матура за третокласници...

• 3 880
  • 37
  •   1
Отговори
  • Sofia
за утре е определено да правят някаква матура по всички предмети последните два часа...много ме учуди това.На родит.среща класната не ни предупреди за подобно нещо,дори спомена че няма да имат срочни оценки 1-вия срок,макар да правиха много контролни и класни,дори и по 2-3дневно/незнам дали е редно/.Каква ще е тази матура,дали е само да се види нивото на децата... Thinking

# 1
  • София
Нещо вътрешно е това, решение на самото училище. Няма такова оценяване на национално ниво за третокласници. Peace А и дори да имаше , подобно на това за учениците в  горните класове (от 4 до 7 клас) по отделните предмети, то щеше да е в края на учебната година ,в отделен час по всеки предмет, едва  след приключване на целия учебен материал. Peace

# 2
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
При нас правиха такова нещо миналата седмица. И аз не разбрах точно като какво го таксуват- междуучилищно състезание, нещо вътрешно, матури или пък друго. Не получих от младежа много ясно обяснение какво е това, нито някакви условия или тестове, които са правили. Само разбрах, че е по много предмети наведнъж. Ще се поинтересувам тази седмица каква е идеята и защо на едни места се прави, а на други- не. Ако някой е в състояние да ни просветли, ще се радвам Hug

# 3
  • някъде ... тук ...
Това е НАЦИОНАЛН& … 51;АС.
Намерих го в сайта на Министерството.
И Радо обяснява по същия начин, както детето на bloomnicer, та се рових. Поне ми каза думите "Знам и Мога" Simple Smile
Утре ще се провежда и при тях.

# 4
  • София
Момичета, направо ви завиждам, че децата ви учат в училища, където има инициятива и воля да се провеждат такива мероприятия.
В "нашето" квартално училище нищо не провеждат. Ако искам детето ми да се изяви в някоя дисциплина търся друго училище, където да го запиша за да се яви

# 5
Не съм чувала за такова препитване newsm78.но ми се струва,че е интересно и поучително/даже и да не знае нещо,ще го научи/,не ми се струва и трудно. Laughing.

# 6
Аз на свой ред да изкажа абсолютната си изненада от подобно събитие.
При нас не съм чула за нещо подобно.
Звучи интересно, не знам дали лесно, но със сигурност изискващо умения, които нашия клас не е усвоил в учебните часове!
Моля ви, ако някой има условия, нека ги качи.

# 7
  • Sofia
Момичета, направо ви завиждам, че децата ви учат в училища, където има инициятива и воля да се провеждат такива мероприятия.
В "нашето" квартално училище нищо не провеждат. Ако искам детето ми да се изяви в някоя дисциплина търся друго училище, където да го запиша за да се яви
       У-щето ни е точно квартално...25ОУ в Лагера

# 8
  • София
Това е НАЦИОНАЛНО ИНТЕРДИСЦИПЛИНАРНО СЪСТЕЗАНИЕ „ЗНАМ И МОГА” ЗА УЧЕНИЦИ ОТ ІІІ КЛАС.
Намерих го в сайта на Министерството.
И Радо обяснява по същия начин, както детето на bloomnicer, та се рових. Поне ми каза думите "Знам и Мога" Simple Smile
Утре ще се провежда и при тях.
Eeeee, благодаря. От вчера ровя за да разбера какво всъщност ще се провежда.  Crazy
Дъщеря ми не можа да ми обясни като хората какво се очаква, само каза, че е състезание по всички предмети. Laughing

# 9
   Моят син се е записал за участие. В нашия град състезанието ще се проведе утре от 10 часа. Информация за задачите трудно ще получите преди това, тъй като условията са еднакви за цялата страна и файловете се отварят с парола. Директорите, в чиито училища състезанието се е провело преди 25-ти подписват декларация за поверителност. Дори оценяването при тях ще се проведе на 25-ти. Това, което знам е, че файлът със задачите е озаглавен " Улицата".
   Да успокоя притеснените, става дума за обикновено състезание, което се провежда за пръв път ( затова няма никаква информация по въпроса) и по никакъв начин не касае оценяването на децата в училище. От " нашия" клас за участие са се записали само 6 деца.

# 10
Дидева, мерси!
Проявих интерес към условията, не толкова заради състезателния характер на събитието, а просто да си "сверим часовника".
Сигурна съм, че щом е утре, ще успееш да набавиш условията  Simple Smile.
Успех на Макси!

# 11
Люлин, аз и сега ги имам, ама ми липсва паролата!  Joy Joy Joy
Благодаря! Макси е по математиката, но пък като е решил да се пробва няма да го спирам ( той, милият, каквото състезание има - не пропуска  Mr. Green)

# 12
Хайде да не ставаме нахални да търсим хакери.  Joy
Нашият випуск беше миналата седмица на ски училище от понеделник до четвъртък, а лично моя син в петък беше на държавно първенство по фехтовка.
С други думи, не вярвам някой от нашите третокласници да е в много голяма готовност утре да бъде изпитван по целия материал!  Simple Smile
Ако им пуснат състезанието ще бъде изненада голяма!
Поспортуваха децата, отдъхнаха си, аз съм доволна.

# 13
  • Русе
Относно състезанието - вчера ходихме на това състезание. Много инфо не получих но въпросите са били 12 от различни дисциплини. сега ще разпитам подробно.   
1. Въпроси по безопасност на движението -2бр
2. БЕЛ - 3 въпроса + малко разсъждение.
3. Математика - 3 в.
4. ЧО - 2 в.
5. ЧП - 2 в.
и още нещо не вече не го помним.......

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 21:01 от BOSS SAMORAI

# 14
Ние пък утре сме ваканция-дървена/падна малко сняг и.../,ако ще е във всички градове в един и същи ден,значи нашите деца ще го пропуснат newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт