Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 144
  • 723
  •   1
Отговори
# 165

Количката ни е мутси транпортер след дълго проучване из форумите се спрях на нея, няма такава количка лека, маневрена нямам и проблем с  бутането по"прекрасните" ни улици в бургас нз дали ги има поръчах я от Пловдив http://www.mutsy.nl/products/transporter/options

# 166
момичета помагайте правя проучване с какви колички се подвизавате че не мога да си избера

аз се спрях на тази страхотна е и сега е намалена а и още нещо в сайта пише че е 8,5кг а всъщност е 6,5кг което е още по-добре поръчах я от премама но я видях тук http://www.kasidabg.com/jane-nomad-capazo-active-j01-2009.html

# 167
момичета помагайте правя проучване с какви колички се подвизавате че не мога да си избера

ние сме с макси кози мура 3. Тежка е за носене, но за бутане и маневри няма равна. Приятелка има пег перего, и ме агитираше за нея защото е супер лека, но като си ги разменихме на 1 разходка се оказа 4е нейната е танк в сравнение с макси кози. Куини също е подобна, но макси ми харесва като дизайн пове4е.

# 168
  • Пловдив
Аз съм с Пег Перего Уно, просто няма грешка по всякакъв терен, направо е офроуд количка.Малко е тежичка на вдигане, но е нормално за комбинирана количка.Напролет ще я сменя с Ариа, пак на същата фирма.

Момичета, някой да има позната, майка, баба или прочие , която има някакъв опит и може да гледа Бобката почасово, ако си харесат за по 2-3 пъти седмично, че вече не издържам. smile3514

# 169
и аз да ви следя  Simple Smile

# 170
Здравейте!Затруднена съм и ще съм ви много благодарна,ако ми помогнете.И така-бременна съм и съм се насочила към клиниката във Ветрен,но дотогава има още много.Предстои ми да се запиша на ЖК,иска ми се да е при някой от лекарите ,които работят там,засега клоня към д-р Добрева,имам няколко въпроса:към медицинският център,в който работи функционира ли лаборатория?Ако реша да ходя на ЖК във вторник следобед ще мога ли да си правя изследванията?Да поясня не съм от Бургас,от Карнобат съм и затова нямам много информация оносно реда за ЖК в Бургас .Ще са ми от полза всякакви сведения.Благодаря ви предварително-Тук всички раждат в Сливен и няма с кого да се консултирам.

# 171
Съни,честито ти щерка , мила да ти е жива и здрава и много много да слушка.Ти бързо да се възстановиш че разходки ни чакат  Hug  bouquet

Моята количка е Casualplay и също съм страшно доволна.Адски е маневрена,просто с едно пръстче можеш да движиш

# 172
  • Бургас

Мила, както виждаш всяка мама е доволна от количката си  Laughing Ти вече сама трябва да си прецениш каква да е количката - какви са ти критериите.
1. На пъво място цената;
2. Триколка или с четири колела /за мен лично триколките са най-удобни/;
3. Големина-ще се събира ли в асансьор/ако ползвате/, или в багажника на колата, ще можеш ли да я носиш сама;
4. Дали да се върти дръжката или коша;
5. Една или две дръжки;
6. Пълно легнало положение;
7. Има ли голям багажник  Heart Eyes
И т.н. Има много теми в "На пазар"-коментират се различни модели колички.
Успех в избора и дано си избереш най-добрата за теб  Hug

# 173
благодаря за отговорите момичета дотук няма дублирани мнения още повече са втрисам с тия колички  newsm78

# 174
Като гледам какви колички имате - ми то направо автомобили  Rolling Eyes! Аз съм скромна и ще си карам с моята ''Mag England'' от Мишо. Много ми е запазена и отговаря на всички критерии, които спомена Сисето....само в багажника малко ще се поскарам.

# 175
  • у дома
Маципис, хубаво е, че си запазила старата количка...Аз количката от каката я дадох на кумата, защото нейната се счупи през средата, металната част, как не уби детето вътре не знам... Tired
Ние сега купихме на Хаук, ама  е много сложна - то кошове, работи... Но поне е лека. Това ми беше единственото условие - да е лека и да се управлява лесно. Сиси е написала толкова въпроси, дето аз въобще не се сетих, като купувах количка  ooooh!
Горгона една майка от форума тука има агенция за детегледачки, ако те интересува на лични мога да ти пусна повече инфо.

# 176
Здравейте!Затруднена съм и ще съм ви много благодарна,ако ми помогнете.И така-бременна съм и съм се насочила към клиниката във Ветрен,но дотогава има още много.Предстои ми да се запиша на ЖК,иска ми се да е при някой от лекарите ,които работят там,засега клоня към д-р Добрева,имам няколко въпроса:към медицинският център,в който работи функционира ли лаборатория?Ако реша да ходя на ЖК във вторник следобед ще мога ли да си правя изследванията?Да поясня не съм от Бургас,от Карнобат съм и затова нямам много информация оносно реда за ЖК в Бургас .Ще са ми от полза всякакви сведения.Благодаря ви предварително-Тук всички раждат в Сливен и няма с кого да се консултирам.

