Жената Овен/6

• 19 823
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Варненски овнета,вие срещи организирате ли си...ей тъй,дет' се вика рога да кръстосате и весело да си поблеете? Embarassed

И аз мислех да питам същото Simple Smile. Колко му е да се организираме...

# 571
Варненски овнета,вие срещи организирате ли си...ей тъй,дет' се вика рога да кръстосате и весело да си поблеете? Embarassed

И аз мислех да питам същото Simple Smile. Колко му е да се организираме...
newsm44
Така ме е стегнала шапката,че не е истина... Crazy Моя Водолей все ме бута да излизам,че явно вече дори Негово Величество Най-Спокойния едвам ме търпи! Mr. Green

# 572
Ебасимус, кви сте талантливи! newsm53 smile3501  love001
Оф... що така всичко ми се изпарява като тръгна да пиша? Още нямам търпение да си събера мислите и да правя нещо спокойно. Имам усещането, че всеки ден се будя все по-отекла, дебела и гОзна. Banghead Кантарът ми се е побъркал - показваше ме 63, после като закачи некви 70 кила и край. Макя му и трн, ич не си се радФам... smile3516

# 573
  • Varna
МИРАМКЕ Hug
Стига рИва и сЪ земИ у ръце. Имам чувството, че си баш Убавица а искаш много от себе си! Wink
Варненските овнета не сме се събирали. Но пък със Еличка сме се виждали, преди темета да тръгне така яко. И много си паснахме. Повторихме и потретихме среща, но сега ми е кофти за виждане. Чакам леда да се разкара, не рискувам да излизам за сега никъде, заради крака си. Много си го кътам докато оздравее. Казаха, че след ден два започва затопляне, така, че която иска да се обажда и може да направим нЯщу евентуално.
НАСТИ Hug
И аз не си се радвам тази година. Такова чудо не ми се е случвало от години. Но пак повтарям, че заради крака си спрах и тренировки и страшно рядко излизам, още повече когато е такова заледено. И аз съм се окръглила, много прекрасно. И иЧ не сЪ АресФЪм rotfImao Но пък се радвам, че имам настроение и не съм здала багажерията.

# 574
Ей мЪ на!
Медузке, абсолютно същия пъзел ме измъчи преди три години  Shocked Когато го наредих го погледах час, прибрах го в кутията и след месец го изхвърлих, защото никой не го искаше. Голяма нерва, но и кеф е реденето на пъзел.
Днес явно ни е шибан ден на всички ( извинете  Embarassed). Скарах се с трима простаци-единия хвърли от балкона си торбичка с боклук, другия паркира до вратата на магазина, но поне ме послуша и се разкара след малко. Но последните..бяха двама яки цигани към двата метра, с кожени якета и без вратове и като им направих забележка се държаха арогантно и грубо. С което още повече ме подпалиха и накрая си изпросих "комплимента"- зло чудовище  Twisted Evil Ако бяха решили да ме ударят, щях да си остана залепена за стената.
Събрахме се доста варненки, но и аз съм да се съберем някъде след месец-поне след работа няма да ми е толкова тъмно, студено и 'лъзгаво  Grinning Само сряда почивам, ако не ме изгонят до 10-на дена де. Ще си премерим коремите  hahaha hahaha И аз като напълнявам-трупкам там.
Галерии и аз обожавам, моите ме загубиха в Созопол-хлътнах в една, а и имаше рисуван порцелан и приложно изкуство. Сетих се,че не съм сама чак след 45 минути  Laughing
Вени цял ден мълчи..дано всичко е наред  Praynig
Отивам малко да послушам музика, че не ми се иска да излея разхлопаните си нерви от днес у дома.

