Димана на Съни Скай се е родила преди малко! Да е жива и здрава и голяма радост за мама!!!

Милото ми детенце цяла вечер не е спинкало. А аз не спирам да рева, защото не знам как да му помогна и това е ужасно! Направо баси и късмето - то едно, та второ, вече почвам да си мисля дали някой не ни е урочасал ( макар да не вярвам на такива истории)....Сега в 11ч. пак ще ми бодат бебчето ( че и на двете крачета по един път)
ето пак се разревах... Сори, не искам да ви развалям настроенето, но ми е толкова гадно 

.
Защо е толкова сериозно положението, че чак два антибиотика... Дано да се оправя по-бързо детенцето 
За нехраненето моята голямата държи първенство - на два месеца от сутринта в 9 се хранеше после чак в 4 ч. след обяд и пак наддаде килограм, така че споко...
За нехраненето моята голямата държи първенство - на два месеца от сутринта в 9 се хранеше после чак в 4 ч. след обяд и пак наддаде килограм, така че споко..
аз сега едвам успявам да си измия очите сутрин и да върша всичко покрай него, а ако и това правя хептен ще вържа кънките.

Вече сме около 6500кг, не можахме да го измерим много точно щото той и за секунда не спря да рита и да се мята на кантара
Та качили сме около 800 гр., което на мен ми се струва малко, но доки твърди, че при толкова активно бебе и на кърма даже добре си наддавал
Иначе на дължина сме с 4 см. отгоре 
Бях се много притеснила, но явно не сме само ние. Горги, Виолетка, вие поне знаете по колко хапват, апък аз не 

Иначе имахме възможност да осигуряваме и децата. Поне рраждането ми поеха, но това зависи от осигурителния пакет, за който е сключен договора. Сега сме при Общинска здравноосигурителна каса АД, но те май имат офис само в София. Още нямям впечатление от тях.