Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 96

• 81 990
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря ви много, разбрах  Hug Имам и фолио, имам и шишчета, и сламки. А после при рязането как се процедира при това положение?  Embarassed Thinking

# 736
  • Пловдив
Благодаря ви много, разбрах  Hug Имам и фолио, имам и шишчета, и сламки. А после при рязането как се процедира при това положение?  Embarassed Thinking

При рязане на горният етаж ще опреш в картона (той служи за подложка) След като го нарежете, махаш картона и минаваш към рязане на долният етаж

# 737
 Heart Eyes Hug
Мерси много, впускам се, ако стане нещо за показване, ще ви се похваля  Blush

# 738
Блонди ето тук се вижда как пъхат шишчета за подпори  
http://www.youtube.com/watch?v=E7xY3MYGHBM&feature=related

аз слагам сламка и вътре в сламката слагам дървено шишче

# 739
  • София/Сливен
Ако не са много здраво закрепени двата етажа един за друг, може да се свали горния етаж в друг поднос заедно с подложката си и да се режат като 2 отделни торти.

# 740
М_е_г_и все се каня да ти благодаря за инфото за продуктите на Швартау във Фантастикото в Мл-4. Преслушах ги в събота когато излезнахме на разходка с бебето и каката, нооо.... Как можа и линк към страницата да сложиш? Ами там има толкова много неща дето тука ги няма ... Сега се чудя как да обяснявам на брат ми, че трябва да си напълни куфара с неща, които той смята за излишни и ненужни  Crazy  А пък марципана, мъжът ми си го хапна по норматив, защото това е едно от любимите му  Laughing

# 741
  • София/Сливен
Ами по времето когато тази тема се зараждаше, беше ценна всякаква информация какво, къде и по колко може да се намери. Оттогава ми е останал навика като видя някъде нещо ново за мен, веднага да го споделя.
А пък винаги запомням марката и проверявам в Интернет, за да знам какви са тези неща и какво качество да очаквам.

# 742
  • Vaudreuil Canada
Panadila уникални рози - жълтата ми е фаворит като цвят, но всичките са пипнати до последното листенце - БРАВО!!!

# 743
_Пепи_ ЧРД на татенцето, да ти е жив и здрав!!! А тортата е много изпипана. Peace

МИШЕЛ звънни им по телефона, те ще те ориентират. Peace

Намерих го  Peace
Благодаря!

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 15:36 от МИШЕЛ

# 744
  • Пловдив
Момичета, заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт