Машина за хляб - 25 част

• 50 820
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Разград
bradata,аз само бързата програма ползвам,но както пише Полин,спирам и стартирам един-два пъти.Дълга програма не съм ползвала мнооооого отдавна.Даже може и да не се справя,ако пусна такава.След малко ще покажа хлебчето си с ленено брашно+бяло брашно+пълнозърнесто+трици+овесени ядки.Добре изглежда,в момента отлежава завито в кърпа.Иначе,много хубави хлебчета си показала. Peace

# 481
Ето го моето хлебче с айрян:

# 482
  • София
...

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 20:11 от дядо хаджия

# 483
  • Разград
Ето и моето хлебче с ленено,бяло и пълнозърнесто брашно+трици+овесени ядки.

Тъмен е от лененото брашно,въпреки,че сложих сам 80 гр.

Пепа Илкова,дядо хаджия, newsm10 .

# 484
  • София
Днес на Трифон Зарезан определено сме го обявили за ден на пълнозърнестия хляб.  newsm62

# 485
# 486
  • Плевен
abet,поздравления за хлебчето!  bouquet
Чета съветите за фолиото на прозорчето ,ама как го задържате там? newsm78
Ето солените кифлички на макс-мамма от вчера http://danipbg.snimka.bg/cooking/hlebopekarna.430255.17198427.Направих ги по-малки,защото гостите ни бяха с деца и така им бяха идеални.Естествено комплименти за авторката на рецептата  bouquet
Аз фолиото го слагам отвън отгоре,понатискам го и заема формата на прозорчето.Не вярвах,че става ,но запича добре,или другия вариант е едно фолио по дължина в кърпа,увиваш го и след това слагаш върху прозорчето,така че да го покрие.
Успех.
П.С.  Страхотни кифлички.

# 487
  • София
ей, чудни хлебчета сте показали.  Peace

Аз пък от бързата програма никак не съм доволна, да не би да е до машина? Два-три пъти пробвах и ми седи точно като содено хлебче. Confused

# 488
ето и от мен едни питки с тестото на макс мама

# 489
  • Разград
Дитсан,те направо като златни,много хубавки.  bouquet

# 490
  • Плевен
МДАА ..... и аз да не бях на диетка Simple Smile бих ги хапнала  ooooh!

# 491
Момичета, свекървата си е взела машинка Аляска. Пробвала е някакъв хляб от книжката, но не е станал Simple Smile Ако може някоя от вас с такава машинка да ми напише 2-3 изпитани рецепти.

# 492
Момичета, свекървата си е взела машинка Аляска. Пробвала е някакъв хляб от книжката, но не е станал Simple Smile Ако може някоя от вас с такава машинка да ми напише 2-3 изпитани рецепти.
Сигурна съм че въпроса не е само в рецептите, почети първите страници на темата, има си хитринки.

# 493
Сигурна съм че въпроса не е само в рецептите, почети първите страници на темата, има си хитринки.
Тези ги знам, все пак съм в темата от 2-3 месеца Wink Обяснила съм и да следи тестото. С моята машинка нямам никакви проблеми с рецептите от книжката, но тя е Панасоник.

# 494
Тези ги знам, все пак съм в темата от 2-3 месеца Wink Обяснила съм и да следи тестото. С моята машинка нямам никакви проблеми с рецептите от книжката, но тя е Панасоник.

Peace Нека да кажат знаещите защото аз винаги съм била на мнение че няма такова чудо "рецепти за аляска" или "рецепти за .....ХХХ" все си мисля че просто има добри изпитани рецепти които стават.
Имам моята машина от 3 години не ползвам ни то една рецепта от книжката, в смисъл пекла съм ги, но любимите ми рецепти са от тук ли други форуми за пекарни.

Общи условия

Активация на акаунт