Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 141
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
малеее mia тези разкази са много истински и трогателни тука се разтеках направо smile3518
Скоро не бях плакала толкова много! Толкова тежки и трогателни разкази не бях чела наистина.....особено като докоснат там, където те боли!
и на мен така ми подейставаха Cry

Неди пусни и на мен една парола за албума Hug

# 121
Маичка,посред нощ такива сълзи зароних.Много са хубави и истински.
Луси пуснах

Лудото си е лудо,няма сън за мен,ама спретнах още едно албумче.Малко се порових назад да намеря снимки,ама успях

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 05:23 от nedalinchi

# 122
Майче, откъде го изрови това?! Скоро не бях плакала толкова много! Толкова тежки и трогателни разкази не бях чела наистина.....особено като докоснат там, където те боли!

Е,аз имах предвид да видите само писмото на бебето,но аз даже на него се разплаках,толкова е сладко Simple Smile.

# 123
  • Бургас
Много готски бебета си имаме, Вале , Гого много готски, харесвай му невеста ти.Каква си такава свекърва,виж аз как още като видях Краси на Ладидка и си я заплюх. Той и моя Наско и хвърли очо  Joy
ей, на тва му се вика супер необмислена постъпка!  Joy Ама я даваме, да не си помислите друго.... Joy
Моята Краса явно само по снимка ще можем да я пласираме след време, с този "благ" неин характер....  Joy hahaha

Днес времето е хубаво! Та след 10 излизам аз! Не се издържа повече между 4 стени, ей!

# 124
  • Бургас
Ахой Tired
Ники е много болничък. Вчера бяхме пак до Девата - сега сме на гентамицин ( инжекции) и антибиотик. Cry Милото ми детенце цяла вечер не е спинкало. А аз не спирам да рева, защото не знам как да му помогна и това е ужасно! Направо баси и късмето - то едно, та второ, вече почвам да си мисля дали някой не ни е урочасал ( макар да не вярвам на такива истории)....Сега в 11ч. пак ще ми бодат бебчето ( че и на двете крачета по един път) Cry ето пак се разревах... Сори, не искам да ви развалям настроенето, но ми е толкова гадно Cry

# 125
  • Бургас
Melly.GHug Успокой се! Знам, че е много много неприятно да ти е болно дететнцето, но така растат, за съжаление минават през всякакви периоди и ние изживяваме най-тежко всичко с тях!
Пожалавам ви бързо оздравяване и вържа на бебока един червен конец на ръчичката, за свое успокоение!  Hug

Аз имам въпрос- кой има четка с наистина твърд косъм (за бебешка глава иде реч). Купих една на Чико, но е мека и не мога да му излющя крустите от главата на Борис. Кофтито е, че всички четки са в едни пластмасови кутии и няма как да разбера коя е твърда и коя мека.  newsm78

# 126
 Sad MellyG ой милата , не се разтройвай бебчо иска весела мама той със сигурност те усеща , от инжекциите ше го отпусне до утре ше сте забравили не се притеснявай  Hug

# 127
Миленче, зареди се със сили! Ще оздравее Колето! Така е - децата боледуват, важното е ние да сме неотлъчно до тях и да ги успокояваме  Simple Smile.

# 128
Гери по-добре четката да е с по-мек косъм, иначе ще му раздразниш кожата. Мажи го и го ''сресвай'' всеки ден и ще се махнат, макар и по-бавно, защото са си доста упоритички.

# 129
  • Бургас
macipis , с таз четка, която имам в момента изобщо няма никакво подобрение, дори напротив- вече няма празно място по скалпа. Нарочно искам с твърд, защото с Краска имах такава и с нея за 2 дена ги преборвах гадните крусти. Обаче е трудна задача да открия такава.  Tired

# 130
LaDida защо не пробваш първо с гребенче (бебешко),те са със заоблени върхове,така че няма как да разраниш главата на бебчо.После ги минавай и с четката.Бях споменавала,че ходих на курс за бременни и акушерката така ме посъветва.Малката за щастие се роди без такива неща,не се появиха и после,така че не съм пробвала,но не ти пречи опиташ.Дано да ти помогне  Hug

# 131
  • Пловдив
Уфф  Crossing Arms ще ме побърка тоя Борис!
Всеки ден на второто хранене е рев, изпъване и панаири.Не ще и не ще да яде , хвърлям само почти цели дози от това скъпо мляко #Cussing out По цял ден е недоволен, стана един мрънкав, всичко му омръзва след 10 мин макс, направо ми иде да хвана гората вече  #Crazy

# 132
  • Бургас
Мерси за подкрепата, момичета Hug

Горги, да не ви никнат зъбки?

# 133
  • Бургас
Миленче, зареди се със сили! Ще оздравее Колето! Така е - децата боледуват, важното е ние да сме неотлъчно до тях и да ги успокояваме  Simple Smile.

Миличка  Hug Hug Hug

Да оздравява бързо зетко, да ги запознаем със Зарка и да правим тигели в Борис гардън    love001

# 134
  • Пловдив
Мерси за подкрепата, момичета Hug

Горги, да не ви никнат зъбки?

Ми не уж..Пък и всеки ден , или през ден баш  все в 10 не вярвам да никнат.Пък е малък още за 4 разово хранене  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт