Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 121
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Неди, идеята е чудесна! Аз съм била там, казва се "Странджа" и условията в хотелската част са много добри, лично аз се наемам да изкарам една вечер с бебка там. Но това са далечни планове, наистина преди това може да заформим една срещичка (че и няколко, то кога ли ще се стопли?!).

Момичета, от къде да си вземем входна врата - не държа да е скъпа, но и да не е китайска, а български май само на Тунадор има  Thinking  

А Весе, лъжеш се.Български и ние правим Naughty (ние = мъжо)
Ако искаш да видиш за какво става въпрос, пиши на скайп, ще ти пратя сайта да ги разгледаш.А въпроси ако имаш- аз съм насреща, знам почти всичко!!!

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 14:50 от mimozi

# 616
Абе викам сякаш някой ми се губи,а то Мимозка. Защо се скатаваш ти така,домъчнява ни  Hug

# 617
  • Бургас
ефизола и аз го унищожавах за норатив  Laughing Майка ми се опитваше да го крие ама го надушвах по-добре от полицейско куче  Joy
ма то тогава само саралийки със швепс имаше по сладкарниците. И дъвка идеал  Simple Smile
Их мимози да бях та намерила по-рано. Нашта порта с 3 ключалки от които 3 ръждясаха  #Crazy

# 618
  • Несебър
Mimozi, прати ми и на мен вашия сайт за врати, че строим къща и ще ни трябват много врати. Laughing

# 619
  • Бургас
ако имате и вътрешни и аз искам да гледам  Praynig

# 620
Врати - всякакви предлагаме.Но незнам мога ли тук или на лични да ви напиша сайта  newsm78
Недалинка, ами аз се зарибих по една ферма (прадполагам знаете къде), ужас.Това е основната причина да влизам рядко и почти да не пиша.Копам, садя...
И да вляза, като видя що нещо сте изписали  #Crazy и незнам от къде да започна, викам си айде после и така...

Като четох набързо днес видях за някакви събирания на Триата, на Божура(или бившия такъв) аз съм ЗА, но немога да кажа все още със 100% сигурност.Идеята ти е страхотна, ще се отрази добре на всички ни.

# 621
Пускай на лични сайта за вратите,аз искам и скайп,да си ми по под ръка.Във фейс бук ли садиш?

# 622
  • Пловдив
Мараба, компанията!Липсвах ли ви  Mr. Green

Ся, в колко с събота на Триата, горе или долу, че майка ми е мераклийка да гледа дребния - та да се възползвам.
Сайтът за вратите може ли и на мен, моля.

# 623
Пускай на лични сайта за вратите,аз искам и скайп,да си ми по под ръка.Във фейс бук ли садиш?

Там Blush Знаех си че ако се регистрирам така ще стане и все отлагах, но едни приятелки...айде та айде и НА... ooooh!

# 624
  • Бургас

де одиш, ма?!  wait

# 625
  • Пловдив

де одиш, ма?!  wait

по огледи одя, нали хапартамент търся, не е истина в кви  безумно скъпи коптори бях  ooooh!

и аз сЪ радвам да те видя  Heart Eyes

# 626

абе хив и васерман съм пускала в началото ама те не важат ли 6 месеца само а те минаха май
а за антигена не помня а точно от това изследване не съм си запазила копие и за мен  smile3511
[/quote]
Вчера питах Дорийска за същото нещо-каза -няма проблем след като съм ги направила в началото на бременността-дори и да е изтекъл 6-месечния срок,
после добави-е ако имаш някакви съмнения  пак ще ги направим:shock:,
викам -аааааа,то само това остава Grinning
днес ми е троен критичен ден-хемоглобинът ми е паднал с 10 единици за 2-3 месеца,
един чичко ме пререди в НАП след като бях чакала 2-а часа 50 човека преди мен,разплака ме,като ми заяви,че трябвало да стоя до гишето и да си пазя реда Confused,обясних му ,че не съм искала да преча на останалите хора и какъв ред-аз си имам номер,а и охраната моли всички да стоят настрани...той обаче възропта и продължи да нахалства,
казах му-е не ви ли е неудобно-в 8-я месец съм бременна ...как да стоя 2-а часа права,
той се скунфузи ,а цялата тълпа го наруга,
ами минете тогава пред мен-какво благоволение ooooh!,
викам няма нужда-платете си,то българските мъже са по-лабилни и от бременните жени-ще изчакам,
счетоводството в НАП отново немеят пред въпросите ми-аз все съм някакъв частен случай Grinning,в Русо пък не си вдигат телефона
след половин час чакане в пощата да пусна писмо-срив в системата
И като капак -Васко се събуди с уртикария-незнайно от каква храна-със съмнения за пилешко от Пикадили
оплаках се-извинете ,ами ми олекна малко Peace Grinningи

# 627
  • Бургас
Горгоно, сети се най-сетне да ни удостоиш с височайшото си присъствие  hug
Ние утре пак към Ветрен.... Tired Ники ми е смного крив, пак започна да кашля....не знам вече...ще си посегна TiredЗЪби ли са, болни ли сме - не знам, но вече ще полудея smile3511

# 628
  • Несебър
Вратите са много хубави,със сигурност ще дойдем на място да разгледаме и да поръчаме, но след края на сезона. Ще дам сайта и мои приятелки, че тука доста хора строят.
Моята принцеса още спи, само се събуди, яде в 4 часа и веднага заспа. Тази ваксина действа като приспивателно.

# 629
Горгоно, сети се най-сетне да ни удостоиш с височайшото си присъствие  hug
Ние утре пак към Ветрен.... Tired Ники ми е смного крив, пак започна да кашля....не знам вече...ще си посегна TiredЗЪби ли са, болни ли сме - не знам, но вече ще полудея smile3511

абе Мели да не му се стича някаква хрема и да я изкашля,защото на София като и растат зъби така се получава,
на контролен преглед ходихте ли.....да не би да не е излекуван Confused

Общи условия

Активация на акаунт