Объркана

• 8 876
  • 171
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,
Преди една седмица разбрах, че чакам бебе. Не е планувано, обичам бащата на нероденото бебче. Той е семеен и има две деца. Обсъждахме темата многократно и той казва, че ще ме подкрепи каквото и да реша. Вече бяхме на лекар, взехме направление за клиника където да прекъсна бремеността. Знам, че сигурно това е правилното решение, но имам огромни колебания. Страхувам се, че правя грешка. Опитвам се да погледна нещата от всички страни - за мен, за него, за децата му, за моето бебче. Няма ли да съжалявам цял живот, че съм се отказала от бебето.

Това изречение не го разбрах много добре. При прекъсване на бременността се вижда, как ще те подкрепи: вероятно с придружаване до клиниката и заплащане, а при другия вариант, какво следва?

# 31
Здравейте,
Преди една седмица разбрах, че чакам бебе. Не е планувано, обичам бащата на нероденото бебче. Той е семеен и има две деца. Обсъждахме темата многократно и той казва, че ще ме подкрепи каквото и да реша. Вече бяхме на лекар, взехме направление за клиника където да прекъсна бремеността. Знам, че сигурно това е правилното решение, но имам огромни колебания. Страхувам се, че правя грешка. Опитвам се да погледна нещата от всички страни - за мен, за него, за децата му, за моето бебче. Няма ли да съжалявам цял живот, че съм се отказала от бебето.

Това изречение не го разбрах много добре. При прекъсване на бременността се вижда, как ще те подкрепи: вероятно с придружаване до клиниката и заплащане, а при другия вариант, какво следва?
Оставил е решението на нея, което не е редно. Не може само тя да поеме отговорността.

# 32
  • Пловдив
пиле,грешката си я направила като си се хванала с женен! ooooh!

Но още по-голяма грешка може да се окаже раждането на детето .Отглеждането и подсигуряването на едно изисква много повече отколкото да го направиш

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 17:39 от Aнели

# 33
...

Оставил е решението на нея, което не е редно. Не може само тя да поеме отговорността.

Ок, оставил е решението на нея и предлага подкрепата си, каквото и да е то. Не разбрах обаче, в случай на втория вариант, в какво ще се изразява тази подкрепа.

# 34
съгласна съм с горните мнения  и няма да ги повтарям  но и друго си мислех
детето представяш ли си как ще се чувства цял живот , когато татко му се прибира при другото си семейство , този мъж който ще те подкрепи ще прекара ли след време  примерно една коледа с вас ?как точно ще ви подкрепи е въпроса
а семейството му знае ли за вас? при такава ситуация рано или късно ще научат , ами тогава?
родителите ти на какво мнение са?
а не пропускаш ли шанса си заради него да създадеш нормално семейство с някой който ще си е постоянно твой и няма да се криете?защото в тази ситуация колкото е щастието , два пъти по - голяма е болката
след като родиш дете  ще имаш вече съвсем друго мислене, и ако сега не ти тежи ситуацията после определено няма да ти стига това което таткото ти дава

Така мисля и аз.
Детето ще пита-тати къде е,защо не идва,и ще си мисли,че баща му не го обича,затова не идва,че то е виновно за нещо.....абе,гадна работа.Абортът е травмиращ,но болезненото чувство постепенно отшумява.

# 35
Това, което ще напиша няма да ти хареса. При така описаните обстоятелства не мога да изпитам съчувствие към теб. Избрала си да имаш връзка с женен мъж и си допуснала да забременееш от него. Сега вече каквото и да решиш последствията ще са за сметка на едно невинно създание. 

# 36
детето представяш ли си как ще се чувства цял живот , когато татко му се прибира при другото си семейство , този мъж който ще те подкрепи ще прекара ли след време  примерно една коледа с вас ?как точно ще ви подкрепи е въпроса
а семейството му знае ли за вас? при такава ситуация рано или късно ще научат , ами тогава?
а не пропускаш ли шанса си заради него да създадеш нормално семейство с някой който ще си е постоянно твой и няма да се криете?защото в тази ситуация колкото е щастието , два пъти по - голяма е болката
след като родиш дете  ще имаш вече съвсем друго мислене, и ако сега не ти тежи ситуацията после определено няма да ти стига това което таткото ти дава

Така мисля и аз.
Детето ще пита-тати къде е,защо не идва,и ще си мисли,че баща му не го обича,затова не идва,че то е виновно за нещо.....абе,гадна работа.

Е, той може да се разведе и да се ожени за нея, тогава същото трябва да си помислим за сегашните му деца: как той се прибира в друго семейство и т.н. С тези разсъждения едва ли не, човек не може да се разведе и да създаде ново семейство - все оставя някъде деца. Май по-важно е добре да си помисли преди да си смъква панталона, къде са му децата...

