матура за третокласници...

• 3 881
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мда, както разбирам, сега оценяването ще е основано и според преценката на преподавателя, а не само върху единствен верен отговор, който би трябвало да има.

# 31
Официално синът ми има две грешки по 0, 2 т. Един сгрешен препинателен знак и един пропуснат забранителен знак. Сега остава въпросът какъв, аджеба е максималният брой точки!  newsm78 Това зависи от задачата за името на улицата. Има десет реда, но както правилно отбеляза една госпожа някое дете би могло да напише няколко допълнителни имена и под редовете. А сега де!  newsm78 Моят третокласник е написал осем имена ( според него на най-горните не бива да се пише, защото в тетрадките не пишат на тях), от които са му зачели шест. Та си оставаме засега с радостта от първото място в училище.  Mr. Green

# 32
Браво на Макси! Май ще ходите на следващ кръг! Wink
При нас не вярвам да обявят резулатите.

# 33
Току-що ми се обадиха, че детето се класира за областния кръг. По последни сведения от МОМН са спуснали инструкция, че за максимален брой точки ще се зачитат 19, 5 ( поне така пише в блога на началните учители). Успех на всички останали дечица!   bouquet

# 34
Току-що ми се обадиха, че детето се класира за областния кръг. По последни сведения от МОМН са спуснали инструкция, че за максимален брой точки ще се зачитат 19, 5 ( поне така пише в блога на началните учители). Успех на всички останали дечица!   bouquet

Честито!   bouquet
Браво на момчето и на мама  Hug

# 35
dideva, поздравления и от мен!

И моята третокласничка се е класирала, но не са й казали колко точки има.
Нито какво следва оттук нататък.
Ще съм благодарна, ако някой сподели кога е следващият кръг.

# 36
   ucu, и ние сме така - пълно неведение. Казаха ми, че му зачитат 19, 5 точки, но както казах това е максималният брой според уж последните указания. Абе, като разбрахме, че се класира не сме и натискали за повече информация.  Laughing
   Следващият кръг е на 25. 02. ( четвъртък). Доколкото състезанието се провежда за пръв път, едва ли някой може да каже какво точно следва. Вероятно ще е нещо подобно на първия кръг, но по- сложно. Синът ми не се готвил специално за първия кръг, така ще е и за втория. На 26 февруари е решил да се пробва на математическата олимпиада и това му е приоритет, та набляга на задачите.  Mr. Green

# 37
Честито на децата!

При нас резултати още няма.
Би ми било любопитно да видя училищното класиране, но не вярвам да го направят.

А в нета едва ли някой ще качи резултатите на толкова много деца.

Общи условия

Активация на акаунт