За малки и големи одежди плетем

• 63 606
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • най-шареното място
Мерси Pufana!

Didia, Може би са усукани. Вземане от другия борд на бримката не помага ли?

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 19:24 от арт мама

# 196
  • София
Мериан, влюбена съм в пуловера на дъщеря ти!!!!!! И ръкавиците са чудесни! Но, много те моля, сподели с мен схемата, обяснението или фантазията по която си плела блузката.   bouquet  bouquet  bouquet

# 197
може и да има други но си правя проста сметка с калкулатора. долара сега е около 1,40. дне с на моята банка е 1,42. и прежда мохер ми излиза около 3,55лв/100гр. (това е цената на преждата + доставката разпределена на чилетата ).според мен е изгодно.  #Crazy всеки сам да си направи калкулация и колко му струва подобна прежда в магазина, от който най-често купува.

според брат ми в epay.co.uk имало също изгодни прежди,но трябвало търсене и ровене и наддаване или пък следене. но аз купувам на момента,ако имам пари.

Всъщност мислех на теб и май мернах още една две мами от Плевен, да ви предложа да си направим някой път кооперация. Разбира се ако успеем всички в един момент да имаме намерения за пазар на прежда. Определено се зарибих и аз! Peace Ще почета още да добия предства отстрани за заявката в този турски сайт и за доставката от по-опитните. Heart Eyes Рових един час из нета произволно и попадах все на английски, амеракански и канадски сайтове - цифрите им са уникални и освен това имат минимален лимит за заявка... Tired

готова съм за кооперация,дори и за поръчка от бг-сайтовете -александър и статекс,че аз не се навивам да си поръчам 2 вида прежди на един път.

# 198
  • в баира
Merian: Страхотен е пуловера!

# 199
Merian, прекрасни са и пуловера и ръкавиците. Поздравления и със здраве да ги носи манекенката!

# 200
  • София
Мерси Puhana!

Didia, Може би са усукани. Вземане от другия борд на бримката не помага ли?

Не са превити - просто идват с точно обратния наклон.
Ако бърка в другия... борд? на бримката ще ги направи превити, понеже ще вървят различно на останалите - и най- вече на посоката на увиването на горната бримка.

А как го правиш, без да смениш захвата... с кой пръст боравиш?..

# 201
Мериан, влюбена съм в пуловера на дъщеря ти!!!!!! И ръкавиците са чудесни! Но, много те моля, сподели с мен схемата, обяснението или фантазията по която си плела блузката.   bouquet  bouquet  bouquet

Ето от тук гледах http://club.osinka.ru/topic-64357

Момичета, благодаря на всички за хубавите думи  Hug

meggylo, и аз съм навита да се кооперираме.

# 202
  • най-шареното място
Насмятах се, поръчах, отивам на пързалката, довечера ще обясня за плетенето на "ръка"

# 203
  • Варна

тъкмо се чудих къде съм го виждала......... newsm78
страхотен е и на дъщеря ти й стои по-яко!!!!!!!!!

# 204
# 205
  • София

На вилка.
Виж в библиотеката - има как се прави, и линкове.

В осинката има теми.

# 206

meggylo, и аз съм навита да се кооперираме.

значи трите сме партия Wink

# 207
Merian - Страхотно е пуловерчето Hug
ililina - установих, че това шалче ми харесва изплетено от меланжирана  прежда. Едноцветно нещо не ми стоеше като шал, а така е много хубаво.

# 208
katiABV браво за шамонито потресаващо е omm  bouquet ... сънувам го
аз това си избрах дано някога да успея да го оплета 
от стенли си купих една прежда Голф тяхно пр-во - с 50% вълна мн. добре изглежда,, 25лв/кг нямало я в сайта препоръчаха ми я по телефона.

# 209
  • най-шареното място
Merian, страхотни са!!!

Kati, конеца обикновено е на показалеца ми и там си стои.
Може и по друг начин да се захване иначе.
Вече има вариации как ще изплиташ лицевите и опаковите.
В някои случай може да се наложи да изнесеш конеца отпред. Каквото и да плетеш обаче, конеца си върви все по един и същ начин. Няма промяна на захвата.

Общи условия

Активация на акаунт