Това, което ще напиша няма да ти хареса. При така описаните обстоятелства не мога да изпитам съчувствие към теб. Избрала си да имаш връзка с женен мъж и си допуснала да забременееш от него. Сега вече каквото и да решиш последствията ще са за сметка на едно невинно създание. 

А той през това време вероятно е ловил бримки и не е бил там?

# 37
  • Пловдив

Да, бил е.Той ще зи запази семейството  и ще ходи от време на време да наглежда  детето.Всичко ще отнесе момичето  и  детето.

# 38

Така мисля и аз.
Детето ще пита-тати къде е,защо не идва,и ще си мисли,че баща му не го обича,затова не идва,че то е виновно за нещо.....абе,гадна работа.

Е, той може да се разведе и да се ожени за нея, тогава същото трябва да си помислим за сегашните му деца: как той се прибира в друго семейство и т.н. С тези разсъждения едва ли не, човек не може да се разведе и да създаде ново семейство - все оставя някъде деца. Май по-важно е добре да си помисли преди да си смъква панталона, къде са му децата...

Естествено, че отговорността да се стигне до там е и на въпросния мъж, не го оправдавам в никакъв случай. Но в случая коментирах поведението на авторката.

# 39
Момиче,ти направо си луда...
Честно ти казвам - не съзнаваш какъв автогол ще си вкараш ако го родиш детето.
Задай си следните въпроси - искаш ли на всички празници да си сама с детето?
Искаш ли,като порастне то да те пита къде е баща му или защо си отива всяка вечер?
Искаш ли да не можете НИКОГА да излезете на спокойствие 3-мата защото трябва да се криете от хората?
Ако те обича наистина много - защо вечер се прибира при ДРУГАТА,а не остава при теб?
Не си проваляй живота още преди да е започнал!

п.п.Всеки си носи кръста все пак,но този който си избрала за себе си е доста тежък.....

# 40

Да, бил е.Той ще зи запази семейството  и ще ходи от време на време да наглежда  детето.Всичко ще отнесе момичето  и  детето.

Следователно, подкрепата му при вариант да се запази детето е да я вижда от време на време?
Интересно, дали е използвал точно думата "подкрепа", защото в такъв случай, освен че притежава качеството да води няколко живота едновременно, като не мисли за децата, които вече има и за жената, с която вероятно изпълнява и съпружески задължения (и много вероятно, дори с удоволствие, съжалявам за грубостта), той е и нагъл да нарича непукизма си "подкрепа" (непукизъм не само към нея, а към това, което вече има). Такива хора, в каря на краищата, никой не уважават.

# 41
 Изобщо не мога да ти съчувствам мила,грешката си е изцяло твоя,нима не си знаела семейното положение на въпросния господин? Какво си мислела когато си тръгнала с женен мъж? Задоволява ли те да си номер 2? Знаеш ли ,че има средства за предпазване от бременност? Каква подкрепа очакваш от него,та той все едно ти е казал "оправяй се както знаеш"?Решението дали да се даде живот на това дете би трябвало да се вземе от двама ви.Помисли си дали те устройва да бъдеш самотна майка,децата имат нужда и от двамата си родители.

# 42
  • София
ама то подрепа е много относително...може да е чисто финансова подкрепа примерно....
или известно време да се явва чат-пат....
или активно да взима участие в живота на детето си...т.е. да каже на съпругата си, да  остане с нея, но да  изпълнява бащинските си задължения и финансови такива към новото дете....
може и да напусне сегашното си семейство, и да стане пълноценен партньор...в което обаче най-искрено се съмнявам...

А може и само да я потупа по рамото и след някой друг месец да изчезне от  живота й изобщо....

Та подкрепа...на решението...много  неясно какво е точно освен ако ясно не са го изяснили...

# 43
Изобщо не мога да ти съчувствам мила,грешката си е изцяло твоя,нима не си знаела семейното положение на въпросния господин? Какво си мислела когато си тръгнала с женен мъж? Задоволява ли те да си номер 2? Знаеш ли ,че има средства за предпазване от бременност? Каква подкрепа очакваш от него,та той все едно ти е казал "оправяй се както знаеш"?Решението дали да се даде живот на това дете би трябвало да се вземе от двама ви.Помисли си дали те устройва да бъдеш самотна майка,децата имат нужда и от двамата си родители.

Да, тя е сгрешила, докато той е постъпил много добре.  Peace

# 44
  • София
Tsugumi -  че кой оправдава мъжа...той просто не се обсъжда...темата е насочена към една бъдеща майка, любовница...която всъщност мъж до себе си в момента няма пълноценно...а може и без него изобщо да остане...т.е. най-вероятно ще е самотна майка.
Той съмнявам се, че ще преде на двата стана... ще се наложи да избира между нея и семейството си... по един или друг начин...в по-голямата част от случаите, мъжете не напускат жените си,  заради любовницата, обаче...

Т.е. проблема си остава в нейната градинка....

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 18:36 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт