Отговори
# 120
gargamela, tanya.d, Dorothy , мерси много за отговорите! Hug

Боби1973 , разбирам напълно положението, в което се намираш. Големият ми сън е същия - непрекъснато се налага да го контролирам. Вече в седми клас и заедно се готвим по математика и Бел. Wink Аз просто съм сигурна, че няма друг начин, ако искам той да получи  хубаво образование. Отличници сме дори в училище, ама само аз си знам каква цена плащам...
Малкият е съвсем друг, все едно не са братя. Учи си сам, пише си домашните, дори днес е на олимпиада по математика, на която сам се записа.Вината не е в нашето възпитание, а е въпрос на характер на детето. Помагай му, с много труд ще се оправят нещата. Peace

# 121
  • София и там където не се пуши
Успех на децата днес  Hug

# 122
Боби1973 , разбирам напълно положението, в което се намираш. Големият ми сън е същия - непрекъснато се налага да го контролирам. Вече в седми клас и заедно се готвим по математика и Бел. Wink Аз просто съм сигурна, че няма друг начин, ако искам той да получи  хубаво образование. Отличници сме дори в училище, ама само аз си знам каква цена плащам...
Малкият е съвсем друг, все едно не са братя. Учи си сам, пише си домашните, дори днес е на олимпиада по математика, на която сам се записа.Вината не е в нашето възпитание, а е въпрос на характер на детето. Помагай му, с много труд ще се оправят нещата. Peace

При нас положението е обърнато.

Големият сам се оправя от 1 клас с учението - едно ченгелче не сме написали с него......Докато с щерката........От нея определено ще ми побелее косата......

# 123
Благодаря отново, момичета!Не, че ми олекна, но поне зная, че не съм сама в борбата  Wink
Лъчезар иска да го запишем на рисуване и ще говори с треньорката по баскетбол да ходи пак (пак, защото го бяхме спрели първия срок, че тя му беше дала ултиматум да не пропуска тренировка заради френския  #Crazy и май си го изгони, но сега следобедите е свободен) и много му е неудобно или по-точно се шашка, защото тази жена е много крайна и той се чувства виновен, че е предпочел френския (по-точно - майка му  Wink).Ще видим.
За рисуването се чудя - живеем в западната част на София и ако можете да ми подскажете къде сериозно се занимават с децата ще съм благодарна.Естествено, идеята е да не прекосяваме града.

Вижте какво намерих - може да не е ново за вас, но на мен ми направи впечатление:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458450.msg13634388#msg13634388

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 20:48 от Боби1973

# 124
Честита баба Марта на всички майки, татковци и дечица в нашата темичка! Да ста здрави и засмени, много слънце в душите и много успехи в умовете!

# 125
  • София-България, Израел - където си поискам
МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

# 126
Честита Баба Марта на хуните - четвъртокласници и техните майки!  Hug Да сте живи и здрави, момичета, да са ви живи и здрави, бели и червени /и малко по- послушни/ децата!
Отдавна се канех да купя на Георги те това: http://www.sluntse.com/book.php?id=210&lang=bg.
Знам, че има отделна тема, но не се стърпях да я шляпна и тук Wink Книгата надмина очакванията ми /прегледах я диагонално/. Георги е видимо очарован и вчера не искаше да се откъсва от четенето. Препоръчвам горещо- написана е достъпно, по интригуващ за подрастващите начин.

# 127
  • в полите на Балкана

Да са здрави и силни и винаги усмихнати децата ни!

# 128
  • София и там където не се пуши
Честита Баба Марта и от мен

elia_gg голямото ми дете има тази книга и гледам че я вади и я препрочита.

# 129
  • Майничка
Честита баба Марта! Да сте здрави и засмени, бели и червени!

# 130
Моят син има тази http://www.fiut.bg/index.php?page=shop.product_details&flypa … art&Itemid=32  Предполагам, че съдържанието е сходно. Изяде я с буквите още преди година и половина. А миналата седмица му купих ето това http://www.book.store.bg/c/p-p/m-278/id-25993/etiket-za-tijnejdz … hejn-goldman.html и също се радва на огромен успех и читателска активност Laughing Аз доста пъти й подминавах тази книжка, защото в нея има доста теми за срещи с гаджета, за които си мислих, че му е рано, но пък защо да не е подготвен, а и останалите теми са актуални, пък мен вече не ми обръща внимание на "възпитателните" забележки.

# 131
  • София
Ей, супер! Да си жива и здрава, Вълничке, че показа книгата за етикета! Вчера бях в една от хубавите книжарници, обаче не я видях. Мисля, че на децата ще им хареса, особено на щерката. Стига да я намеря, ще я прочета и аз.
Нашият, като му гледам акъла, още не е за синята книжка. Купила съм и двете книжки, на щерката я дадох, обаче като му видях на него реакцията, реших, че още му е раничко. По тази част още много му е детски акълът и за него момичетата все още са "врагове", а себе си възприема извън пубертета и изобщо не се вълнува от тази работа.

# 132
  • София-България, Израел - където си поискам
аз на на дъщеря ми  купих ето тази

отначало мислех, че е още рано, но после  и я дадох да я чете Peace каза,че и е била интересна Laughing въпроси не е задавала Thinking.

# 133
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА. НЕКА ТОЗИ НОВ МЕСЕЦ, ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ НАС ЗДРАВЕ,УСПЕХИ И КЪСМЕТ.
Момичета дадохте ми чудесна идея с тези книги,този месец сме малко затруднени финансово, но се надявам следващия да сме по-добре и непременно ще поръчам поне една. Нашите резултати по математика излязоха - втори по резултат в класа. Не мога да ви опиша колко се гордея с момчето си, като знам като се роди какви ли не страшни диагнози ни казаха ooooh! и произтичащите проблеми от тях.Затова сега радостта ми е огромна, че той се справя отлично. Областното състезание по шах-мат ще се проведе на 18.03. в Казанлък, чакаме го с нетърпение,има и публикувана снимка в местния вестник.Шест деца от,които моят е изтърсакът. Mr. Green Искрено ви желая да изпитате тази моя и на съпруга ми радост, в момента имам чувството,че Бог ми се отплаща за всички мъки и страдания, които изживяхме преди повече от 10 год. Малко се отклоних, но ви  ценя много и знам,че ще споделите моята радост. Hug  bouquet

# 134
noni2009 , да ти е жив и здрав юнакът и все така да те радва!   bouquet
Чудесни са децата и трябва да се радваме на всяко едно тяхно малко или голямо постижение. Моят син си е измислил следния девиз" Всяко постижение, дори и малкото, все пак е постижение!" Simple Smile Той все не успява да изпъкне в клас, въпреки че според мен се справя отлично. Но все има усещането, че някой е по-добър от него, а и според мен не успява докрай да се покаже. Сигурно затова е много щастлив, когато е на сцена и всички го гледат:) Вчера беше откритият урок на завършването на първо ниво в актьорската школа и той се представи отлично. Личи си, че напредва и най-много ме радва, че децата се кефят много.

А за книжките - като че ли не им е рано. Мисля, че е по-добре да им ги дадете и да ги оставите. Те може и тайничко от вас да ги четат Wink Аз предпочетох да е поготвен преди да го друсне здраво пубертета.

Общи условия

Активация на акаунт