Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 96

• 81 977
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте Първо да ви похваля за страхотните тори, които правите.
 Прочетох за семинара и реших да се включа към вашата партия, ако приемате нови готвачки. Аз от 1-2 месеца ви чета и успях да си направя първите си торти,а вече и много се запалих. Аз досега и кекс не бях правила,но всичко сте обяснили много хубаво и много научих, и за което много ви благодаря.
Ето и торти

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 21:38 от Zvezditza Uranova

# 31
Цитат
Който качва торта да не се спотайва ами да дава линк да гласуваме!

Аз сложих едно сърце,което е романтично колкото е нужно на темата.Ако някой иска да ме подкрепи-ето линк.

http://cakecentral.com/modules.php?name=gallery&file=display … e&pid=1566469

# 32
  • София
Zvezditza Uranova, страхотно си се справила като начало, разпознавам Мечо Пух, Флинстоун и Доналд.

# 33
Антоан няма ги звездичките ,не успях да гласувам

Ванче много интересна  изненада си приготвила на съпруга си

Ивейн ,незнам какво не й харесваш на тортата много е хубава,емблемата как я направи

Иринка браво на теб,радвай се на възнаграждението

ai-ai разгледах ти тортите ,много са хубави ,щъркела от какво е направен,бутилката с уиски също е много изпипана

Zvezditza Uranova  добре дошла при нас ,доста си се потрудила ,много фигурки има на тортичките

# 34
Здравейте момичета,
Набързо да ви питам... Днес си взех едни бои на прах в малки кръгли кутийки (колкото руж примерно) Сред боите има и такива, които придават перлен ефект. Само че, на кутийката не пише абсолютно нищо, дори име нямат..(взех ги от Кадемлия)
Та въпроса ми е как се боядисва с тях? Погледнах в библиотеката, обяснено е, но не пише какво количество боя се разтваря с 2-3 капки вода. А перлените и другите по еднакъв начин ли се ползват при оцветяването? Също да питам, броката как се поръсва върху тортата? Направо или си има някаква технология?
Благодаря ви предварително Hug

# 35
Фигурките не само са много, но са и направени мешано от различни теста, от руска мастика, от марципан Варна, млечен, шоколад и т.н. но имам въпрос много са твърди тези фигурки, как се ядат?
tanche512 Аз лично не бих ползвала такива боички за торта за бебе, минало ли е през български ръце 100% са го развалили, може и боя за обувки или за коса да са сложили вътре. Мен поне ме е шубе, трябва да има производител и какви Е-та е бутал вътре и как се ползва, не че тогава има гаранция.

# 36
  • Vaudreuil Canada
Кари гласуването започва от 17-ти февруари. Ако не се отплесна на някъде може да пусна едно напомнящо включване с линковете.

# 37
tanche512 Аз лично не бих ползвала такива боички за торта за бебе, минало ли е през български ръце 100% са го развалили, може и боя за обувки или за коса да са сложили вътре. Мен поне ме е шубе, трябва да има производител и какви Е-та е бутал вътре и как се ползва, не че тогава има гаранция.
Звездица, не са специало за бебешката торта, до нея има мнооооого време, тренировки и най-вероятно съсипани продукти понякога, но и без това не може Mr. Green Иначе, що се отнася до качеството, не мисля, че са лоши, поне доколкото съм чела отзиви Rolling Eyes, пък и изглеждат добре Wink. А и си бях взела пак от там течна бежова и е много добра Rolling Eyes

# 38
  • Plovdiv->Toronto
Тези бои може и да са дъстове, точно като руж се използват със суха четка, за преливане на цветове. Снимай бурканчето и момичетата дето пазаруват оттам може да ти кажат. Ама ти не ги ли пита какво ти продават точно, не че не могат да излъжат, ама все пак  Grinning?

# 39
Момичета, ето да ви покажа колко зле се справих с тортата кола снощи Sad Такова желание и търпение вложих, ама резултата си е направо трагичен. Надиавам се поне следващия път да е по-добре.

# 40
Аз си признавам, че само картинки гледам напоследък нещо хич не съм на тортена вълна за съжаление. Гледам страшно много нови момичета има...просто не успявам да ви следя, а и Гунди вече не пише...чувствам се ощетена някакси  hahaha Mr. Green .

Аз се мъчих над една торта миналата седмица, но нещо малко нанагорно ми дойде този подвиг и не ми се получиха много-много нещата, темата не ми беше особено вдъхновяваща, а и такъв мързел ме беше налегнал, че нямаше накъде повече  hahaha .
Поръчката беше за торта, която да съчетава армейска и полицейска тематика, това успях да измисля
Пускам го само като запис, хич не се хабете да коментирате  Wink .

Прочетох едни червени букви за Св. Валентинския конкурс в КС. Аз отдавна го чакам и ако някой ме светне как да си прехвърля вече качени в моя профил снимки в албума на конкурса може и да пусна някоя моя торта. Преди имаше тази опция сега не я виждам  newsm78 . Казват, че мозъкът на жената намалява с 3 до 5% през бременността...дали не са имали предвид 30 до 50 %  Laughing ?

# 41
  • Plovdiv->Toronto
По-скоро второто, ма нема да се пуашиш, после поне половината се връща  Laughing ...
Нивото не естрогена се качвало 200 пъти и замъглявало мозъка буквално Twisted Evil, като се разсее мъглата си спомняш някои неща  Peace ...
Но това е наистина забутано, и аз го търсих скоро, ето :
http://cakecentral.com/contests/how-to-enter
Мечетата ли ще пратиш ? Grinning

# 42
Мерси Ели, златна си. Колебая се м/у мечетата и триетажната топси/търви за сватбата ни, но утре ще го мисля, че сега мозъкът ми (останалите 50-ина процента от него) дава на късо  Laughing

# 43
Добро утро момичета Grinning
Ели, ами като попитах там за боите ми казаха, че се разреждат с  малко алкохол. Но тези перлените докато ги купувах, си мислех, че са на същият принцип, но чак после се усетих, че забравих да си попитам все пак, може пък да са на друг Rolling Eyes newsm78
Иначе ето ги, това са

# 44
  • София
записвам се

Общи условия

Активация на акаунт