да,има лаборатория.изследванията повечето се правят сутрин така,че ако искаш можеш да ползваш друга лаборатия,която ти е по-удобна и която ги прави  Simple Smile лека бременност ти желая !

# 177
макар,че ми е рано още и аз искам да си избера количка.днес доста гледах и обикалях,но за цена около 300 лева се спрях на чиполино лумина,понеже е лека и става за новородено,коша се обръща,с една дръжка е. единственото,което не ми хареса е че с малък кош за багаж.Някой имал ли е такава количка и някакви други предложения за такава цена,ако може  Simple Smile

# 178
  • Бургас
доброУтро!
Само аз ли не спя, бе!?  Щото много ми знае устата да се хваля колко много спи Борис, за тва почна да ме изненадва калпазанина всяка сутрин в 6 и нещо!  Close

Горгона
, от понеделник моя Борис ще започва да го гледа майката на мой приятел-разкошна жена! Значи за нея смело заявявам, че ще го оставя по-спокойно, отколкото на майка ми. Понеже аз започвам работа ще го гледа всеки делничен ден от 8.30 до 12.30-13.30. Ти за точно определени дни и часове ли търсиш? Ако те устройват следобедите мога да говоря с нея в понеделник като дойде. Ако решиш нещо пиши в скайп или на лични. На ахчето майка й има агенция за детегледачки, можеш и с нея да говориш. Аз уж не се втелясвам много, но ако не познавам лично жената ще ми е доста свито да оставям Бориско сам самичък с нея у дома. Затова по-скоро търсех вариант с позната жена.

За количките- Сиска го е написала много точно. Всеки харесва количката, която ползва. Поне аз не познавам майка, която да не хвали нейната. Кефя се обаче на обратния вариант- ще намериш сума ти народ, който да каже, че количката, която ползваш точно ти е супер неудобна, без да е ползвана лично, просто "така говорят".  Joy Аз съм ползвала 4 модела колички и от там моите изводи са:
1. Триколката на мен не ми хареса. Една седмица съм ползвала Куини Бъз (като заместваща количка в друг град.)- тежка и адски неудобна.
2. Първата ми количка с Краска беше ПегПерего Прамет- единствения й недостатък бяха 2те отделни дръжки. Иначе е страхотна като качество. Лека и маневрена. Гласувам с 2 ръце за тези колички. Летния им модел- Ариа все още за мен е най-удобния и стабилен летен модел.
3. Куини Зап- е, това е най-лошата покупка, която съм правила някога за бебе. Единствения й плюс е, че е адски лека и заема малко място в багажника. Толкова. Друга добра дума за нея не мога да кажа. Красимира на година и половина се обърна с нея и лицето й беше обезобразено сума ти време.  Close  Сега съм хвърлила око на това лятно Чико и мисля, че по-нататък ще взема него: http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 90593_10001_14602
4. Количката, която ползвам сега е от Красимира, тоест купувана преди близо 4 години: Stokke. Ами нямам какво да кажа- не прилича на 4 годишна количка. И след 2 години съм убедена, че отново няма да прилича на 6 годишна количка. И най-хубавото е, разбира се, че ми е подарък и не съм давала пари за нея.  Crazy

засега клоня към д-р Добрева,имам няколко въпроса:към медицинският център,в който работи функционира ли лаборатория?Ако реша да ходя на ЖК във вторник следобед ще мога ли да си правя изследванията?Да поясня не съм от Бургас,от Карнобат съм и затова нямам много информация оносно реда за ЖК в Бургас .
да, функционира. Тъй като изследванията се правят обикновено сутрин на гладно да процедираш по следния начин- доколкото си спомням дните за ЖК при д-р Добрева бяха вторник и петък. В единия случай сутрин от 8, в другия от обед- 11 часа. Аз си взимах всеки месец първия час за ЖК (тоест 8 часа). Даже й бях казала- докато родя направо си ги отбележете като заети. Първо е удобно за изследванията и второ- ставам рано, но поне не чакам 7-8 бременни един час докато вляза. Та попитай я кой ден са й сутрешните консултации и й кажи, че искаш да идваш сутрин.

Лелеее, сега изпратих Петър на работа и видях- какъв е този сняг бееее!!!?!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Аз чакам да се стопи вече днес, а то пак затрупало!!!  #Cussing out

# 179
Добро утро!И Емата newsm44 вече трета сутрин ми се буди късно-днес чак в 8!!!Голам кеф!Наспивам се както от преди да забременея!Тоест повече-тогава ходех на работа!
Днес мислех да поизлезем,пък то-пак сняг. Weary

Общи условия

Активация на акаунт