Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 134
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • у дома
Честито на новите мами!
Аз всъщност влязох да питам Хъгси, има ли един инфакол и за мен!? Онзи ден като ни свърши инфакола купухме един от водната палата...  ooooh! Няма такова менте, Гоги не е спрял да реве от тогава, а пипетата му се счупи на второто даване. Така че, аз се отказвам да купувам инфакол от Бг. И цената му е много съмнителна  Thinking

# 151
LaDida защо не пробваш първо с гребенче (бебешко),те са със заоблени върхове,така че няма как да разраниш главата на бебчо.После ги минавай и с четката.Бях споменавала,че ходих на курс за бременни и акушерката така ме посъветва.Малката за щастие се роди без такива неща,не се появиха и после,така че не съм пробвала,но не ти пречи опиташ.Дано да ти помогне  Hug

Взе ми думите от устата  Simple Smile
Ладида нашата четка е с твърд естествен косъм на Нук,ако искаш пробвай с нея. А на тези курсове ни казаха да махаме хрустите с гребенче.

Милия Ники дано скоро се оправи  Praynig и да си бием един чак на Борисовата,че се оправи времето.
Аз да ви кажа,толкова интересна е станала Ема по цял ден гука с едно сладко гласче,ще я изям направо  Heart Eyes

# 152
Браво на новите мами докато имаше застой сега по 2 бебчета на ден се раждат smile3501

Бързо възстановяване и здрави и послушни хлапета smile3525 newsm51

Мели много неприятно това за Ники Sad, дано бързо да оздравее мъника Praynig

Ние към 11 се излюпихме аз едвам станах свикнах до към 13 да спим Mr. Green вчера заспа в 2, почна да мрънка към 7без 20 но пак заспа с бибата и към 8 вече си хапна стабилно, сега се кефи на играчката си над кошарата аз докато се оправя.
Режима ни е под всякаква критика Laughing но не му пука особенно важното е Марти да надава да папка, а аз да съм отпочинала Peace

snow-white16 800 гр. за кърмено бебе си е напълно нормално не се притеснявай, щом пълни памперса и си ръсте няма проблеми пък и педиатърката ти е казала Peace

А аз за кенгуру да попитам препоръчайте ми някой вид Rolling Eyes

# 153
Имам Инфакол 2 свободни опаковки от Англия  е поръчван, който иска да казва !

# 154
  • Бургас
Да е жива и здрава Диманка, а на мама Деси - бързо възстановяване! Аз утре ще мина да я видя,. че сме на контролен при Згурова. Дано всичко да е наре. Одеве го боцна сестрата пак ( идва до нас) и пак - реееев Shocked
Мъж ми нали беше болен, та не можахме да опазим малкия. Кашлицата му ужасна просто, прави бронхиолит. Ако не го боцкаха трябваше да влизаме в болница. Д-р Згурова ( Heart Eyes Hug) каза, че няма да ни пусне да стъпим там (в Окръжна, то другаде няма къде). Та сега сме на яко лечение. Дано утре да отчетем подобрение, че много ми е нервно.
Още един път - мерси на всички за подкрепата Hug Морска–звезда - обичам я тази жена, само това искам да кажа! Страхотна е и се убеждавам в тоза за стотен път! Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 14:20 от Melly.G

# 155
Момичета бихте ли казали от кое кметство трябва да си взема акта за раждане?
Не съм от Бургас но ми казаха ,че акта трябва да се вземе от кметството на Ветрен,в Бургас-къде? Embarassed Embarassed Embarassed

# 156
Много моми,много нещо. Да са ви живи и здрави принцесите   bouquet

# 157
Честита дъщеричка на съни скай!!!!Да и е жива и здрава!!!VioletaSD  и ние имаме  същия ако мога да го нарека проблем с яденето!Почна се преди около 2 седмици първо с яденето в 18.Дава вид че е много гладен.Яде 5 мин. и се почва един рев,едно тръшкане ,чудо!!!Последните 2 дни яде спокойно но сега има ново 20 на яденето сутрин.Пак яде 5-6 мнин и спира и почва да се смее и говори.Абе купон му е на човека.След час пак е гладен яде и заспива веднага.Четох на доста места че децата имат такива периоди .Искренно се надявам да е така.А за режима ние ядем на 3-3.30 часа,на поискване.Дано е период и отмине!!!

# 158
Тани акта за раждане се взима от община славейков.Зад педагогическия до стадиона.15 дена след раждането.

# 159
danyto , същата история....И нашата дава вид на много гладна,ама и тя яде 5 мин и после почва да се тръшка.Дано да е период,таткото също ме успокоява с това,ама не стои той да се занимава цял ден с нейните фасони.
Доколкото аз съм запозната,актовете за раждане се взимат от различни места,в зависимост къде се водите регистрирани по местоживеене.Ние сме регистрирани в Братя Миладинови,акта за раждане го взехме от кметство Зорница.

# 160
VioletaSD ,майка ми ме поуспоко като каза че и аз съм ги правила тия.А за акта знам защото и аз не съм от Бургас.

# 161
  • Бургас
Melly дано се оправя бързо Ники  Heart Eyes Praynig Много е неприятно да си гледаш детенцето болничко
Вале вчера пристигна инфакола. Вкъщи съм си довечера, ако искаш същата схема Wink

# 162
  • Несебър
Честита дъщеричка на съни скай!!!!Да и е жива и здрава!!!VioletaSD  и ние имаме  същия ако мога да го нарека проблем с яденето!Почна се преди около 2 седмици първо с яденето в 18.Дава вид че е много гладен.Яде 5 мин. и се почва един рев,едно тръшкане ,чудо!!!Последните 2 дни яде спокойно но сега има ново 20 на яденето сутрин.Пак яде 5-6 мнин и спира и почва да се смее и говори.Абе купон му е на човека.След час пак е гладен яде и заспива веднага.Четох на доста места че децата имат такива периоди .Искренно се надявам да е така.А за режима ние ядем на 3-3.30 часа,на поискване.Дано е период и отмине!!!
И ние имаме същия проблем, все едно съм го писала аз, мислех, че са колики, но като ви прочетох се успокоих, че не е само при мен. Най много реве вечер след като я изкъпем- изкъпана, проблякана хапне малко и реве и така 2 часа докато иизяде всичко. Иначе яде пре 3 часа

# 163
момичета помагайте правя проучване с какви колички се подвизавате че не мога да си избера

# 164
  • Бургас
Честити бебчета на новите ветренски мами   bouquet Да са живи и здрави и много да ги радват.

И ние вчера бяхме на консултация- вече сме 4930 гр.-на мама дебеланката  Heart Eyes и цели 57 см. Джобно гадже ще е Зарката, като мама  Joy
Сложиха ни Пентаксима и доки каза профилактично да й дадем Панадолче на 5 часа по 2 мл. - два пъти. Вчера си беше толкова спокойна, а днес каква е крива, дали е някаква реакция  newsm78

А относно режима - и ние сме твърдо на 3 часа - даже някой път както е писала Миа, още на 2-2.30 часа се размрънква, че е гладна. Ние сме на кърма.

Snow white,съседкееее, и ние търсим активна гимнастика  Laughing  Айде майчетата, които ползват споделете, плийз  Hug

Петролиана, видях ти въпроса - нашата е Quinny Speedi -е, много съм доволна. Дълго си я избирах  Grinning, страхотна е -пу-пу-пу.  Малко е големичка и трудно влиза в асансьора, ама той нашия е много малък де и затова.

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 14:45 от sisi_f

Общи условия

Активация на акаунт