Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са техниките и материалите, използвани в декупжа?
Как се извършва техниката на краклето?
Какви материали се използват за фиксиране на декупажните бои?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са техниките и материалите, използвани в декупжа?
Декупжът е техника за декорация, която използва различни материали като хартия, салфетки, специални лепила, бои, лакове и декоративни аксесоари. Салфетките се използват за създаване на различни декоративни ефекти чрез лепене върху предмета и фиксиране с лак. Тази техника позволява създаването на уникални и персонализирани декоративни предмети.
-
Как се извършва техниката на краклето?
-
Какви материали се използват за фиксиране на декупажните бои?
-
Къде мога да намеря български бои на Маестро пан?
-
Какви са основните материали, използвани в декупажа?

/той да му мисли за бивак/ Ако някой се опита да спори, с нежна,невинна усмивка му обясняваш, че любовта не е достатъчно да се казва, трябва и да се доказва, а какво по добро доказателство от търпението 

, ммммммда, голямо търчане още ме чака
Благодаря ти за линка
, продължавам с леенето на пот
за изчерпателните обяснения относно чинията с конците!
Миражка ни показа как се лепи варак върху една фруктиера, а момичетата опитаха лепене върху дъска. Впрочем като видите накрая дъската, да не си помислите, че е завършена
и повечето не пишат. От пишещите сме Крис, Надето, Миражка, Орхидея,Поли, Дида Димитрова(само тя не беше идвала до сега и е от дясно на Надето) Ако изпускам някого, моля да ме извини и да се вмъкне
важното,4е бутилката е станала прекрасна
Шишето за Трифон за резан е весела-опияняваща-ох,главата ми
много,много е хубаво!
невероятни неща сте сътворили