Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 96

• 81 988
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас/Пз
Валерия и аз искам да видя клипчето!

Ванче, бре , къде ще ги съхраняваш тези 6 броя торти, то у вас колко хладилника има! Да кажа за Медовика - стана  Peace

# 706
Антоан 2006, Стаси 76, Шемет, Дарлика много благодаря за подкрепата и милите думи!

Мi6a, страхотна тортияка! Много сладурски меяета!
Аntoan 2006, много забавна количка, много хубаво сърце!
Shemet, страшно нежна и стилна торта!!!
Raya, просто нямам думи за твоите торти!
Краси. Мира, готини тортички.Влюбените зайчета ми е фаворит!
Kali, много нежни къпкейкяета!
Patriyani, много забавна тортичка с добре изпипзни герои!
Дарлика, невероятно сладурски къпкейкчета!

# 707
  • Sofia
Ето за всички, които го пожелаха, баш действието се развива на 2- рата минута: http://www.youtube.com/watch?v=NHG_RvjNUQI

# 708
  • Plovdiv->Toronto
Ейй, страшна работа е тука, много красоти, не мога да ги изброя, всички са един път  Crazy!
Особено Изабелата  Joy ...

Ето моята валентинска торта-фонтанче, правеха ми се пеперуди и вода, е поиграх си  Grinning. Ще се опитам пак да направя вода някой път, исках да е като дъно на басейн, но белите нишки трябва да са по-тънки  Mr. Green ...

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 01:53 от eli_c

# 709
Големи красоти сте сътворили,момичета!Нямам думи......    bouquet Позволете да ви се похваля с първата си торта,покрита с руска мастика 2. Имаше много фалове с това покритие-много се чупеше при точенето и покриването,но мисля,че за първа торта е добре.  Embarassed

# 710
пускам си тортата и отивам да отмарям

# 711
тези сърчица готови ли са или ти си ги правила, ако е така перличките с какво се постигат.

Сърцата си ги правих с формичка за сладки, но вътрешната част на формичката - доста по-малка е. Пърличките се купуват готови, има ги във всеки магазин, мисля захарни перлички се водят.
Украсявам си секцията със украски за разни торти. 5 броя за събота и 1 за петък.
Алююю, да не би да приготвяш торта за мъжо ми, че и той има РД  в събота, па да не ми е казал, а?  boo Или чавка му е изпила ума, ама не е толкоз дърт...
Стискам палци да се справиш и да ти стигне времето.

ай че днес много спам напраих, скривам се

# 712
 smile3501 поздравления момичета, пак сте изпълнили темата с невероятни красоти.
- Tова тук е моята пародия на торта. Не се смейте на стрелата на Амур. Горката не издържа и клюмна ...  А тази беШе като репетиция на кремове и т.н.

# 713
  • гр.София
И аз така - мятам Ви набързо една снимка на нашата трюфелка с много бонбонки - утре с кафенцето ще снимам и парче - само се чудя как ще я режем, ама така си  я искаше детенце. Благодарим за страхотната рецепта  bouquet

# 714
  • гр.София
Хубава си е тортичката - хич не се и забелязва - другия път подпорка на стреличката   Wink

# 715
  • Vaudreuil Canada
Понеже доста често се спряга въпроса за броя парчета в различните форми и размери торти ето нещо за справка - на английски е но мисля че няма да е проблем да се разбере от всички - за справка 1 инч е приблизително 2.5 см.

http://cakesbybing.com/info.html

Интересното е че парти-тортите и сватбените торти се третират по различен начин парчето тъй че внимавайте коя таблица гледате  Wink

Ели пак чудесна торта си показала - от какво са пеперудите? а водата?
щастлива и влюбена слончето моделирано ли е - ако да браво за страхотната работа.
FRESA страхотна кошница.
Иринка - много сладурска торта.
bicho malo развесели ме с историята за стрелата - иначе хич нямаше да забележа Simple Smile другия път наистина и бодни някоя подпорка.
dilu много апетитни трюфелчета
patriyani стратохно изпълнение отново - и интересно предупреждение си получила ... май има връзка с предната ти торта  Wink
Дарилка тия къпкейкчета са прелестни - чудесна украса и страхотно се връзва с хартиените купички.
Ванче оцелявай с тия торти че имаш семинар да организираш ...

