Колко време съвместно съжителство ?

• 5 696
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
Решихме да се оженим на четвъртия месец, не бяхме живели заедно, но докато стигнахме до сватбата, живяхме у нас около година.
Битовизмите са проблем, който може да бъде разрешен с малко усилия и от двете страни.
Виж, ако липсва желание за усилия, това вече е по-големият проблем според мен.

# 31
Бяхме гаджета 1 година преди да се оженим. Преместих се при него вечерта след сватбата. След това исках да поживеем малко сами и да си довърша образованието, после се появи първото дете.

# 32
ние живяхме заедно 5г преди брака , всъщност така се случи че за да сме заедно  веднаха трябваше да заживеем под един покрив , никога не сме излизали на среща както се казва т.е. да имаме оговорка , да ме забере или да се срещнем някъде . Rolling Eyes
след 5г той заяви че вече по право му се полагам и иска дете от мен и брак , даже не ми предложи т.е да ме попита искаш ли да се омъжиш за мен  Grinning
и сега след още 5г брак  изводите които си извадих са че нещата стават различни след това , едно е луди млади безгрижни , без дете друго е след това  напр. лошите качества които той е имал и не му се е отдавало случай да ти прояви с пълна пара или ги е подтискал сега не е така
да битовизми има навсякъде но дори да живееш заедно с някой  добре години преди брака не е гаранция че и след това ще е така поради простия факт че живота'' качва ''и ''сваля'' и много външни фактори влияят и се случват какви ли не неща

# 33
Винаги в съвместното съжителство има битовизми-няма значение дали  има брак .Аз съм от малкото жени които са против брака,никога не ми е било мечта да се видя като булка(за разлика от повечето момичета).
Живееме заедно от 2г,но сме гаджета от 7. Решихме да имаме дете и той купи хубав,голям апартамент където да живееме.Съжителство със свекъри или други роднини не бих понесла. Самата аз като навърших 18 се отделих да живея сама.Доста самостоятелен човек съм и не обичам да ми нарушават територията. А като заживяхме с него не е мало проблеми защото ние вече доста добре се познавахме. Е,само не го бях виждала как си реже ноктите на краката  и как се бръсне  Laughing

# 34
Гласувах с Повече от година. Три години живяхме заедно, докато се решим, по-скоро докато той се реши. Аз бях съгласна още от самото начало да се оженим, ех живот, големи вълнения бяха  Mr. Green

# 35
Не сме живяли заедно преди да решим, че искаме да остареем заедно. Решихме, събрахме се и така вече 21 години. Бяхме гаджета 5 месеца преди да се съберем да живеем заедно.

# 36
Заживяхме заедно от втората среща Laughing, оженихме се десет месеца след това.

# 37
  • София
Решихме да заживеем заедно още 2-3 месеца след като се сгаджосахме, заживяхме реално 3 месеца, след като решихме. Оженихме се точно 1 г. след като заживяхме заедно.

Но истината е, че реших да живеем заедно тогава, когато бях вече сигурна, че сме един за друг. Бракът след това беше формалност, макар че не е бил предизвикан от форсмажорни обстоятелства като бременност, например. Просто и двамата сме консерви.

# 38
  • В градината...
Оженихме се и тогава.

# 39
Живяхме заедно повече от 2 години след което се оженихме...... family4

# 40
6 месеца  Simple Smile

# 41
За мен ключовият момент в отношенията ни беше когато заживяхме заедно. Дотогава връзката ни беше предимно от дистанция, бяхме се виждали "на живо" не повече от 10 пъти. Усещането, че с този човек мога да живея, го имах от самото начало и за щастие нямаше лоши изненади когато решихме да опитаме и на практика. Никога не сме се карали за битовизми. Просто и двамата сме много гъвкави и толерантни по характер, никой от нас нямаше бетонирана в главата си идея, какъв точно трябва да е животът ни заедно, кой какво трябва да прави и какво няма да позволи. Нещата някак си се балансираха от само себе си. За мен това е проверката - липса на егоизъм и от двете страни, не е ли така, колкото и години да се прекарат заедно, гаранция за нормално съжителство просто няма.
Гласувах за повече от година просто защото ние се оженихме след две години. Сватбата обаче, абсолютно нищо не промени при нас. Всъщност го направихме главно за да си спестим губенето на време и бюрократичните гаври всеки път, когато ми изтичаше визата.

# 42
Когато решихме, че ще се женим тогава и заживяхме заедно. Преди това бяхме гаджета 7-8 месеца. Живяхме под един покрив 4 месеца преди официално да подпишем.

# 43
  • Бургас/София
Живяхме заедно 3 години преди да сключим брак. Преди това всеки си имаше друга връзка и известно време бяхме любовници. Прекратихме едновременно другите си връзки (с разлика от близо месец), след което той се пренесе при мен.

# 44
0 дни съм живяла с мъжа си преди да се оженим.
чудесно се адаптирахме един към друг, никакви проблеми и нужди от проби...

Общи условия

Активация на акаунт