стабилни са. Но понеже и без това няма къде да я сложим, ще купуваме в последния момент.
За дрешките - никой не казва за българските, а според мен са доста добри и не са евтини (за съжаление). В крайна сметка в пътвите месеци е важно материята и боите какви са, аз лично не купувам с лепенки и щампи даже за баткото, защото все забравям и ги размазвам с ютията. На марки не робувам непременно, макар че марката донякъде гарантира качество. По-скоро предпочитам да обиколя по-малки или представителни магазини, отколкото да пазарувам в мола - за мен няма смисъл да плащам част от километричните наеми на магазините там освен цената на дрехата.

# 426
Благодаря, mechopooh!. Да, в МОЛ-а са вторниците. Тъй като аз не съм посещавала нищо до сега и тази седм. започвам с 2 пъти: вторник - "Развитието на детето от 0-12м; първи грижи" и после съм в петък в ЦУМ на "Уроци по кърмене"   Crazy

А за раждането аз ей така, както съм си мислела цял живот, че няма как да се съглася - реших, че искам да раждам естествено, с упойка обаче. И понеже грам идея си нямам какво ме чака и не ме е чак толкова страх  Whistling  За сега..
Реших, че искам да си видя бебето веднага, че не искам белези и дълго възстановяване от операция и по-бързо да ми се прибере корема. А и съм чувала май, че като е по естествен път - и нещо там и с кърмата е по-лесно.

А и 2 кифли дето познавам са родили естествено, без упойка и викат, да - боли, ама не е чак да умреш, а и веднага се забравя. И си викам - "Абе аз ли няма бе...."; и така го реших   Mr. Green
Целувки много момичета. Днес имам изпит от 15ч; стискайте палци  Sunglasses

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 10:42 от milli_vanilli

# 427
  • Sofia
Bibi, нашето корито е купувано от Штъркел и излезе много добро, изобщо не се е клатило на стойката, има си и тапа отдолу за източване, не е марково и доста евтино..
http://taigi.snimka.bg/baby/rali-6-meseca.27847.524734.big

# 428

Момичета има ли сред вас такива на които отново им се гади.  Аз се сдобих с тази екстра.

Да, има има, даже повръщах миналата седмица няколко пъти  Twisted Evil От киселините ми става ужасно гадно, сега съм купила най-силните дъвки, защото нищо друго не ми помага, даже и през нощта ставам и дъвча понякога  Crazy

За корито - ние ползвахме без стойка, аз сядах на едно малко столче, тип табуретка и ми беше удобно  Peace

Вяра, дано ти мине бързо, дори и да е възпаление някакво не е толкова страшно, спокойно  Hug Само с чайовете внимавай, не всички са добре за бременните!Бързо се оправяй!!!

Чакам с нетърпение вече да спирам работа, то 90% от акъла ми вече не е там  Embarassed  Laughing И съм се заканила да идвам на лекциите на 9 месеца  Hug

Сега проучвам школите за балет, че малката ме е подлудила, само гледа рани клипчета и прави пируети  Laughing Hug Но май засега ще избера най-близката, а ако се окаже голям талант ще я местя в някоя от по-престижните  Simple Smile Все пак на 4 няма да бъде прима балерина  Wink

Целувки на всички мами и коремчета!!!

# 429
  • Бургас
Bibi, нашето корито е купувано от Штъркел и излезе много добро, изобщо не се е клатило на стойката, има си и тапа отдолу за източване, не е марково и доста евтино..
Ох, не мога да се сдържа и да не ти кажа, че дъщеричката ти е мноооого сладка  Heart Eyes . Пу пу пу , жива и здравичка да е.  
За гаденето и повръщането, при мен почти не е спирало  Tired , което пък не пречи да продължавам да качвам по около 3-4 кг. месечно ... Tired
Вяра и аз доста често пишкам. Понякога отивам до тоалетната,а нищо само 1-2 капчици. Като бях на ЖК във вторник,гинеколожката ми сама ме попита често ли ходя, защото бебчо бил с главичката надолу и притискал, а отделно ми каза, че матката ми е неспокойна  Rolling Eyes Уж да не се притеснявам, но предписа магнерот. Дано всичко е наред  Hug

cveta80 за колко време горе-долу идва поръчката от некст-а? Аз мисля от там и от Marks & Spencer да купя повечето дрешки  Simple Smile

# 430

Миличка невероятна е малката принцеса!Аз вместо коритцето да гледам, залепих поглед в/у нея!!Мн да те радва!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 431
Вяра наистина липовият чай ми помогна  Peace Както и Neorinal-а  Peace ,който на своя страна има ефект срещуобразуването на целулит Laughing Консултирай се с лекар.На мен така или иначе нищо не ми откриха в урината.
tabu благодаря ти за инфото за одеалцето.Братчедка ми често ходи до мола и ще мине да ги види Peace Страхотно ми допадна  Wink
*Sesil* при мен доста се забави поръчката,уж заради снегове и отпуски  newsm78 ,но все пак за около 20 дни дойде.Ех сега ще снимам и кача нещата  Wink
Маргаритa с хубавото "цветно" име Peace аз съм за Бояна и Биляна(Били).Бояна ми звучи по-царски,а Биляна като някоя естествено красива "мома" от хубавите български разкази  Peace
megan@ те нашите Йоани ще се окаже,че доста си приличат.Миля,че 4 години е една подходяща възраст за танци.Моята щерка също много танцува и гледа от "телевизора",но не вярвам да има постоянство в уроците на тази възраст.Аз съм мераклия за спортните танци,но имаме малко време  Wink
А и 2 кифли дето познавам са родили естествено, без упойка и викат, да - боли, ама не е чак да умреш, а и веднага се забравя. И си викам - "Абе аз ли няма бе...."; и така го реших   Mr. Green
Целувки много момичета. Днес имам изпит от 15ч; стискайте палци  Sunglasses
Определено  Peace Пък и съм чувала,че майките родили секцио чувстват някаква неудовлетвореност от това,че "не са родили" бебето.Ако няма показания за операция мисля,че няма какво да го мислиш....Успех на изпита!

# 432
Здравейте,
позволявам си да се обърна към вас с молба да подкрепите петицията против въвличането на деца в Биг Брадър.
http://bgpetition.com/za_decata_na-Bulgaria/index.html

Хубав следобед!

# 433
Биби вчера купих почти всичко от Piggys house ,включаю и корито със стойка-има гумирани подложки/вадят се да се почистват/ и релеф за новородено и после като по-голямо,тапа за водата,сладка каничка-душче и стойката ми излязоха 106 лв.не знам много ли е ,но е много удобно според мен,утре ще ми сглобяват леглото и отделния скрин и почвам подреждането-и с другите деца бях така,на количката не мога да исе нарадвам и разнидруги козметики ит.н. и си имам клиентска карта и вчера ползвах отстъпка.......а от персонала бях за пореден път гевезена и залята с внимание
     за Джъмбо аз също мисля,че има какво да се купи от там и не изпадам в крайности..............цената не е гаранция зая качество -особенно в БГ............

# 434
мили-ванили кога е срещата във вторник в мола.................щенка ми се да дойда........и за Бейби мола в Лщлин ли става въпрос

Общи условия

Активация на акаунт