Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 269
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм не бясна ми незнам ква да кажа! Моя баща се сетил рано рано сутринта да боядисва яйца, мен ме нямаше, бях на гости с преспиване, връщам се и какво да ви кажа, само червени и зелени яйца, щото на другите цветове нямали да се радват децата  Close  #Cussing out Да не говорим, че от 50 яйца поне 15 са натрошени... Както и да е, ще ми мине, няма де да иде.

Много се радвам за базара! Сега и снимките Simple Smile

http://lenkata84.snimka.bg/holidays/mart-2010.476669.18064111

момичета къде е този Луксор сити център?????

Под Областната управа Simple Smile

# 721
  • гр.Добрич
само червени и зелени яйца, щото на другите цветове нямали да се радват децата 
Това много ме разсмя.
Моят мъж донесе 1 картон от приятел-производител на яйца, но те всичкит червени. Боите пък безкрайно некачествени и добре, че купих от тези с пипетките, че цапахме яко с Ивчо.

Боре, нима си се съмнявала, че няма да се пуши. Поне в детския кът е забранено. Simple Smile Вентилацията много силно работеше, даже ми стана хладно. Магазините не можах да огледам. наблегнахме на книжарницата, където моят син си хареса книжка с динозаври за 30лв. Ествествено не му я купих и той ме вдигна на балон.

Дороти, видях те на съседната маса.

# 722
Tea - fea, сега вентилацията е ок, но нали се сещаш като се насити атмосферата с дим Sick..признайте, че е типично нашенско изпълнение Crossing Arms..Все се надявах, че ще го направят наистина като хората...и имам предвид само това, че се пуши..иначе магазините - засега тъй като са само 3, нямам особени впечатления....

Ленка, снимките са супер!....А за яйцата можеш да украсиш червените и зелените с ...бели Mr. Green..ще стане особено патриотично Joy

# 723
Доре, и аз те видях, но така и не си засякохме погледите , та да се поздравим Simple Smile Много бяхте сладки заедно !  Hug Мисля че и Ленка видях Simple Smile Не се познаваме лично, но нали все ви гледам снимките от сбирките  Hug
И аз се надявам да не се вмирише на фасове, мами Блю, аз съм си пушачка, ама не обичам да ми смърди  Naughty
До края на месеца ще отварят Хиполенд там.

# 724
Теа-феа, що не се обади Simple Smile Или поне пусни една снимка, че другия път и аз да те позная, сама ще ти се обадя Simple Smile

# 725
Теа-феа, що не се обади Simple Smile Или поне пусни една снимка, че другия път и аз да те позная, сама ще ти се обадя Simple Smile
Следващия път ще се пресрамя  Hug

Христос Воскресе ! Да сте живи и здрави всички !  Hug

# 726
Христос Воскресе! Да са ви здрави яйцата Mr. Green

# 727
Христос Воскресе!

# 728
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ !
Боре извинявайте че не можах да се добера до базара както обещах, просто защото малкия ми беше изкарал акъла като се беше скрил у майкини точно там където никой не би предположил и като тръгнах да го търся направо ме измуми факта че някой го е отвлякъл. Щом бях тръгнала с домашните чехли  и с телефона си в ръка какво да ви разправям............ Добре че майка ми го откри съвсем случайно скрит на остъклената им тераса,  бях тръгнала да викам и полиция още малко, направо ме шашна и ми скъси живота с поне 30 години и това е основната причина, за да не дойда. Ако е останало нещо от базара, може с Кеми да се свържа и да взема да купя каквото харесам. Все пак обещах , а е добре човек да си държи на обещанията нали ?!
Хубава и успешна седмица на всички ! newsm51

# 729
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

# 730
Добро утро !
Успешна и хубава седмица на всички ! newsm51

# 731
Предлагам среща! Да се почерпим за добре свършената работа Grinning..Тъкмо и Цоцоланка е тук...Казвайте кога през седмицата Wink

# 732
Добро утро !
За срещата този път смятам да направя всичко възможно да дойда, нали само малкия е у дома ( тъй като каката е във ваканция и я изпратих малко при моите родители), остава да кажете кога и къде, само да не е ден петък, че там организацията ми е друга. Остава да подготвя мъжкото съсловие у дома, че ще си останат само двамата по мъжки и всичко ще е ок !
Боре да взема да почерпя по едно вино на срещата, че имам на сърце от много отдавна..... Simple Smile
между временно вижте на какво попаднах, докато преглеждах пресата:
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-04-07&article=320050
Хубав ден на всички !
 newsm10 smile3525

# 733
Добро утро!
За срещата аз съм ДА,но не мога в четвъртък.

# 734
Добро утро!
За срещата аз съм ДА,но не мога в четвъртък.
Да оставим за събота или евентуално за другата седмица ?!
Между другото може и следобяд в събота на кафе някъде, знам ли ...... предложете нещо.  На мен ми се върти в главата да отидем в клуб  ,, Изида " ( долу на кортовете), ако сте съгласни.... Имам голямо желание да ви видя (само котка да не ми мине път...) Иначе за срещата аз съм  ДА !!!
Хубав ден на всички !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт