матура за третокласници...

• 3 881
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
  • у дома
В някои от градовете е проведено в петък още...

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 22:09 от svetlaem

# 16
Каква матура #Crazy

# 17
  • София
По желание.  Laughing

# 18
  • Sofia
Ние пък утре сме ваканция-дървена/падна малко сняг и.../,ако ще е във всички градове в един и същи ден,значи нашите деца ще го пропуснат newsm78.
     не е в един и същ ден,по преценка на директор и учители....

# 19
Днес беше последната възможна дата за провеждане на училищния кръг на състезанието.  Peace

# 20
И нашите днес са имали, без предупреждение. Каза, че е било лесно.

# 21
  • София
И аз това го чувам за пръв път.  Shocked

# 22
И моичкият така каза. Естествено всичко си е направил без грешка, както казва след всяко състезание, пък после се оказва, че не е точно така. Само, дето не помни половината задачи. Joy Joy Joy 

# 23
  • София
Moята и тя звънна да каже, че е било лесно, което не й е попречило да си признае и за една правописна грешка в думата 'тротоар'. А дано да е само тя.  Laughing

# 24
дидева, а резултатите ще им ги кажат ли, ще правят ли поправка, нещо знаеш ли?

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 16:49 от Люлин

# 25
Е, каква поправка! Това е обикновено състезание. Виж, ако някоя госпожа е решила да го използва и за срочно оценяване... newsm78
На нашите уж щели да им кажат утре какво са направили, но те са само седем човека.

# 26
# 27
http://bglog.net/nachobrazovanie/36808
Линк и от мен, заедно с критериите за оценяване. Според домашната консултация на детето наистина всичко му е вярно, с изключение на един пропуснат препинателен знак ( 0,2 точки). Остава да видим каква ще е тежката дума на проверителите. От линка, който давам става ясно, че мненията относно провеждането и оценяването на това състезание съвсем не са еднозначни.  Peace

# 28
При нас не всичко е вярно, тази задача четвърта няма от къде да я знае. Безопасност на движението никога не са имали.
Да не е карал шофьорски курс?
Задачите за съобразителност и внимание са му верни, но има неща, които ме съмняват в математическите. Не си спомня точно какво е писал, а аз предполагам.
Както и да е, явно най-затруднени от това ще са учителите им.
Да попълнят протоколи за всяко дете.
Е, моя с будителите и революционерите се е справил, ама се басирам, че ако в нашия клас някой беше писал "Робин Худ", класната нямаше да му го признае!
Нито картинка със слънце и звезди плюс още неща.
Благодаря ви за линковете!   bouquet

Дидева,  Simple Smile, наздраве, тази картинка просто напомя за лятото, с надежда по-скоро да дойде следващото, брррр!

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 22:07 от Люлин

# 29
В нашето училище още от първи клас имат Безопасност на движението веднъж месечно в Час на класа. Мислех, че при всички е така. В интерес на истината за мен е по-добре да не се класира за областен кръг, защото трябва да се явява на 25. 02, а на 26-ти е олимпиадата по математика. Но всъщност това е без значение. Аз съм доволна, че без да знае какви са задачите и без да се е готвил, се е справил много добре.
Люлин, както лоча червено винце в момента, няма да ти казвам твоят аватар как ме привлича. Мирише ми на пушек от дървени въглища и в ушите ми звучи:" цър-пър-цър-пър..." ^^ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт