За малки и големи одежди плетем

• 63 598
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Само да Ви подсетя, че днес е прИмоцията вторнишка тук. Heart Eyes

Много хубави прежди има! Споделете какво ще си поръчате.

Куинче, нещо много бързо свършват.  newsm78
Да ви питам всяка седмица ли има такава промоция на прежди в този сайт? А кооперирате ли се в поръчките?
Пясък честито ви! Ето тук има някакви модели на една кука, дано пък намериш нещо полезно - http://knitsi.ru/knitting/ladys_kr

# 136
Мацата, и аз само на 2мм куки съм плела Ярн Арт Джинс и ми се получава чудесно. Много ми харесва, че после не се отпуска много и е много мекичка, и съхне доста по-бързо от 100% памуковите плетива.

А за обръчите на Addi - след като ги открих започнах да ми харесва да плета на 2 куки  Mr. Green . Много по-лесно се плете, много по-лесно. И скоро открих, че  Milward на Coats предлагат комплекти за плетене на 5 куки, които са по-скъпи от обикновените, но също са много по-лесни за използване от турските, които имам. Наистина се чувстваш като повелителка на плетивото, а не се бориш за надмощие /както някой сполучливо бе описал по-горе/.

# 137

ааааааааа,че аз взех да се замислям с тея лицевите бримки..... newsm78

Зависи как плетеш и как се взима лицевата бримка.Аз не плета на врат и когато плета английски ластик си го плета само с лицеви - една лицева,една наметка с прехвърлена лицева,втория ред - лицевата с наметката се изплита като лицева , а другата лицева се прехвърля с наметка и си се получава.И ми е по-лесно само с лицеви.

# 138
      Здравейте, момичета!
  Моля за помощта ви !Предстои ми да сключа брак , след 17 години съжителство , и искам да бъда с рокля на една кука.Търся модели със схеми , но не се справям добре . Ще ми изровите ли нещо?! Praynig

След малко ще ти пусна един линк на руски само за сватбени рокли  Peace

# 139
Въпросът е пропорционално ли се вдига? Можеш ли да пресметнеш цената за доставка на 1 пакет и после на 3? Първата точно 1/3 ли е от втората или доста повече?

Стейс, за един пакет е 6,90$. За два 11,80$. За три - 16,70$. Четири 21,60 $.

# 140
      Здравейте, момичета!
  Моля за помощта ви !Предстои ми да сключа брак , след 17 години съжителство , и искам да бъда с рокля на една кука.Търся модели със схеми , но не се справям добре . Ще ми изровите ли нещо?! Praynig

Разгледай тази тема на осинките, можеш да си намериш нещо подходящо, видях, че има и булчински чантички

http://club.osinka.ru/topic-13922

# 141
Да ви питам всяка седмица ли има такава промоция на прежди в този сайт? А кооперирате ли се в поръчките?

Да, всяка седмица във вторник. Не се кооперираме.

По Нова година имаше големи намаления! Продължиха до 05/01/2010. Simple Smile

# 142
За куките и обръчите...ми на мен ми се струват доста скъпи,а и честно казано нямам никакво затруднение при плетенето на дву,три-левови обръчи,освен дето кордата се навива понякога.Някой беше споделил,че след един два пуловера вече не ставали за нищо....Ми моите си стават,колко години си плета  на тях...Та ще си карам така Laughing

И аз мислех така... преди да опитам...

Оф,почти ме навихте и аз да пробвам!Ама дали мога да ги намеря някъде в Пловдив тези  Addi...

# 143
Има далавера от кооперацията, значи. Спестяват се 6 долара, ако 1 човек поръча 4 пакета наведнъж вместо 4 човека да си поръчат по 1 пакет.

# 144
  • на брега на реката
      Здравейте, момичета!

Ето тук  са събрани , но са само три странички. Ако намериш още сподели, ги защото и аз търся.         http://club.osinka.ru/topic-70403

# 145
  • най-шареното място
И аз си харесах няколко прежди, но се чудя как стои въпроса с мистницата и ДДС-то - съответно гишета и такси... Някой получвал ли е тази календарна година и как беше?
Ако има проблеми с митници е по-добре DHL,  но е е доста по-скъпо.

# 146
Артмами, не ме четеш.

На плика пише GIFT. Вътре няма фактура, следователно няма мита и ДДСта.  Heart Eyes

Поръчвай си смело!

# 147
Привет! За английския ластик - и аз го плета с лицеви, според мен става доста добре. Имам  въпрос - как се снаждат части, без да личи - напр. горе на рамото не искам да има ръб, но не мога да се справя. Намерих една китайска схема в библиотеката, но не става. Ако може нещо с видео Praynig

# 148
  • най-шареното място
Прочетох Simple Smile
Но това, че  е "gift", не значи, че няма обявена стойност, което обикновено не се заобикаля и че митничарите не я ползват... или си я измислят...
За съжаление има промяна от януари и ме интересува как на практика стават нещата тази година.

# 149
http://crochet.ucoz.ru/photo/24 Ето още сватбени, но без описание. Simple Smile

Най-евтино ще излезе ако някой направи поръчка за прежда в Турция, щото доставката за един пакет там е 3 долара и за всеки отгоре по още 50 цента и после ги прати с колет до БГ. Макар, че вече онлайн поръчките ще се получават само в пощите и няма да се плаща митническа такса.

Общи условия

Активация на акаунт