Жената Овен/6

• 19 835
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
 Shocked Леле,от тичане след стрелкиня и едно друго рогато съм пропуснала това приятно овнешко съсловие!  bouquet Ще запретна роги да ви попрочета,че посестримите заслужават уважение!  bouquet
За протокола...аз съм на 19 Април проблеяла  Flutter '79г,ако е важно! Wink
Гледам болнички има  Confused ... бързо оздравяване! Praynig

# 466
Хайде мимина, добре ни дошла.
От мен едни терлици с гайтани за теб

варненки се роим Party

# 467
  • забравих си мисълта...
Момичета, дъщеря  ми се обади. Оставили са ги в болницата, да видят от къде идва температурата...

# 468
  • забравих си мисълта...
Mимина, добре дошла  welcome.

# 469
Бенджолина,ама чудни са! #Crazy Laughing Дано ми станат,та да не липсвам от хорото! Flutter
Рових назад,па рекох да се отчета ... bowuu
Вашият Асцендент е:      Скорпион
Вашата Зодия е:      Овен
Луната ви се намира в:      Козирог
Е,какво повече да искам!  Mr. Green
Venetta , Praynig

# 470
  • Кюстендил
Мимина, добре дошла Hug

Абе ей, да не ви остави човек. Четири часа ме няма, четири страници изписали ooooh!

По споменатата рецепта за Тирамису сетра ми я направи сефте преди два месеца, специално за мен, като направих месец без цигари. Един вид награда ми беше Crazy Страхотна е, наистина, тя вече я прави редовно, тази вечер бях при нея и я беше спретнала пак.

Вени, дано да се оправи бързо малката, че тази температура е кошмарна. Аз преди 3 години изкарах с 40 градуса три дни вкъщи ooooh! От инат не отидох на лекар, не че като отидох ми помогнаха много, но това е друга тема. И малката е вдигала такава, а нея направо съм я изтезавала под душа със студена вода, тя пищи, защото й е студено, а аз поливам ли поливам с душа Cry Но помогна и я овладяхме бързо.
Пожелавам й бързо оздравяване Heart Eyes

Хубав утрешен ден и успешна седмица Hug

# 471
Мимина, добре дошла и от мен! Гледам момичетата са те обули вече  Grinning
Някой ,ако е бос още-да казва  Laughing
Вени, дано новините днес са по-добри, все пак е в болница, под лекарски контрол. Силно се надявам да попадне във вещи ръце и още днес да кажеш обнадеждаващи новини  Praynig
Хайде мацки, измъквайте се от леглата! Майка ми едно време ме събуждаше с фразата: "Ставай генерале, време е за велики дела!" Още сънена почвах да се кискам  Grinning Адютанта на Наполеон го е събуждал с тези думи.
Вижте какво перфектно легло  Heart Eyes Ама и да е топличко край морския бряг, че сега е бъъъър

# 472
Shocked Леле,от тичане след стрелкиня и едно друго рогато съм пропуснала това приятно овнешко съсловие!  bouquet Ще запретна роги да ви попрочета,че посестримите заслужават уважение!  bouquet
За протокола...аз съм на 19 Април проблеяла  Flutter '79г,ако е важно! Wink
Гледам болнички има  Confused ... бързо оздравяване! Praynig

На една дата сме  Joy

# 473
Момичета, дъщеря  ми се обади. Оставили са ги в болницата, да видят от къде идва температурата...

Вени Hug
[b [/b]

# 474
За всички вас:

# 475
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУ Hug
Малеееей пак някой мЪ е отменил при даванетУ на терличкитИИИ.  Срааааам, че не си гледам работата smile3538 rotfImao Joy Ама съм спяла тогава явнУ newsm78
МИМИНА wavey
ЕЛИЧКА Hug
Ти хубаво ни събуждаш за велики дела ама това легло за какво си ни го испраскала тука бе Душееей #Crazy То пак ни подканя да сЪ тръшкамИ newsm78 Да беше сложила по една закуска викам newsm78
Викам, не викам май аз ще я сложа. Терлиците ми слагате ама закуската я забравихте Joy

ВЕНЧЕ Hug
Някаква информация от болницата???

# 476
  • забравих си мисълта...
Момичета, тръгвам сега. Дъщеря ми още не се е обадила, но аз ще съм в същата болница. Малкия ще го гледа жената на брата на зет ми, та да видим дали ще се получи, че той е ходил на гости там, но не свикнал да стои по цял ден. Ако не, зет ми ще го води на градина до обяд и после при нея. Така че стискайте палци малката да се оправи, пък за мен е все едно, моето не толкова зле като нейното.

Hug Hug  Hug

# 477
Добро утро кукли Hug

Венче, как е малката Praynig Praynig

Мимина, добре дошла Hug

На всички пожелавам усмихната седмица изпълнена само с добра енергия Hug

Венче, писали сме едновременно.Успех на теб и бързо завръщане в къщи и на малката бързо оздравяване, палци стискаме и за двете ви.Смятайте че сме до вас, защото сме така поне в мислите си Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 09:30 от Caroline

# 478
Момичета, тръгвам сега. Дъщеря ми още не се е обадила, но аз ще съм в същата болница. Малкия ще го гледа жената на брата на зет ми, та да видим дали ще се получи, че той е ходил на гости там, но не свикнал да стои по цял ден. Ако не, зет ми ще го води на градина до обяд и после при нея. Така че стискайте палци малката да се оправи, пък за мен е все едно, моето не толкова зле като нейното.

Hug Hug  Hug

Praynig

# 479
  • София
Venetta - стискам палци,малката бързо да се оправи Praynig

Общи условия

Активация на акаунт