# 716
Здравейте,най-накрая съм готова с моята прословута кола... Rolling EyesПърво да благодаря на всички,които ми помагаха тук и на ЛС.Патрияни,Фреса,Сиси,Ани,Дими...ох,ще изпусна някой..Благодаря ви.  bouquet Сега да разкажа малко..Моята работа стана като историята на Микеланджело,който в продължение на 1 месец всяка сутрин ставал,отивал до един скален къс и го съзерцавал докато паднела нощта.Като го питали какво прави,той отговарял-РАБОТЯ.И накрая от този камък излязла прословутата статуя на Давид. newsm78 Та така направих и аз,почти месец мисля,сънувам,гледам...е,накрая не излезе нещо като Давид,но аз съм си доволна.Изводът за мен е ,че не трябва толкова да мисля и да се изтощавам емоционално,а повече да действам... Mr. GreenОчаквах да имам големи проблеми с покриването на тази форма,но нищо такова не се случи.Вътре е пандишпан и ганаш,който за първи път се разби просто идеално.Ванче,ми то много хубаво се работело с това шоколадово тесто,бе...Покритието е ММФ и ШТ.Тъмните детайли са от черно ШТ,много го харесах,за първи път правя.Жалко,че не мога да го ползвам за покритие на цяла торта,щото май рядко правя кафява торта...А пък колко изядох.....Направя една гума,три в устата ми... Laughing  Но бялото ШТ на мен доста ми кондензира,не знам защо,само като  извадя тортата от хладилника и росата отгоре избива.С ММФ не е така.Та дойдоха хората да си вземат тортата,детето много я хареса,майката ми е дружка отскоро и вика колко ти дължа.Взех им 20 евро само за материалите и куклата,така им бях казала,а и това ми е първата поръчка...Толкова бях изморена вече,че даже кафе не им предложих и мамата като каза за 3-ти път "ама сметни си и труда" и аз и викам.Ами искаш ли тогава да ти умножа цената по 3. Доста бързо си заминаха... Mr. Green От много време не съм се изморявала така психически.Никой не може да го плати тоя труд..Направо се разпльосках на дивана и ...заспах.Олеле,много дълъг пост стана,извинявам се,ама исках да се излея. Rolling EyesЕто ви тортата,даже ще пусна с щастливата собственичка на колата,утре ще махна снимката,щото не съм питала мамата,да не би нещо да не и хареса идеята... newsm78 Лека нощ на всички,утре ще чета назад  да ви разгледам тортичките...

Не знам как е станала на вкус,щото до тая вечер,малката още не е дала да я разрежат...Мисля,че ще имам пак проблем при сиропирането,не мога да го улуча и това е.

# 717
  • Vaudreuil Canada
Аз докато ви изкоментирам и iskrone пуснала една розова красота - браво за тортата - супер е станала - вероятно няма и да разберат как е на вкус Simple Smile спокойно можеше и от гипс да я направиш.

Голям спам му дръпнах и аз ама то щото имам торта за предизвикателство да правя и се помайвам... пак ще е в последния момент.

# 718
  • Plovdiv->Toronto
Шеметка, пепрудите са гъмпейст, водата е ММФ на клечка с намазан отгоре син пайпинг гел и глюкоза  Laughing ...
Леле, тази рожденичка е точно като тортата барби  Grinning !

# 719
  • Vaudreuil Canada
Ели страхотни си ги направила пеперудите - дай някой по-близка снимка да ги разглеждаме под лупа - чудни са.

Общи условия

Активация на акаунт