Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 131
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря за отговорите  Simple Smile А за коликите и повръщането ние се оправяме само с хомеопатия, но малката няма силни колики

# 511
ДОбро утро  Simple Smile Голямо спане дръпнах днес!Снощи докато се оправя след това гости,1 тон чинии измих пак.После аха да заспя и мъжа ми като се разхърка....абе ужас.Ще го гоня на дивана скоро време. #2gunfire
Мнооого гадно време!Поне днес пак ще идем към МОЛа да се поразходим,пък и да понапазарим малко сокчета и пюрета,че малката ги излапа.Във връзка с пюретата,нали бях писала,че почвам да я захранвам.Голямо мазане беше първите 1-2 дена,но явно и харесаха,понеже вчера изяде цял буркан!  newsm68
За свекървищата,моята не стига че иска постоянно да идва или ние да ходим,ами като дойде само акъли дава.На всичкото отгоре,ходи се оплаква на хората,че не сме и оставяли малката.От къде на къде!??! Абе голям дзвер е  #Cussing out

# 512
 Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 22:30 от maimp

# 513
  • Бургас
Ахоу, nedalinchi, май само двете с теб кукуваме рано-рано.  Crazy

Нахраних Борис, но реших, че няма смисъл да лягам, имайки предвид, че кака му всеки момент ще си покаже рошавата глава.  Tired

sisi_f, ти що не каза по-рано, че искаш от прахчетата? В boots, откъдето поръчахме памперсите ги има!  Naughty

Ладида, какво да ти кажа,  newsm78 следбременски мозък,   hahaha хем гледах, гледах  Blush

# 514
  • Бургас
Надявах се днес да е хубаво времето, пък то...
Не бяхме излизали повече от седмица с Никол, така се беше изнервила. След вчерашната разходка се поуспокои, чак не повярвах какво ангелче стана. Явно и на малките им писва да стоят затворени.

За стерилизаторите - моя е за микровълнова, инъче и аз като Миа и Неди - не подсушавам, направо използвам шишетата. Дори след употреба като ги измия ги поставям пак вътре (използвам го като шкаф  Wink )

LaDiDa уж не са увеличили тока, но и нашата сметка доста се вдигна, и аз не мога да си го обясня  newsm78.

mama89 доколкото си спомням анасона не е подходящ за толкова малки бебета  Thinking

А по въпроса за свекървите - моята идва само когато я поканим, а това се случва рядко  Whistling

# 515
Момичета за тока гледах преди....2 дена може би даваха по новините,че имало пак някаква хамалогия със сметките.Не са увеличили тока,просто имало някакви изравнения,приравнявания...и аз не можах да разбера пак какви врътки са правили,но с 2 думи,нормално било сегашната сметка да е по-висока.

# 516
http://kalendar.novatv.bg/bg/news/view/5052/
Гледайте видеото,там обясняват за увеличението на сметките.
Оф май обърках линка..тук говорят за южна България.

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 13:11 от VioletaSD

# 517
А те излязоха ли новите сметки за ток?

ЛаДиДа,аз ги гледах прахчетата в боотс,но защо при мен излиза,че е нужна рецепта от лекар,за да ги закупиш?Или нещо не съм гледала където трябва?

# 518
да уж хващало и потреблението на част от декември за тва така и нашта ми се се струва малко завишена май не е само за Южна.

maimp мерси за разясненита за прахчетата и калгел-а ще поръчам от ebay щом по тънко излизат Peace

ох ние пак преди малко станахме Tired Blush ми немога и немога в 8-9ч. да се наканя да стана и на детето му се спи вечерта пак ще се будува до 2 посред нощите Rolling Eyes

мама 89 и аз знам, че чая от анасон след 2 м. май се даваше на съвсем малки бебчета копър.
Анасона леко ги упоявал така ми обясни аптекарката.

# 519
И нашата сметка за ток е с 60 лева повече от предния месец  Close

# 520
И нашата сметка за ток е с 60 лева повече от предния месец  Close
А дали не е нормално?Този месец бяха големите студове newsm78.

# 521
Мдааа, и нашта сметка е доста по-голяма, но и аз като Майчето смятам, че се дължи на студовете. По- добре за ток, отколкото за лекарства.

# 522
да уж хващало и потреблението на част от декември за тва така и нашта ми се се струва малко завишена май не е само за Южна.

maimp мерси за разясненита за прахчетата и калгел-а ще поръчам от ebay щом по тънко излизат Peace

ох ние пак преди малко станахме Tired Blush ми немога и немога в 8-9ч. да се наканя да стана и на детето му се спи вечерта пак ще се будува до 2 посред нощите Rolling Eyes

мама 89 и аз знам, че чая от анасон след 2 м. май се даваше на съвсем малки бебчета копър.
Анасона леко ги упоявал така ми обясни аптекарката.
ами незнам може и така да е,обаче днеска да чукна на дърво изобщо сме нямали колики.само да не я хванат през ноща.моя приятелка,само чай от анасон и помогна за коликите на бебчето. ще трябва да звънна на Караджова май.

# 523
  • Бургас
И нашата сметка за ток е с 60 лева повече от предния месец  Close
А дали не е нормално?Този месец бяха големите студове newsm78.
ми ние не се отопляваме на ток, затова ми се струва ненормално висока сметката. Ама както и да е- и да се къхаря и да не се кахъря ще се плаща, никой не ме пита!  Tired Само да вметна, че при нас отчитането си е точно за един месец.  Tired

Днес се запознах със sensation!  Party

mama89
, срещу колики 100% лекарство все още няма! За съжаление...  Sad

миа, за прахчетата сега ще погледна, може и да имаш право. Аз поръчах 2 опаковки от Ибей и вече пристигнаха. Друг е въпроса, че още не съм давала на Боб.

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 20:26 от LaDiDa

# 524

[/quote]Tired

Днес се запознах със sensation!  Party

Ако знаеш колко ме беше срам да дойда да се запозная с теб,уж не съм от срамежливите  Rolling Eyes, ама цялата маса ме агитираше да дойда  Wink

Общи условия

Активация на акаунт