Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 188
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Melly.G,виждам,че си на линия-как е Колето днес?

# 181
  • Бургас
Добутро!
mia Hug да чукам на дърво ( станала съм супер суеверна) доста по-добре! Още кашляме, но вече не е както преди, а и снощи като заспа в 21,30, стана усмихнат до ушите в 7ч. да яде, дадохме антибиотика и пак заспа. Милият, сигурно е супер изтощен и сега си наваксва предишните две денонощия безсъние. Днес сме при д-р Згурова за контролен и дано да каже, че наистина  се подобряваме, а не да е временно състояние Praynig Смятам ако успея да мина видя Деси (Съни Скай) и Диманка. С Деси се познаваме от доста годинки, та наистина ми се ще да ги видя с малката...но, зависи как ще е Кольо.
Ще се отчета после! Peace

# 182
къде се загуби мама 89 не са ли ги изписали още

# 183
  • у дома
Ладида, как успяваш да седнеш, че и кафе да пиеш  newsm78 Искрено завиждам  Embarassed
Момичета искам да ви питам имат ли вашите мъници червено топче на рамото, от ваксината БЦЖ - на Гоги сега му се появи и е като пъпка, притеснява ме... Нямам спомен как беше с Наталия, ама май не трябва да е така  newsm78

# 184
  • Бургас
брех, добре че влязох във форума да разбера, че има сняг навън  Laughing
количката ми е тази. Изключително лека и маневрена и се побира в багажника на колата ми. Използвам кошчето за кола вместо зимен кош. Доволна съм. Много лесно се слага кошчето и бързо и лено се сгъва количката. Недостатъци : 1.малко място за багаж и като е в напълно легнало положение почти нищо не можеш да пъхнеш. 2. не се върти дръжката, но аз смятам за лятото да сме с друга количка. Имам една мънинка на чиполино от Румката и мисля нея да изровя. Ако Полито е като кака си за другата зима вече количка няма да ми трябва и ги прибирам за третото Grinning
Активната гимнастика ми е тази. Най много използвам възглавничката. Тя се надува, а отгоре е с плат и е полегата. Слагам Поли на нея като се наяде да невръща много. Иначе много се радва на играчките и им пее. Недостатък: Много е голяма и мога да я разпъна само на спалнята, а ми е гузно да я оставям самичка в стаята.
маципис Аз незнам как караш с тази Mag England. Румката беше с такава. Много тромава и тежка. Мойта отиде директно на контейнерите
Вале, не червено а лилаво е нашето. Кръв и гной е вътре. Педи каза, че се получава така при някой. Румката също нищо нямаше. Има вариант да се цепне, но каза че не е страшно. Аз все пак го показвам при всяка консултация да го следим. Инче незнам на кой месец беше се проверява дали има белег и ако няма се реимунизира

# 185
  • Бургас
Ето, мацки, новият имунизационен календар :

http://sotirmarchev.tripod.com/imuniz.htm

А нашият батко нямаше изобщо белег, правиха му Манту, когато беше на 10 месеца - излезе отрицателно и го ваксинираха пак.

Майче, малко със закъснение ама и аз да кажа  Laughing И аз си поплаках на тези истории.

Ладидка, с Краската май повече изтрая без работа  Hug Heart Eyes

# 186
  • у дома
Манеее ooooh! Втори, трети и четвърти месец по две ваксини, ли  ooooh! Shocked Луда работа е това  Crossing Arms

# 187
А аз нещо не мога да го отворя този имунизационен календар. newsm78
Проста Мария ,Hugsy,мисля,че трябва да се образува белегче на рамото на бебетата,а за да стане белег,трябва да има някаква местна реакция все пак.Ема няма нищо на рамото си Sad,така че май ще се повтаря БЦЖ-то.
Melly.G, Hug.Дано дятето да се оправи бързичко!

# 188
Абе аз защо не мога да вляза в албумчето newsm78

# 189
Отворих го.Интересно,при тези от нас,които са сложили или ще сложат тия дни първата пентаксим как ще се процедира?Ще поемат ли другите 2?

# 190
Изпратете ми паролата за албумчето Моля  Praynig

# 191
Намерих един сайт,от който могат да се купуват разни джунджурийки,със фри доставка newsm78.Има доста боклуци,но има и неща,които ги има тук доста по-скъпо.Примерно  велформ сауна белт е 19 долара newsm78.
http://www.dealextreme.com/

# 192
Благодаря  Hug

# 193
Честити бебчета на новите Ветренски мами живи и здрави много щастие в живота.Може ли и на мен парола за албумчето.Mia голяма си сладурка се намираш разни сайтчета.

# 194
a moje li i na men parolata

Общи условия

Активация на акаунт