Как отслабна Алекс Раева?

• 9 408
  • 13
  •   1
Отговори
Помните ли я от "Шоуто на Слави"? После се появиха снимки, на които изглеждаше доста дебеличка. А сега е в страхотна форма. Толкова е ...финна! Някой да е чел как е постигнала тези резултати?

# 1
Аз четох в "Максимум" , ( бая отдавна беше ) , че отслабнала 17 кг от нерви . Самата тя споделя ,че изгубила апетита си .
То попринцип няма "магическа" диета - всичко си е лишение в малка или голяма степен .
Дали ще е зелевата супа , Дюкянчо , плодовата диета - няма особено значение . Като намалиш настоящия прием на храна , намаляш и настоящото тегло / променяш външността си  Peace

# 2
по принцип е така. ама някои от нерви дебелеят. всичко е индивидуално. аз понеже се чудя как да се разделя с част от моите килограми и сантиметри (ако някой иска, може да се разберем Simple Smile )  Joy
чета за какви ли не диети, хапчета. ясна ми е работата - глад, ограничение и движение!
ама искам и вълшебното отслабване. бързото, красивото!

# 3
Да ти кажа (, индивидуално си е . И всичко зависи колко ти е силна мотивацията Wink
Аз сега примерно след всички вариации на разделните диети съм на нещо като мой си режим - всъщност така се хранех като бях "вейка "  Laughing Ям само неща ,които са ми вкусни и само ,когато съм много гладна . Когато глад = физиологична нужда , а не на емоционална  Laughing И всъщност се храня 1-2 пъти на ден по-обилно(месо ,салата или някаква манджа или кисело мляко с плод - абе каквото ми се дояде ,но малко )  . През деня може да мушна някоя ябълка, морков , портокал ... Само гледам вкусните храни да не са сладко или тесто . И ходя на аеробика почти всеки ден . Това за мен е най-ефективния "метод" просто ,защото не ми е гадно да го спазвам .  Peace

# 4
  • Бургас
Алекс я гледах в едно предаване"Търси се",май беше след раздяла с мъж.Диетата и включваше много домати.

# 5
  • София
Може би тук е отговорът:
http://www.slava.bg/news/2222.html

# 6
ясноо....и аз се чудех как е отслабнала....

# 7
Не е това отговора. Тя започна да отслабва пролетта на миналата година. Преди известно време беше на гости при Росен Петров и разказа, че е отслабнала заради раздяла с мъж, с мнооооого спорт (плуване тичане) - часове на ден.
http://vbox7.com/play:7bc10991

# 8
Няма универсална диета.На всеки различни неща му действат . Peace

# 9
  • България
момичета на аткинс диетата е за бързо сваляне и мн бързо качване!
месо и зеле и мн вода-това е.на 7ден само дето не препаднах.отслабнах мн около 7кг за 7дни,ноооооооооо после се върнаха и то с допълнение.
самата диета е мн вредна за организма.изключват се  плодовете и въглехидратите и зеленчуците-без зелето....има здравословни режими...изберете тях! Hug

# 10
  • София
Няма универсална диета.На всеки различни неща му действат . Peace
и много движение. В случая с АР - ежедневни тренировки.

# 11
  • В центъра на мръсотията
Отслабване от нерви не пожелавам на никого...  Naughty
А доколкото знам, случаят е точно такъв...
Балансирано хранене и спорт - това е решението  Peace

# 12
Отслабване от нерви не пожелавам на никого...  Naughty
А доколкото знам, случаят е точно такъв...
Балансирано хранене и спорт - това е решението  Peace
подкрепям напълно Peace

# 13
  • Пловдив
Момичета, виждам, че никой не казва нищо конкретно по темата. А за разговори има няколко спамо-чат теми, където може спокойно да споделяме опитите си и това, което сме чули от режимите и диетите.

Общи условия

Активация на акаунт