За малки и големи одежди плетем

• 63 615
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
1 ред: лицева - наметка - взета лицево бримка/без да я изплиташ/; това се повтаря до края на реда
2 ред: наметката и смъкнатата бримка изплиташ опаково, а лицевата от предния ред взимаш с наметка без да изплиташ

не ми се получава плетката отново... не разбирам къде бъркам
от едната страна стои на редчета но от другата прилича повече на пчелни килийки  Thinking
Аз плета английския ластик така: 1 бр. опакова, 1 бр взета опаково без да се изплита с намятка и така ги редувам до края на реда, от опаковата страна ги разменям - изплетената бримка, която е без намятка я взимам с намятка, а тази с намятката изплитам опаково.
Незнам дали ти обясних правилно. Пробвай и виж кой вариянт ще ти хареса.

# 121
Само да Ви подсетя, че днес е прИмоцията вторнишка тук. Heart Eyes

Много хубави прежди има! Споделете какво ще си поръчате.

Куинче, нещо много бързо свършват.  newsm78

# 122
  • София
За куките и обръчите...ми на мен ми се струват доста скъпи,а и честно казано нямам никакво затруднение при плетенето на дву,три-левови обръчи,освен дето кордата се навива понякога.Някой беше споделил,че след един два пуловера вече не ставали за нищо....Ми моите си стават,колко години си плета  на тях...Та ще си карам така Laughing

И аз мислех така... преди да опитам...

# 123
тъй е, аз съм в грешка, не са лицеви, а са опакови. Т.е. както jenipa го е написала. Явно с лицевите те подведох, та не ти се получи първия път.

# 124
  • Варна
Привет и от мен. Аз за първи път ви пиша. Английски ластик се плете  с опакови а не с
лицеви бримки - една опакова, следващата се намята.  На следващия ред изглеждащата като лицева се намята, а тази която е наметната се изплита опакова.

newsm10

Аз плета английския ластик така: 1 бр. опакова, 1 бр взета опаково без да се изплита с намятка и така ги редувам до края на реда, от опаковата страна ги разменям - изплетената бримка, която е без намятка я взимам с намятка, а тази с намятката изплитам опаково.
Незнам дали ти обясних правилно. Пробвай и виж кой вариянт ще ти хареса.

newsm10

тъй е, аз съм в грешка, не са лицеви, а са опакови.

ааааааааа,че аз взех да се замислям с тея лицевите бримки..... newsm78

# 125
здравейте мило може ли да ми изясниш как се сдобивате с тия прежди и на колко ще ми излезе  цялата процедура за 1 кг прежда

# 126
  • София
Раче, а на каква прежда се спря за този модел?

Тити, благодаря ти за комплимента. Но това не става само с равномерно плетене, преждата е от огромно значение. Аз имам претенции, че плета равно. Но, когато преждата е такава гладка и равномерна като тази синята. А с Орхидеята например, с която оплетох розовата жилетчица с късия ръкав за Маги, не изглежда така, защото има по-дебели и по-тънки участъци и просто няма как да изглеждат еднакви бримките.

Засега такъв ефект съм получавала само с Ализе Кашмира и с тази, Джинс.

# 127
Има ли далавера в комбинирана поръчка от турския сайт www.yarn-paradise.com?

# 128
здравейте мило може ли да ми изясниш как се сдобивате с тия прежди и на колко ще ми излезе  цялата процедура за 1 кг прежда

Мога Бехице, доставката е на пакет. А днес е прИмоцията, защото е вторник. Пакетът е 2,99$.
Регистрираш се, добавяш в кошницата, избираш БГ за страна получател. Доставката ти излиза автоматично.
За пример - сложих 1,200 кг.:

1200 gr. 3 Lot and 20 Items in your cart.                               SubTotal: $8.97

We will sent your items via Regular Registered Mail   Shipping: $16.70   

GRAND TOTAL: $25.67

Пристига за 4-5 работни дни. На плика пише GIFT. Вътре няма фактура, следователно няма мита и ДДСта.  Heart Eyes

Стейс, не мисля, че има. Няма отстъпки, защото всичко е на пакети. Шипинга се вдига точно от броя на пакетите. Освен ако не поръчаме 20 кила де.  Joy Знам ли?!

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 11:03 от big pufana

# 129
Днес си харесах много неща при турските прежди, но всичките са изчерпани вече. Яд ме е.

# 130
здравейте мило може ли да ми изясниш как се сдобивате с тия прежди и на колко ще ми излезе  цялата процедура за 1 кг прежда

Избираш си преждите, даваш "Add to cart" след това като отвориш "Мy cart" ти излиза цената на преждата заедно с доставката, но имай предвид, че можеш да избираш дали да ти ги доставят по обикновена поща или с DHL, като и от това зависи самата цена на доставката / по пощата - 11.8 $, с DHL - 33.8 $/. Можеш да платиш през Pay Pal, по телефона / с кредитна карта/, с Western Union или по банков път. Имай предвид, че можеш а поръчаш 400, 800 или 1200 гр прежда.

# 131
но в сайта има и седми4на промоция на мене ми е много лесно да го рас4ета на турски  а преждите са 4удесни

# 132
Бехице, седмичната прИмоция в случая е днешната. Само днес цените на пакет са толкова. Ако не им вярваш, виж ги довечера в 23 часа и пак ще си говорим.  Simple Smile Сайта поддържа и английски!

# 133
       Здравейте, момичета!
  Моля за помощта ви !Предстои ми да сключа брак , след 17 години съжителство , и искам да бъда с рокля на една кука.Търся модели със схеми , но не се справям добре . Ще ми изровите ли нещо?! Praynig

# 134
Стейс, не мисля, че има. Няма отстъпки, защото всичко е на пакети. Шипинга се вдига точно от броя на пакетите. Освен ако не поръчаме 20 кила де.  Joy Знам ли?!
Въпросът е пропорционално ли се вдига? Можеш ли да пресметнеш цената за доставка на 1 пакет и после на 3? Първата точно 1/3 ли е от втората или доста повече?

Общи условия

Активация на акаунт