Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 96

• 81 981
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Fior това всъщност тортата ли е или покритието - ако е покритието вероятно е рисувано отгоре но ако е тортата нямам никаква идея как са го постигнали - много интересна технология ще е.

Ефекта е вътре,според мен няма покритие,а са платки само.Тази шарения как се постига ми е любопитно newsm78

Fior, потърси информация как се работи с Фимо. Там се постигат такива ефекти. Нареждат се фитили па различен начин, и като се отреже на филийки се получава. При фомото има и клипчета

# 16
-вместо запис.
Това е фрагмент от последната ми торта. Пускам само толкова, защото другото не става за показване. Беше халба с бира. Изрисувах старателно емблемата и  надписа, и като "налях бирата" Simple Smile пяната като се разтече... и право през красотите, не ги пощади.
Но именника, фен на тази бира си я позна и се изкефи. Беше за подарък.
Сиси, силно ме впечатли тортата ти, и цветовете и отпечатъка и букета!

# 17
  • София
Вместо запис, да сложа линка към новата ни СЕМИНАРНА ТЕМА

# 18
Вторааааа, не мога да повярвам, никога не се е случвало.

Пепи   bouquet  bouquet

Искам да ви питам, витите блатове на Димитрина дали старат за обикновена торта, в смисъл хоризонтална? И сиропирате ли когато правите Вита торта?

Да ти кажа, аз от както намерих сайта на Димитрана и нейните блатове, от тогава само тях правя. Вита или обикновена торта все стават. А като се сиропират се надуват оЩе повече. И витата торта задължително я сиропирам, става по вкусна.

# 19
radinna благодаря ти,  bouquetНе ми е познато това фимо,но така и си мислех,че става подреждането долу-горе,но си е доста игра.

# 20
Момичета здравейте!  bouquet

Отдавна не съм писала, но ми беше  много напрегнато последните 2 месеца.Много се радвам,че има доста нови момичета, които тепърва откриват тази краста  newsm62 -тортоправенето.Видях толкова красиви торти и толкова изкушителни - не мога да не отбележа тирамисуто на Румя,направо лигите ми изтекоха.
Тъй като не мога да изброя всички,ще коментирам само от тази страничка-sunny-n;Иринка ,много апетитни торти!
Ивейн-моля те покажи цялата торта, това което си показала изглежда доста реалистично и емблемата и пяната-Страхотно е!
И аз потворих малко през това време,но определено когато не съм в душевен мир, тортите не ми се получават.Ако искате да ги погледнете това са:http://kostovi.snimka.bg/cooking/moite-torti2-23-03-09-23-03-2010.359957.16075963

# 21
  • София
Здравейте отново от мене    Simple Smile
Благодаря на всички за изказаните мнения.
Van444eto, недей така моля ти се - направо се изчервих. А имам още много за учене. Да, надписа с гелчетата е на Швартау, също така и боите са на същата фирма. С този надпис стана мазало, защото се оказа че цветовете, които имам не пасват на тези на тортата, та се опитах да замажа нещата. За съжаление нямам възможност да обикалям за бои и намерих тези в един квартален магазин "Фамилия" - направо не можах да повярвам.
Честит рожден ден на мъжа ти! Да е жив и здрав и да те слуша!
Iskrone, благодаря за съвета. Ще го имам предвид за следващите торти.
Sisi7510, Пепи, не знам защо бях останала с впечатлението, че се слага съвсем тънък слой маслен крем и оттам опеределено идва проблемът със заглаждането и бабуните. Следващия път ще е повече и ще видим, какво ще се получи, дали ще се справя по-добре.
А за връзки изобщо не съм се замисляла  newsm78. За мене си беше направо постижение, че успях да направя обувките.
Благодаря ви още веднъж  Hug и отивам да пека блатове.   chef
Лек ден и спорна седмица на всички вас   bouquet

# 22
ЗАПИС И ОТ МЕН!
Скоро ще ви показвам и аз неща...

# 23
  • Габрово
Здравейте, момичета!
Искам да се снабдя с комплекта за цветя на Wilton. Само в София в магазина на ул. Кадемлия 6 ли го има или мога да го намеря и на друго място? Все още ли е на такава  цена (мисля, че беше около 75 лв., ако не се лъжа newsm78)?
Надявам се, че върши хубава работа.

# 24
Записвам се, за да ви спамя, че няма кой друг  Twisted Evil

Пепи   bouquet

Фиорче, и аз съм на мнението, че това са редени платки ли, фитилчета ли, но със сигурност нещо е редено и при рязането се получава този ефект  Peace

# 25
Ванчееееее, кво каза рожденника? Доволен ли остана от червея?

Ай-Ай добре дошла. Много са ти хубави тортичките. Дано да се оправиш по-бързо.

Здравейте, момичета!
Искам да се снабдя с комплекта за цветя на Wilton. Само в София в магазина на ул. Кадемлия 6 ли го има или мога да го намеря и на друго място?

Гали, на Кадемлия са безумни цените. Можеш да си го поръчаш от сайтовете за доставка (виж в библиотеката), от amazon.co.uk или от ebay също. За София друго място не знам.

Новото състезание започнааа: Темата е Св. Валетин

подробности http://cakecentral.com/contests/161/valentines-day-cake-contest-3

# 26
  • Vaudreuil Canada
Новото състезание започнааа: Темата е Св. Валетин

подробности http://cakecentral.com/contests/161/valentines-day-cake-contest-3

Много благодатна тема - доста торти на момичета от темата могат да скокнат в състезанието Simple Smile Който качва торта да не се спотайва ами да дава линк да гласуваме!

# 27
Само да се запиша в новата тема...иначе аз вчера имах едно питане,ама нали сам завеяна и си питах в старата тема. После ще ви покажа несполучливия ми опит да направя торта кола. Благодаря на Патриани, която все пак ми даде насоки, които ще мога да използвам в някоя следваща торта.

# 28
Ай-ай, заповядай, но не се гордея особено  Embarassed
Страхотен ти е дантеления свещник-торта, останаха ми очите в него! От какво е? Как го сглоби? Колко време съхна? Много неща си натворила! Голямо браво!

# 29
  • София
Ивейн, каква беше тортата като форма? Личи си, че си си поиграла по логото, но от какво е тази пяна, че размазва надписа?

ай-ай, пуховското пънче е толкова кукленско - особено рисунъкът по кората. Хареса ми и шприцованто дърво!

Общи условия

Активация на акаунт