Жената Овен/6

• 19 820
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Хм...седнах и станах 34846563 пъти уж да кажа "добро утро",а то вече за
"Добър ден!"   bouquet станало!  Grinning
Джей ,роклята е великолепна!  Peace
Мирама,успех ти пожелавам с диета и на всички други вталяващи се,разбира се...инат предполагам си имате! Mr. Green
Честит Петльовден на всички мъжки мамета!  Hug Мен не ме бива във виртуалните почерпки... Rolling Eyes
misleto,денят е пред теб,дано все пак намериш повод да се усмихнеш!  jump
Вени, Praynig

Ведро настроение ви желая! Grinning

# 541
Десинка, то се вижда колко много имам да свалям....в началото бяха 3-4кг....и докато се усетя...ето ги колко станаха. ))))

Мирамка, ти не знаеш при мен какво е положението - на първо време трябва да сваля 15 кг, а после още поне 5-6  ooooh! А и ти се захвана да оправиш нещата, а аз само си премятам дрехите от слабите години и се потискам ... Embarassed

# 542
Десинка, то се вижда колко много имам да свалям....в началото бяха 3-4кг....и докато се усетя...ето ги колко станаха. ))))

Мирамка, ти не знаеш при мен какво е положението - на първо време трябва да сваля 15 кг, а после още поне 5-6  ooooh! А и ти се захвана да оправиш нещата, а аз само си премятам дрехите от слабите години и се потискам ... Embarassed

При мен проблема не са само килограмите, а това че и 1-2кг да кача, веднага ми става едно шкембе горе под гърдите (ако някой може визуално да си го представи). )))) и това чудо е ужасно грозно..)

# 543
Привет от мен  bouquet
Делте,Вени  Heart Eyes липсвахте ми и стьдото като цяло Hug

Приятен и успешен ден ви желая

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 12:09 от ира79

# 544
  • София

Медузке, юни е сватбата  Grinning
Роклята може да я видиш тук  Hug
[/b]

Страхотна рокля,много е хубава.

# 545
  • Varna
ИРЧЕ Hug
Къде се беше скатала Hug
Да попитам аз и Цветенцето ни как е със двете бебешорчета???
МИМИНЧЕ Hug
Права си днеска е Питльов ден и мамите на момченцата трябва да почерпят със мекички или питки, намазани със мед. Да раздадат по комшии за здраве на момчурляците. Аз това го правех докато мойтУ Диване беше на 18 години.

Юни месец ще направи 27 така, че вече не правя както предполагате Joy но миналата година ме накара да му опържа точно за Петльов ден, че тогава му били по вкусни.
ДЖЕЙКА Hug
както ти казах и когато показа за първи път роклята- Рокля- Убиец newsm10

# 546
пак сте се оляли с писане...после ще ви чета.да се похваля-ние сме при мама в Русе-вчера сутринта ме хванаха лудите,проверих влаковете-и ейме на цопнала тука..МАРГАЛООООО-де си бе душата  bouquet

# 547
Какво виждам - едно прекрасно бонбонче в подписа на Асето.  Hug
Да ти е живо и здраво !  Heart Eyes

# 548
Джей, много хубава рокля, ще си супер булка  Grinning.
Вени, продължавам да стискам палци.
Аз си вземам от закуската за обяд.

# 549
Джей, роклята е страхотна newsm10
Делтич, недей така с тия питчици newsm22 направо ми изтекоха лигите мммммм....

# 550
Вижте с какво се занимавах тези дни и се успокоявах Mr. Green 2000 парчета.

Снимката е малко несполучлива Wink.

# 551
Медузкееееееее.....супер е Simple Smile Отде толкоз нерви?!
Казвай бърже откъде го купи.
Джей, роклята е много хубава, ще си стилна булка Simple Smile
Мирама и аз съм така с килограмите, качвам на шкембе. Някои от тука знаят, но аз да си кажа пак, че отслабнах 10 кг. с разделно за около 6 месеца.
Делте, тия твоите мекици ще се направя, че не съм ги видяла Simple Smile
Вени, дано имаш добри новини  Peace
На всички неспоменати   animal085 sun приятен и сумихнат ден Simple Smile

# 552
Зайо, пъзела го взех за 6.00лв. Laughing от Смолян сега когато ходих ме там на почивка за Нова година, беше в промоция, но нямаше други иначе щях да изкупя магазина. Обожавам да редя пъзели дори сега ще си поръчам ето този

# 553
  • Varna
ЗАЙКО БАЙКО Hug
Днеска Петльов ден. Мамите със момченца черпят мекички намазани със медец. Така, че поне виртуално си хапни бе Душе Hug
Аз, почерпих заради тези които не знаят, че трябва да го направят Wink Отдавна ми мина времето да черпя за Диването, ама аз обичам да черпя бе. Нищо, че той почти 27 годишен Laughing

# 554
Аз днес пък с това се занимавах малко.

Общи условия

Активация на акаунт