Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 96

• 81 989
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Габрово
Краси.мира, изобщо не си скучала тези дни. Много хубави тортички. Страшно ми хареса идеята със судокуто. Да знаеш, че ще ти открадна идеята някой ден.
Рая, това менче наистина ли е истинско?!

# 676
  • Linz
Благодаря ви, ще търся. С розово и бяло правих- пак става розово, но малко по-бледо. А чисто бели още не съм виждала.

# 677
antoan2006 страхотна комбинация на червено и жълто се е получило на тортата-сърце, а за дупетата нямам думи Peace
violetblue ще я изям тая сладурка Изабела, на човек да му се прииска още едно.
shemet_neveroiaten много стилно сърце, какво е покритието?
petia_tag ЧРД на детенцето, да ти е живо и здраво!!! Фигурките са много сладки!
raya_рая разкош! И двете са изпипани до съвършенство, а за менчето нямам думи-като истинско е.
miravarna много нежна торта.
краси.мира много торти, много нещо. Най-много ми харесва Судокуто.
Рени бели бонбони в БГ няма да намериш.

Първо да ви покажа и мойта помощница:

Две мини-сърца за децата:

И за празника торта Медовик:

И разрез:

# 678
Албена, благодаря, и аз си харесах най-много покритието  Laughing. Второто "предизвикателство" е пак такъв заек, но релефен (от блатове май ще трябва да го правя). Ех, много модерен става. Ето това е той, всъщност:

Hug

# 679
  • София
dimitrina, stasi, благодаря и на вас за подкрепата!

краси мира, страхотни са ти тортите!
stasi и твоите никак не отстъпват, браво! Това Медовика ли е?

Рени, освен четирицветните ММ, от които става много хубаво телесно и бяло розовите, може да използваш и тези с пълнеж, но не и бананите! Те са с шоколадов и дори малко да остане, защото няма как хубаво да го изчистиш, става много мръсно жълто на цвят. Sick Има едни прасковки, едни жълто-бели и едни ябълки, от които става страхотен зелен цвят.  Peace

# 680
  • Linz
Петя, благодаря- точно това исках да знам.

# 681
  • София
Момичета,надявам се,че нямате нищо против за дето си позволявам да Ви отменя малко и пускам нова тема WinkЗАПОВЯДАЙТЕ.Бързо оздравяване на Пепи!На Ванчето малко по-свободно време Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 15:00 от ninon

# 682
  • София
Здравейте, неуморни майсторки. Нямах свободно време напоследък, а с деца вкъщи не се заемам с нищо, но ви следя изкъсно. Трудно ще ми е да коментирам всичко, което съм пропуснала, но ще се върна малко назад. Всички торти за празника са страхотни и навяват любов.

Краси_мира, голяма производителност, сърцето и книгата най-много ми харесват.

violetblue, тортичката направо се губи на фона на розовата пуканка.

shemet_neveroiaten, твоето сърце ми е фаворит от празничните торти.

raya_рая, този толкова мислен сюжет определено ти се е получил невероятно. И композиция и цветове, а менчето е като истинско.

antoan2006 и ти ми скриваш шапката с производителност, имам чувството, че ги правиш между две разписвания във форума. Бакуганите са ми любими, определено тази тема е много актуална, а за сватбената торта, моите адмирации.

буболинка, твоите торти винаги будят у мен възхищение. И въпреки че си критична към тях, мисля че нямаш ни най-малко основание. Много си вдигнала летвата вкъщи и за това децата ти умуват толкова дълго моделите.

Албена и ти не падаш по-долу с количествата, тортата за годежа и тази с розите са страхотни.

Пепи, отново красиви цветове и перфектни фигурки. Принцесите са като истински.

Дарилка, красива апликация, но на мен това ми изглежда недостижимо трудно.

Извинявам се, че пак показвам дребни неща, но обещавам скоро да направя и торта, за сега избистрям идеята.

# 683
ninon не вярвам някой да има против, но все пак темите се заключват на 50 стр.  Peace  Иначе, благодаря за труда   bouquet

# 684
Красимира,много красиви неща ,всичко е идеално изпипано  HugШприцованото сърце много ми хареса Peace
Стаси,друго си е когато си имаме помощнички нали LaughingПоздравявам те за шприца Hug Hug Hug
Исуес,много е готин заьо Laughing,издокарала си го Peace
Кали малки нещица си показала ,но са толкова нежни и елегантни  chef

# 685
  • Бургас/Пз
Стаси, страхтони торти, помощничката ти е страхотна, а от Медовика направо ми потекоха лигите! Аз също я правих, за утре е, дано като я разрежат да изглежда като твоята! Кажи моля те, кремът само с квасена сметана ли го направи и колко ти бяха дебели блатовете след като се опекоха? При мен станаха май малко по тънки!  #Crazy При мене само, че е на половина, защото ще е МР3-ка, да видим какво ще се получи. Засега са готови само слушалките! Mr. Green

Искронче, какво стана с кабриото, айде чакаме с нетърпение!

Кали, много са нежни къпкейкчетата, но с нетърпение чакам и твоята торта! Hug

Краси.мира, на мене също много ми хареса Судокото и си го слагам в папката с идеи, дано нямаш нищо против!

# 686
  • София
Извинявам се и тук,че избързах!Не съм искала да обидя или  засегна някого умишлено!Ще помоля модераторите да я изтрият Rolling Eyes

# 687
ninon не се притеснявай, просто малко си избързала. Hug
Албена ако знаеш колко се радвам на твоето мнение, което е зенно за мен. Розите са отвратителни, с нетърпение чакам юни. Hug
Платките на Медовика са 8 мм. За крема ползвах 2 големи кофички заквасена сметана+0,300 мл. течна сметана, като добавих и 200 гр. смлени орехи. На вкус стана много хубава. Peace

# 688
Момичета страхотни торти за празника. Стаси, пускам и аз парче - "птиче мляко". Правих я набързо в петък през нощта за събота. (то и бавно да я правя все толкова ми се отдава украсата  Mr. Green)
Момичета, ако някой има идея медовик и "птичето мляко" една и съща торта ли са, че намирам някой малки разлики с рецептата, която аз имам за "птиче мляко", а медовик никога не съм правила и се колебая дали ще омекнат листите. Не го срязах много добре, но се сетих на последното парче за снимка  Mr. Green  

# 689
  • Sofia
Страхотни са ви Валентинките, поздравления за всички!  Grinning
И на Антоан дупетата са много впечатляващи.  Laughing
issues, този заек много идиотски изглежда, ще ми е интересно да споделиш крайния резултат.  Grinning
Мога да ти помогна за очите му, онзи ден точно и аз си купих няколко комплекта сини и зелени, но има и червени, това са бонбони като истински очи баш такива изпъкнали, мисля че ще ти свършат работа, размера им е колкото човешко око.
kali, много ми харесват кексчетата, които правиш, снимките също, тъй като при мен фотографията се свежда за момента до купуването на обективи само в очакване на пролетта за муза и снимки.

Понеже питах за шоколадовите торти как се правят без да омазвам всичко и ми отговорихте за което благодаря, но аз сякаш си търся по-мързелив начин и си го намерих, сигурно ви е известен, но аз да го споделя с вас, може някой да го е пропуснал.  Grinning
Само искам да попитам пак ли с масло трябва да е измазана тортата или може и с крем само?

Общи условия

Активация на акаунт