# 575
Делтичке,аз уж четох ту-там из темата,но не съм разбрала...какво се е случило с кракът ти?  Confused
Аз за среща питам по принцип дали сте мераклийки...то е ясно,че като му дойде кефа на времето тогава ще е.. Crazy  Laughing Мен само мисълта за седянка ми носи настроение,тъй че  Sunglasses И да си кажа ,че вечерно лейдис парти ми е на сърцето...е,не баш диско-миско (нещо дърта се чувствам за такова) , а хапка-пийка + лафче!  Hug
Иначе по повод килцата...аз съм ок със себе си,но ако се застоя още месец у дома ще има да се  сърдя на кантара! Crossing Arms
Айде,изпратих мъжо на фитнес,а аз съвсем здравословно отивам да подкарам салатката с ракийката!  Mr. Green
Лекичка да ви е! Hug

# 576
  • Varna
МИМИНЧЕ Hug
Аз, на кантарО не се сърдя, сърдя се на себе си. А кракът го нахендрих във края на ноември във една дупка и си набих големия пръст на десния крак. И от тогава ми почнаха мъките защото доФтурите сЪ изказваха различнУ и все грешнУ. Така мЪ омотаха, че ми се такова м....та. Накрая аз излязох права със моята диагноза, защото и друг път съм имала такова набиване на пръстите особенно като бях активен спортист. Обаче със тях не може да се спори. Те това е, не ми се говори повече, че достатъчно им надух главите на момичетата във темата.
Ти може и да ходиш на диско-миско ама менИ може и да ме изгонят кЪт мЪ видят Joy Ти на какви места обичаш да ходиш на хапка и пийка?
Само вечер ли обичаш да ходиш на Лейди-парти? Или тогава имаш възможност?

# 577
Делтичке,навсякъде обичам аз и по всяко време...ама възможностите друго повеляват...денем съм с ремаркенца и нямам мърдане... Crazy жив човек освен мъжо не помня от кога не съм виждала  Tired Ама като се пооправи околната среда мога и денем да щъкам по кафенета,макар и синовно придружена  Rolling Eyes
Айде,розовки и до утре! Hug

# 578

..добро утро smile3507

Ей, ама много пишете - няма изчитане  Mr. Green

Аз започнах работа - вече 2 дни съм в магазин за спортни стоки - жалко, че нямам нет и не мога да ви следя зорко  Mr. Green
Голямо стоене и никаква работа  Tired За цял ден 5-6 човека да влязат, а какво остава някой да купи нещо...

реших с новата работа да спра и цигарите - и 2 дни не пуша, но пък Мирото не прояви колегиалност  Crossing Arms към мен и сега е само на намаляне  Tired Вече бил на 10 на ден - голям праз!

Трябва да си измисля нещо да правя в магазина, че ще стана 100 кила - постоянно ми се яде и това бездействие..
Чакам идеи  Hug

прекрасен ден на всички ви  Heart Eyes

# 579
Добро утро Simple Smile
Пу едно кафенце и за мен Simple Smile Хайде, гълтам го набързо и изчезвам на работа.
Само да ви навестя и пожелая хубав ден! Hug

# 580
Добро утро и от мен Hug
Преди да си направя кафе и да ви изчета да си покажа нощното произведение Joy

# 581
Добро утро !  Hug
Тъпо и криво ми е днес ! Споделих ! Олекна ми.

Маргало, супер си !   bouquet Heart Eyes
Много са ти хубави творенията. В това последното се влюбих, много е красиво.  Heart Eyes

# 582
Добро утро !  Hug
Тъпо и криво ми е днес ! Споделих ! Олекна ми.

Маргало, супер си !   bouquet Heart Eyes
Много са ти хубави творенията. В това последното се влюбих, много е красиво.  Heart Eyes

Не си сама,споко spoko
Дай да помогнем ако можем,да кажем някоя глупост,да те разсмеем Hug

# 583
Офф, писна ми бе, момичета.
От сума ти време обикаляме и не може да намерим квартира. Вече не съм отачаяна, ами напрво супер отчаяна.
Намерим ли нещо прилично, или е скъпо, или е малко и не става. Отделно, че съм обиколила над 100 кочини.  ooooh!
Аз не искам супер лукс, но все пак нещо нормално за живот, а няма да ви обяснявам каква мизерия са тия квартири, дето гледам.
Сериозно ми писна !!!  ooooh!

# 584
Спокойно  hug
Ще намерите,там някъде е вашата квартира и ви чака.
Успокой се мацка...
М/у другото сестра ми имаха такъв проблем преди години,бяха се изнервили до краен предел,накрая наеха една за малко парички,но ужасна на вид.
Обаче се мобилизирахме и за седмица с подръчни средства я превърнахме в сладък дом.
Живеят си сега там и не им пука,хубаво им е и уютно!

Общи условия

Активация на акаунт